![]() |
Çoklu anket...
[IMG]http://i.sabah.com.tr/sbh/2016/01/04/650x344/1451913931031.jpg[/IMG]
Ara transfer dönemi bugün itibarı ile başladı. Bu ay sonuna kadar devam edecek bu dönemde sivassporumuza en elzem mevkiler sizler tarafından belirlenecek. Bakalım sizler hangi mevkileri önereceksiniz... |
Cevap: Çoklu anket...
Boşuna oy vermeye gerek yok nasıl olsa almayacaklar
|
[B]Transfere ihtiyaç yok: 1[/B]
Sayin Erdal Sarilar'da oyunu kullanmis ankette.... |
Her bölgeye şart acil olan sağlam forvet
|
solbek,stoper,ortasaha ve forvet işaretledim.para yoksa sıkışmayın bozgunculuk yapmak istemem.:D
|
Daha öncede yazmıştım
Bitirici ve hızlı iki forvet, yırtıcı sol kanat, hava toplarina hakim ve top dağıtabilen bir orta saha, ve demir gibi bir defans is görür ;) Arkadaş takımın geçmişine singer mi çekiyorlar Bir zahmet bi baksinlar Hervé tum gibi kafa topu alan, Balili gibi süratli ve bitirici Mehmet Yıldız gibi güçlü ve top saklayabilen üçlü bizi şampiyonluğa götürüyordu be... |
kalecide lazım bizim [U][I][B]kaleci çizgi kalecisi [/B][/I][/U]yan top yok....[B][I][U]diyabekir in kaecisi acilen alınmalı[/U][/I][/B]...hem kalenin yedeği olmalı....2 -3 maç kayıp ettik bu kalec yüzünden yetmedi mi....takımın en aksak yönü kale-ön libero-forvet.
|
İşaretlenenler aşağı yukarı aynı.Biz döküme bakalım, kendi kendimize gelin güvey oluyoruz veya kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruz.Yönetim mi,onlara sesimiz hoş geliyor.
|
[B]Bize heyecan lazım, bize gençlik lazım bize, bize kazanma arzusu lazım., bize ruh lazım, bize aç futbolcu lazım, bize hedef koymuş başarı koymuş futbolcu lazım. Bunlardan birar tane transfer yapsak zaten başarı kendiliğinden gelir...[/B]
|
[B]Hasan, Hakan, Uğur gibi isimleri okuduktan sonra hiç transfer yapmasinlar daha iyi.
Onlara verecekleri parayı bir hayır kurumuna bağışlasınlar daha eftala geçer ve oradan gelecek dualar daha iyi olur!!![/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:33. |