SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   2. Yarı maç programı açıklandı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39621)

SivasSpor.Com 06.01.2016 07:39

2. Yarı maç programı açıklandı

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46532&token=57582[/IMG]

TFF, 2015-2016 Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu ikinci devre müsabaka tarih ve saatlerini açıkladı. 34. hafta karşılaşması olan SS-FB müsabaka başlama saatini ise daha sonra açıklayacağını duyurdu...

[B]Buna göre Sivassporumuzun yapacağı müsabakaların, tarih ve saatleri...[/B]

[B]18. HAFTA[/B]
Tarih: 16 Ocak 2016 Cumartesi
Saat: 19.00
Karşılaşma: Galatasaray - Medicana Sivasspor
Stat: Türk Telekom Arena

[B]19. HAFTA[/B]
Tarih: 24 Ocak 2016 Pazar
Saat: 13.00
[B]Karşılaşma: Medicana Sivasspor - Eskişehirspor
[/B]Stat: 4 Eylül Stadyumu

[B]20. HAFTA[/B]
Tarih: 5 Şubat 2016 Cuma
Karşılaşma: Osmanlıspor FK - Medicana Sivasspor
Stat: Osmanlı Stadyumu

[B]21. HAFTA[/B]
Tarih: 14 Şubat 2016 Pazar
Saat: 13.30
[B]Karşılaşma: Medicana Sivasspor - Çaykur Rizespor

[B]22. HAFTA[/B]
Tarih: 19 Şubat 2016 Cuma
Saat: 20.00
Karşılaşma: Torku Konyaspor - Medicana Sivasspor
Stat: Konya Büyükşehir Torku Arena

[B]23. HAFTA[/B]
Tarih: 28 Şubat 2016 Pazar
[B]Karşılaşma: Medicana Sivasspor - Antalyaspor

[B]24. HAFTA[/B]
Tarih: 4 Mart 2016 Cuma
Karşılaşma: Mersin İdmanyurdu - Medicana Sivasspor
Stat: Mersin Stadyumu

[B]25. HAFTA[/B]
Tarih: 14 Mart 2016 Pazartesi
[B]Karşılaşma:Medicana Sivasspor - Kasımpaşa

[B]26. HAFTA[/B]
Tarih: 19 Mart 2016 Cumartesi
Saat: 16.00
Karşılaşma: Trabzonspor - Medicana Sivasspor
Stat: Hüseyin Avni Aker

[B]27. HAFTA[/B]
Tarih: 03 Nisan 2016 Pazar
[B]Karşılaşma: Medicana Sivasspor - Bursaspor

[B]28. HAFTA[/B]
Tarih: 08 Nisan 2016 Cuma
Tarih: Gaziantepspor - Medicana Sivasspor
Stat: Kamil Ocak

[B]29. HAFTA[/B]
Tarih: 16 Nisan 2016 Cumartesi
[B]Karşılaşma: Medicana Sivasspor - Beşiktaş JK

[B]30. HAFTA[/B]
Tarih: 23 Nisan 2016 Cumartesi
Karşılaşma: Medipol Başakşehir FK - Medicana Sivasspor
Stat: Başakşehir Fatih Terim

[B]31. HAFTA[/B]
Tarih: 29 Nisan 2016 Cuma
[B]Karşılaşma: Medicana Sivasspor - Akhisar Belediyespor

[B]32. HAFTA[/B]
Tarih: 7 Mayıs 2016 Cumartesi
[B]Karşılaşma: Medicana Sivasspor - Gençlerbirliği

[B]33. HAFTA[/B]
Tarih: 15 Mayıs 2016 Pazar
Karşılaşma: Kayserispor - Medicana Sivasspor
Stat: Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadyumu

[B]34. HAFTA[/B]
Tarih: TFF tarafından daha sonra açıklanacak
Saat: TFF tarafından daha sonra açıklanacak
[B]Karşılaşma: Medicana Sivasspor - Fenerbahçe

[B]Yiğidoların sezonun 2. yarısında daha çok taraftar desteğine ihtiyaç olacağı düşüncesiyle takımlarını yalnız bırakmamaları bekleniyor.[/B]

[B]Sivasspor.com özel haberidir.[/B]

sivasfutbol 06.01.2016 07:52

Cevap: 2. Yarı maç programı açıklandı

Artık sivassporun yapacagı maclarda galibiyet alabilecegini sanmıyorum geçmiş olsun gs eses osmanlı ve rizeden puan alacak kadromuz yok toplama oyuncularda faydalı olamaz ilk 4 veya 5 maglubiyetten sonra okan hocada gider mesut bakkalı kurtarıcı olarak gelir ama iş işten gecmiş olacak sivası süperligé çıkartanların eli ile bir alt lige düşmüş oluruz sonra yönetim biz cıkardık biz düşürdük sizene diye açıklama yaparlar.

kaplanlı 06.01.2016 08:11

ilk yarıdan daha güzel maçlar olacağına inanıyorum.takımın taraftar desteği çok önemli.bütün sivasspor taraftarlarının takıma tam destek vermesi gerekiyor.pireye kızıp yorganı yakmayalım.

