SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Gençlerbirliği 0-1 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39559)

SivasSpor.Com 08.12.2015 06:32

Gençlerbirliği 0-1 Sivasspor

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46411&token=30388[/IMG]

Spor Toto Süper Lig'de 15. Hafta: Gençlerbirliği - Medicana Sivasspor maçı tahmin ve yorumları:

[B]Tarih:[/B] 13 Aralık Pazar

[B]Stad:[/B] 19 Mayıs

[B]Saat:[/B] 14:00

[B]Maçın Hakemi: [/B] Serkan Çınar

[B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.

shang 08.12.2015 07:21

Cevap: Gençlerbirliği - Sivasspor

gençlerbirliği ve kayseri maçlarını kazanmaktan başka yol yok akhisar maçındaki görüntüyü umarım bir daha görmeyiz ama büyük soru işaretleri var

by_hunter 08.12.2015 07:26

Kesinlikle kazanmamız gereken 6 puanlık bir maç.

Anlaşılan o ki kabus dolu bir sezon daha geçireceğiz.

İnşallah yanılırım...

Mehmet ATEŞ 08.12.2015 08:09

Son yıllarda bizim gibi ligin dibine demir atmış ve rakip olarak gördüğümüz takımlar ile yaptığımız maçları hep kazandık gençlerbirliği ve kayseri maçlarınıda kazanacağımızı düşünüyorum asıl merak ettiğim son yıllarda yaptığımız nasıl ligde kalırız hesaplarını ne zaman yapmayacağız! bir veya iki sezon değil artık sürekli ilk 8 içinde olan bir sivasspor görmek istiyoruz.

Efe Sivasspor 08.12.2015 09:06

Üzerimizdeki tüm takımların puan kaybettiği haftada akhisara yenilmesek iyi olacaktı ama o maçı unutup bir an önce gençlerbirliği maçını mutlak galibiyetle tamamlamalıyız kazanırsak averajla da olsa gençlerbirliğinin üzerine çıkacaz psikolojik olarakta takım biraz rahatlar aşağıda durduğumuz sürece panik havası ve aciliyet takımı rahat oynatamıyor o cadı kazanından bir an önce çıkmamız gerekiyor

34MUAMMER58 08.12.2015 09:14

[b]Hersezon düşme toto oynamaktan sıkıldık,bu maçı alırız,almamız lazım dedikçede hep yeniliyoruz,tahminde bulunmak istemiyorum,sadece bu maçın önemine vurgu yapmak istiyorum,gençler direkt rakibimiz,yenilirsek bidaha gençleri yakalamak zor olur ,belki beraberlik çok kötü olmaz,2.li averajıda düşünmek lazım,ona göre oyun planı geliştirilmeli,şuanda baraj 35 ancak sezon sonuna kadar 38 -39 çıkabilir,biz 37 puanı baz alırsak ilk yarıyı enaz15-16puana kapatmamız gerekyorki,2.yarıda yapılacak transferlerle belki 20-25 puan toplayıp ligde kalalım,gençleri beğenmiyorum şahsen,onların derdi bizden büyük,sivasspor akhisara karşı çok iyi oynamadı ancak oyun olarak gençlerden üstün oynuyor,kazandığımız takdirde sivasspor büyük ölçüde nefes alır,kayseriyide yenersek zaten ligde kalırız,ben teknik heyetin ve futbolcuların bu düşünceyle maça hazırlanmasını bekliyorum./b]

blacksky 08.12.2015 09:21

Arka arkaya g.birliği ve kayseri ile oynayacağız.. 6 puan çıkartırsak ligde kalmak için şansımız yüksek olur.. fb'den alacağımız 1 puan da bizi ikinci devreye moralli başlatır. Aksi takdirde yolun sonu görünüyor.

DoomsDay58 08.12.2015 09:24

Gençler Akhisar'a göre daha yetenekli özellikle geçen maç yaptığımız pas hatalarını yaparsak fark yiyebiliriz savunma işini çok sıkı tutmamız lazım çünkü gol atacabileceğimizi pek düşünmüyorum bari yemeyelim de puan alalım.

baliliiiiii 08.12.2015 09:39

......................

otceken58 08.12.2015 09:54

Gol atacak adam olmadıktan sonra bos hayal kurmaya gerek yok !!! Maalesef umudum kalmadı dünkü maceram sonra bal yapmayan arı gibi sahada istediğin kadar oyna dur.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:47.