SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Penaltı Değildi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39527)

SivasSpor.Com 23.11.2015 07:34

Penaltı Değildi

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46343&token=18719[/IMG]

Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Beşiktaş maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldukları maçtaki penaltı pozisyonunun penaltı olmadığını düşündüğünü söyledi.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Otyakmaz, takımlarının iyi mücadele ettiğini ifade ederek, "İlk 5-10 dakika içerisinde birkaç pozisyon verdik ama olmayan penaltı pozisyonuna kadar, bence tabii ki çok iyi mücadele ettik. İkinci yarıda skoru yakalamak için riskler aldık ve pozisyonlar verdik, pozisyonlar da bulduk. Beşiktaş'ı tebrik ederim" diye konuştu.

Mecnun Otyakmaz, Beşiktaş'a verilen penaltı pozisyonu için de, "Penaltı pozisyonunun, penaltı olmadığını düşünüyorum" ifadesini kullandı. Otyakmaz ayrıca devre arasında transfer yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Mehmet ATEŞ 23.11.2015 08:26

Cevap: Penaltı Değildi

penaltı penaltı değil, Quresmanın kırmızı kart yemesi lazım, son dakika penaltımızın verilmesi lazım....

58fast58 23.11.2015 08:38

olması gereken penaltıyı vermedi olmaması gerekeni verdi ibrahim akına yapılan son dakikadaki hareket penaltıoğlu penaltıdır

58fast58 23.11.2015 08:50

Başkanım başkanım şu bedavaya getirdiğiniz karabük döküntülerini ikinci yarı gönderin hepsini birisi dahi kalmasın hepside rezaletdi maçda. hakan özmert ,erkan kaş.yiğit incedemir,berhan bunların sivasspğorda yerleri yok berhan maçda saçıyla oynadığı kadar topla oynamıyor şişirildi köpürtüldü kocamın bir balon çıktı

balmandol 23.11.2015 09:07

Başkan bunları bize değil TFF'ye ve Hakem kuruluna söylemen gerekmiyormu.? Ben anlamıyorum bu yılki VURDUMDUYMAZLIĞINIZI...!!!!

ihtiyar yiğido 23.11.2015 10:13

[B][I]Sayın başkanım en çok hakem hatalarından dolayı mağdur olan takım biziz, senden ricam bu mağduriyetleri gidermek için, federasyona mı müracat edeceksin, yoksa MHK ya mı, lütfen gerekli girişimleri yap ki bir daha rahat rahat bizim haklarımız gasp edilmesin. [/I][/B]

halilxx58 23.11.2015 10:37

Mecnun Baskan yerel medya yerine ulusal basinda sesini duyursan daha etkili olur diye düsünüyorum.
Bizler zaten biliyoruz bunlari....

fatihcan58 23.11.2015 10:42

Ah be Başkanım,

Lig başlamadan kaliteli transferler yapma bedava ve piyasası olmayan oyuncuları al. Şimdi devre arasında pahalı transferler yaparak takımı borca sok. Eto attığı ve attırdığı gollerle parasını çoktan çıkardı.

adres58 23.11.2015 11:25

Sezon başında adam akıllı bir forvet alsaydık, Şu maç ve benzeri Bu haftaya kadar en az beş maçtan 3 puan alırdık.

Ne bekliyoruz ki beyler... Biz bu senaryoları her sene en az üç-beş kere yaşamıyormuyuz. Demekki ne kulisimiz var nede adımız sanımız belli... Biz bu ligin Piyonlarıyız. Yayıncı kuruluşun ve basının hakim olduğu 4 takımın varlığı bu şekilde devam ettiği sürece biz ve bizim gibi olan bütün takımlar piyon olmaya mahkumdurlar. Bakınız Bir Antalya Etoo ile Bir Akhisar Rodallega ile yürüyor gidiyor. Biz ise maçın belli periyodunda İbrahim Akınla tamamını Eneramo ile devam ediyoruz. Biz buna mahkumuz. Her zaman haksızlığa uğramak bizim kaderimiz maalesef...

Buyurun bakın.. Dün akşam bir Spor yayınında Beşiktaş kisvesine bürünmüş, adeta onun neferi olmuş yayıncı kuruluş spikeri üstüne basa basa aleyhimize verilen penaltının penaltı olduğunu, kırk dereden su getirerek anlatıyor. Erman Hoca da diyorki bak hemşerim bu böyle şu şöyle, uzaktan yakından alakası yok. Şunun için bunu örnek gösteriyorum. Bu bir kamuoyudur. Bir yerlerde bunu kullanırsanız her tarafta baskınızı hissettirirsiniz. Ama bizim böyle bir unsurumuz maalesef yok.

Dediğim gibi biz böyle haksızlıklara ilk defa uğramıyoruz. Uğramamak için kaliteli ve AKILLI!!!!!! oyunculara sahip olacaksınız. Olmazsanız çoook bu sayfalarda ahkam keseriz. Etoo parasını çıkarmış, Rodallega parasını çıkarmış, takımı sırtlamış gitmiş. Şu haftaya gelinmiş küme düşme korkusundan şimdiden uzaklaşmışlar puan cetvelinde fantazi yapıyorlar, biz ise ah vah ediyoruz.

Bunu baştan düşünecektik....

DoomsDay58 23.11.2015 11:47

İlk izlediğimde ben de böyle penaltı mı olur dedim ama pozisyonu maçtan sonra tekrar izledim, ilk anda Adem Atiba'nın ayağına basmış gibi duruyor o yüzden penaltı kararını eleştirmiyorum eğer 2. golü yememiş olsaydık ve İbrahim'in pozisyonunda penaltıyı vermeseydi işte o zaman hakem maçı katletti diyebilirdik lakin ikinci golden sonra o pozisyonun pekte ehemmiyeti kalmadı maalesef.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:58.