34MUAMMER58 06.01.2016 08:30

[b]Kendi sahamızda oynayacağımız eskişehir,gençler,mersin,akhisar,bursa,kasımpaşa ,antalya maçlarından mutlak suretle enaz 4 galibiyet çıkartmalıyız,deplasmanlarda kazanabileceğimiz maç sayısı çok az,deplasmanda mersin,antep,osmanlı,başakşehir,kayseri,konya trabzon maçlarındanda enaz 3 galibiyet çıkartmalıyız,arada alacağımız 3 galibiyetle ligde kalırız,iyi transfer yapılırsa evimizdeki tüm maçları kazanma potansiyelimiz olur, evimizde yada deplasmanda bu halimizle 1 2 maç haricinde maç kazanamayız .[/b]

Rallim58 06.01.2016 10:41

[B]Sivasspor takımı, Sivaslıyım diyen herkesin takımıdır. Bu takımın gerçek sahibi taraftarlardır.

Taraftarı olmayan takımın tarafı olmaz, yönetim nereye çekerse oraya gider.

Taraftarların takımlarına sahip çıkmaları lazım. Kombinesi olmayan yiğidolar acilen kombine sahibi olmalıdır. 40 TL olsun verip kombine almıyorsa Sivassporu eleştirmesin, Sivassporluyum demesin, Sivaslıyım hiç demesin.

Bu takım, ancak taraftar desteği ile ligde tutunup, geleceğe yön verebilecektir[/B]

Dark Force 06.01.2016 11:14

Iyı transferler olmazsa bu fikstürde boğulur gideriz.

balmandol 06.01.2016 11:17

Arkadaşlar şaka bir yana ligin ilk maçına tam 10 gün var. Ve hala transferlerden haber yok. Kaldı ki bugün bile alınsa bu yeni oyuncular nasıl adapte olupta maça kadar birbirlerine alışacaklar. GS maçına eldeki kadroyla çıkacağımızı var sayarsak vay geldi halimize. Santrafor yok,kanatlar kırık,defans sos veriyor. Açıkçası Okan Buruk'un yerinde olmak istemem bu bir gerçek. Bana göre transferler daha ilk gün en azından 2-3 imza ile başlamalıydı. Gün geçtikçe oyuncu da bulamazsın,bulsanda vasat futbolcular alırsın..Allah sonumuzu hayrede..Açıkçası artık benim ümidim kalmadı. Yazık...Çok yazııkkkk...

balmandol 06.01.2016 11:20

[QUOTE=Rallim58;963235][B]Sivasspor takımı, Sivaslıyım diyen herkesin takımıdır. Bu takımın gerçek sahibi taraftarlardır.

Taraftarı olmayan takımın tarafı olmaz, yönetim nereye çekerse oraya gider.

Taraftarların takımlarına sahip çıkmaları lazım. Kombinesi olmayan yiğidolar acilen kombine sahibi olmalıdır. 40 TL olsun verip kombine almıyorsa Sivassporu eleştirmesin, Sivassporluyum demesin, Sivaslıyım hiç demesin.

Bu takım, ancak taraftar desteği ile ligde tutunup, geleceğe yön verebilecektir[/B][/QUOTE]

Sevgili Rallim58 ben burda taraftara suç bulmuyorum hiç kimse kusura bakmasın. Bu taraftar takımına çok sahip çıktı ve çıkıyorda. Ben bile kombine almakta bu sene düşündüysem diğer tarafatralara bir şey diyemiyorum. 30 yıldır o stadyumdayım ben. Takıma bakıyorsun hiç...Yönetime bakıyorsun hiçç..İnanın SİVASSPOR sadece bizim umurumuzda..

Rallim58 06.01.2016 11:41

[QUOTE=balmandol;963244]Sevgili Rallim58 ben burda taraftara suç bulmuyorum hiç kimse kusura bakmasın. Bu taraftar takımına çok sahip çıktı ve çıkıyorda. Ben bile kombine almakta bu sene düşündüysem diğer tarafatralara bir şey diyemiyorum. 30 yıldır o stadyumdayım ben. Takıma bakıyorsun hiç...Yönetime bakıyorsun hiçç..İnanın SİVASSPOR sadece bizim umurumuzda..[/QUOTE]

[B]
Üstadım 40 yılın üzerinde bizde oralardayız. Taraftarın görevi takımına sahip çıkmaktır. İmkanın gücün olduğunda da ekonomik destekle, taşın altına eline koyacağına inandığında "ben de varım" dersiniz-deriz, talip olursunuz...

Şu aşamada sadece takıma destek vermekten başka birşey elimizden gelmiyorsa, hiç değilse gölge etmememiz lazım... Bu sessiz kalalım, eleştirmeyelim anlamına gelmez ama rencide edici kırıcı sözlerde sarfedilmemesi lazım. Klavyeden sallayanların birçoğunun bilgileri geliyor inanın bırak evladımızı, torunumuz yaşlarında...[/B]

kakikli 06.01.2016 11:53

her ne olursa olsun, ikinci yarı evdeki maçları kazanır deplamsandan 5-6 puan alırız gençler düşer.
inşallah nasipse eskişehir maçında sivasta olacağım.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:50.