SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Sivas Belediye Olimpiyatta esti... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39684)

otceken58 28.01.2016 20:44

Sivas Belediye Olimpiyatta esti...

Sevinçten Elim ayağım titriyor Sivas belediyeyi yürekten kutluyorum bizim Sivasspor'a örnek olmasını diliyorum.

fark58 28.01.2016 20:49

Cevap: Sivas Bld.'den FLAŞ Galibiyet : 5-0 !

Helal olsun yiğidolar size, Sivasspor'un yapamadığını siz yapıyorsunuz, son 16ya kaldınız hemde Beşiktaş gibi takıma deplasmanda 4 gol atarak... Sivaslılara düşen Rize maçında stadı doldurmak, bu maçın 4 Eylülde yapılması için gerekli girişimlerde bulunulmalıdır.

yiğido58sinan 28.01.2016 20:50

[QUOTE=yiğido58sinan;966127]Ortada bir yavru sivas varsa şu haliyle medicana sivasspordur bu. Sivas Belediye yenilse bile oraya çıktığında medicanadan daha iyi futbol ortaya koyacak orası kesin.[/QUOTE]

Demiştim :) Sivasiimizin gururu Sivasimizin asıl temsilcisi geliyor :) Allah utandirmasin :)

ihtiyar yiğido 28.01.2016 20:50

[B][I]Helal olsun Sivas Belediyespor'a, Türkiye ziraat Kupasında Beşiktaşı 4-3 yenerek gruplardan çıkıp tarih yazdılar ve Sivasspor'un olmadığı Zirat Türkiye kupasında Sivası en güzel şekilde temsil etmeye devam ediyor.
Başarılarının devamını diliyorum ALLAH yar ve yardımcıları olsun.[/I][/B]

çorluluyiğido 28.01.2016 20:54

boşuna ruh önemli diye demiyoruz.bu adamlar çok yetenekli olduğundan mı bu maçı kazandı?hayır..çünkü yürekleriyle oynadılar ve bir kez daha abilerine ders verdiler.bu ruhun yarısı bizim büyüklerde olsa avrupaya oynarız.TEBRİKLER SİVAS BELEDİYESPOR

ahmet koç 28.01.2016 20:54

tebrikler başarılarının davamı nı bekliyoruz

Turan 59 28.01.2016 21:10

Sivas Belediyespor'u can-ı gönülden kutluyorum.Gol'ün birisi küfürcü Şenol'a,diğerleri Gökhan TÖRE ve Cenk TOSUN'a gelsin.

ihtiyar yiğido 28.01.2016 21:14

[B][I]Sivas Belediyespor'un, Ziraat Türkiye Kupasında, Beşiktaşı 4-3 yenip, grup birincisi olarak tarih yazdığı maçta, soğuk havada Olimpiyat stadinda Sivas Belediyespor'a destek için yerlerini alan o bir avuç, Sivas sevdalılarını yürekten kutluyorum. [/I][/B]

yerliturkuaz 28.01.2016 21:19

Bizdeki ruhsuzlar belediyedeki yiğidolarımızı ruhundan binde birini alabilseler ligin tozunu atarlar ama nerde helâl olsun Belediyeye çok önemli bir başarı ve galibiyet elde ettiler.

Son olarak Trabzonlu bazı futbolcular tvit atmışlar Belediyenin galibiyetinden dolayı rezalet falan diye zırvalamışlar. Onlara itafen;

Vurur yüze ifadesi,
Acıtır yiğidomuzun galibiyeti....

Epeydir yüzümüz gülmüyordu sizlerin sayesinde bir nebze olsun mutluluk yaşadık. Darısı bizdeki ruhsuzların cibiliyetsizlerin başına!!!

Kokomo 28.01.2016 21:19

Sivas BLD. takımını her izleyişimde (ki genelde kendisinden 1 veya 2 lig üstteki takımlarla) BÜYÜK GURUR VE MUTLULUK Duyuyorum !

Sonra aklıma birden SİVASSPOR geliyor ve UTANIYORUM !

HELAL OLSUN ASLANLAR SİZE HELAL OLSUN !

Utanın Sivasspor takımı utanın !

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:28.