SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   "Önemli takviyeler yapacağız" (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39587)

58megayigido 20.12.2015 17:15

"Önemli takviyeler yapacağız"
 
"Önemli takviyeler yapacağız"

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Spor Toto Süper Lig'in devre arasında önemli takviyeler yaparak sıkıntılı süreçten uzaklaşmak istediklerini söyledi.

Otyakmaz, Medicana Sivasspor'un sahasında Kayserispor ile 0-0 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, maça ilgi gösteren taraftarlara teşekkür etti.

Kırmızı-beyazlı ekibin ligin ilk yarısında iyi futbol ortaya koyamadığına dikkati çeken Otyakmaz, "Maalesef, ilk yarı aldığımız puanlar, oynadığımız oyunun karşılığı. Bazı karşılaşmalarda galibiyete yakındık tamam ama özellikle bu karşılaşmaya da bakınca neden bu durumda olduğumuz anlaşılıyor" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmaları
Takıma, ligin devre arasında takviye yapmak istediklerini aktaran Otyakmaz, şunları söyledi:

"Devre arasında çok önemli takviyeler yapıp bu sıkıntılı süreçten bir an önce uzaklaşmak lazım. Kayserispor karşısında galip gelemesek de yenilmemek de bir başarı olarak söylenebilir. Neticede berabere bitti. Geçen yılki gibi 14 puandayız ama geçen yıl ikinci yarı iyi bir performansla sıkıntılı bölgeden uzaklaşmıştık. İnşallah, devre arası hocamızın raporları doğrultusunda yapacağımız transferlerle takımımızı güçlendirip, bu sıkıntılı süreçten bir an önce uzaklaşacağız."

Genellikle yabancı oyuncularla görüştüklerini bildiren Otyakmaz, ilk yarının son haftasında bu görüşmelerin hızlanacağını kaydetti.

Otyakmaz, ilk yarının son haftasında Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmanın ardından takımdan ayrılacak futbolcuların da belirleneceğini sözlerine ekledi.

58megayigido 20.12.2015 17:18

Cevap: "Önemli takviyeler yapacağız"
 
Başkan transfer sezonu başlayınca yok futbolcu bulamadık yok ara transfer döneminde yapılan transferler verimli olmuyor ve pahalı oluyor demessin inşallah
Hadi hayırlısı

batur0658 20.12.2015 17:24

Cevap: "Önemli takviyeler yapacağız"
 
keşke geçen sezonun sonundaki açıklamalar olsa da onlarıda yayınlasak ...

DoomsDay58 20.12.2015 17:26

Cevap: "Önemli takviyeler yapacağız"
 
Transfer için transfer sezonunun açılmasını beklemeyeceklerinin sinyalini veriyor başkan, keşke her zaman bu bilinçle hareket etseler.. Neyse bu olumlu bir hareket en azından, görüşülen isimlerin yan yattı çamura battı olmamasını diliyoruz artık eğer transferler gecikirse yine malum sıkıntıları yaşarız o yüzden bu sefer farklı olmasını bekliyoruz zira bu işin şakası yok.

rezi 20.12.2015 17:36

Cevap: "Önemli takviyeler yapacağız"
 
Eksiklerimizin ne olduğu sezon başından beri belli.Şimdiye kadar alınacak oyuncular tespit edilip görüşmeler başlamadı ise geç kalmışız demektir.Kampa yetişmeyen transferden hayır beklemeyelim.Yöneticilerimiz sağ olsunlar son dakikayı beklemeyi seviyorlar,sakın bu sefer bu gaflete düşmeyelim.''Hocamızın raporu'' en sevmediğim kelime,senin profesyonel bir menajerin,futbol direktörün veya ismini ne istersen koyacağın güvenilir ve dünyayı tarayan bir ekip ve onun başı olmalı ki en az hata ile transfer yapasın.Şimdiye kadar böyle bir ekip kuruldu mu? Hayır.Yönetimimiz önce parasına sonra oyuncu özelliklerine bakıyor ne yazık ki.

Djamoka 20.12.2015 17:51

Cevap: "Önemli takviyeler yapacağız"
 
Her sezon sonuna doğru ve her sezon devre arasına doğru duyduğumuz açıklamaların aynısı mı yoksa bana mı öyle geldi?

İnanan var mı sahi? :)

Murad_Kelleci58 20.12.2015 18:14

Cevap: "Önemli takviyeler yapacağız"
 
Bu açıklamanın tarihi 2010-2011 sezonu devre arasına ait zannedersem.. Arkadaşum kendine çeki düzen versene bayat haberleri yeniden servis etmek yakışmadı size (!)

anilcan213 20.12.2015 18:20

Cevap: "Önemli takviyeler yapacağız"
 
[B] Yekta, Orhan, Burhan, Beykan, Hakan, Eneramo, Ziya, İbrahim Akın bunlar Süper Lig topçuları değiller. Bunların oynadığı bir takım da dolayısıyla Süper Lig takımı olamaz başkan. Bilmem anlatabiliyor muyuz? [/B]

antik58 20.12.2015 18:34

Cevap: "Önemli takviyeler yapacağız"
 
Başkan totem yapıyorsun. Geçen yılda 14 puandaydık ordan uzaklaştık ne demek!! Her sene bu şekilde olsun razıyım anlamı çıkıyor her zamanki gibi yine unut dağıtıyor transfer yapacağız diye. Yaptıklarınız yapacaklarınızı az çok gösteriyor. Yönetime değil ama başkana her zaman hak verdi arkasında durdu bu taraftar ama ara dönemde yine düzgün transfer yapılmazsa bırakın gidin artık

cengo64 20.12.2015 18:45

Cevap: "Önemli takviyeler yapacağız"
 
Başkan bu sefer 2 senedir ne kadar başarısız olduğunu kabul etmiş.Önemli gelişme.Neden olduğunu da çözebildiyse demek ki ara transferde Sarılar a tam yetki vermeyecektir.Şu yönetime biraz da futboldan anlayan insanlar alacaktır.Nasılsa bunlarda maddi katkı sağlamıyor ve ne işe yaradıkları hepimizde merak uyandırıyor.Atıf kalacak 1 i hızlı 2 forvet ve 3 orta saha alınacak.Ümit affedilecek veya 1 stoper alınacak.Boya ve Kone yi bize getiren menejerle temas kurulacak.Yapılacaklar belli.Transfer tek başına Okan a bırakılmayacak.


WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:27.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005