![]() |
Konuşulan isimler yanlış
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46433&token=18291[/IMG]
Kırmızı-beyazlıların, kulüp başkanı Otyakmaz; “Geçtiğimiz günlerde yine haberler çıktı. Şu isim Sivasspor’da, bu isim Sivasspor’da diye. Bu tür haberlerin hepsi yalan. Devre arasında mantıklı ve gerekli transferler yapacağız” dedi Başkan Otyakmaz, devre arasında gerekli transferleri yapacaklarını dile getirerek; “Kamuoyunda telaffuz edilen isimlerin tamamı yanlış. Transferleri yabancı oyunculardan tercih edeceğiz. Geçtiğimiz günlerde yine haberler çıktı. Şu isim Sivasspor’da, bu isim Sivasspor’da diye. Bu tür haberlerin hepsi yalan. Devre arasında mantıklı ve gerekli transferler yapacağız” dedi. Kırmızı-beyazlıların, kulüp başkanı Otyakmaz; “Geçtiğimiz günlerde yine haberler çıktı. Şu isim Sivasspor’da, bu isim Sivasspor’da diye. Bu tür haberlerin hepsi yalan. Devre arasında mantıklı ve gerekli transferler yapacağız” dedi. Medicana Sivasspor’un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, son günlerde çıkan transfer haberleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Otyakmaz, devre arasında yabancı oyuncu transfer edeceklerini ancak isimlerinin önümüzdeki günlerde netleşeceğini söyledi. [B]KONUŞULAN İSİMLER YANLIŞ[/B] Başkan Mecnun Otyakmaz, devre arasında iyi transferler yapacaklarını dile getirerek; “Kamuoyunda telaffuz edilen isimlerin tamamı yanlış. Transferleri yabancı oyunculardan tercih edeceğiz. Geçtiğimiz günlerde yine haberler çıktı. Şu isim Sivasspor’da, bu isim Sivasspor’da diye. Bu tür haberlerin hepsi yalan. Birkaç görüştüğümüz oyuncu var ama şuanda isimlerini söylemeyeceğim. Önümüzdeki günlerde netlik kazandığında bunları açıklayacağız zaten ama devre arasında mantıklı ve gerekli transferler yapacağız. Gerek teknik ekibimiz ve gerekse biz transfer konusunda yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi. [B]DEMİRÖREN İLE GÖRÜŞTÜK[/B] Otyakmaz, son olarak hakem hataları ile ilgili yöneltilen soruya, şu cevabı verdi; “Yıldırım Demirören’le görüştük. Hakemlerin ellerinden geleni yaptıklarını daha dikkatli olacaklarını söyledi. İnşallah bundan sonrada hakemler konusunda sıkıntı yaşamayız. Çünkü biz çok sıkıntı çektik hakemler konusunda. İnşallah bu sıkıntı sona erecek” diye konuştu. OĞUZHAN SARZEP |
Cevap: Konuşulan isimler yanlış
Transfer dönemi yaklaşıyor ama hala "Gereken dersleri çıkarttık" açıklaması yapılmadı. Endişelenmeye başladım doğrusu.
|
Yabancı şart
Bize faydalı olacak yerli oyuncular zaten takımlarında ilk 11 de oynuyorlar İyi yabancı şart yoksa işimiz çok zor... |
Ben basinda falan isimler görmedim.
acaba hangi isimleri kastediyor başkan? |
[QUOTE=cügo58;961217]Ben basinda falan isimler görmedim.
acaba hangi isimleri kastediyor başkan?[/QUOTE] Deniz Yılmaz,Nakoulma,Pektemek isimleri geçti. |
rengifo oldoni sercan eren aydin berk nezirogullari gibi oyuncular transfer edilirken mantik kismini gozardi ettiler anlasilan!!! roportajda sunu demisti gecen gun. transferleri yonetim olarak biz yaptik ama bu sefer hocanin istedigi oyunculari alacagiz dedi. ama ben pek degisen bisey olacagini dusunmuyorum.yine para konusunda falan anlasamayacaklar son gunlerde sacma sapqn adamlari tutup getirirler. son yillarda bir tek riza calimbay doneminde grosicki navratil eneramo hamleleri tuttu gerisi fos
|
Takımın başına getirilen hoca saksımı.Takımına hangi futbolcunun fayda getireceğini düşünmüyor mu? Sonuçta çalıştırdığı takım başarılı olursa kendi hanesine + puanlar eklenir.Bu sebeple transferi başkan mı Yoksa Hocamı yapmalı derseniz hocanın transferde etkili olması daha faydalı olacaktır.Zira futboldan anlamayan bir sürü başkan var.başkanların yapmış olduğu transferlerde ortada hepsi dökülüyor.
|
Konuşulan isimler yalan olsun, sizin söylediğiniz bizimde beklediğimiz takıma katkı sağlayacak kaliteli oyuncuların alınması. Sayın başkan artık bu sözünüzün arkasında durun.
|
Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız |
Yine aynı teranee..Arkadaşın biri yazmıştı buraya çok hoşuma gitmişti :) Sivasspor ve transfer deyince beni de bir gülme almaya başladı :)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:03. |