![]() |
BU NASIL TARAFTARLIK?
Konyaspor’u desteklemek amacıyla Sivas’a gelen ve 4 Eylül Stadyumuna girdikleri andan itibaren olay çıkarmak için yan tribünde bulunan Sivasspor taraftarlarını tahrik eden UNI NALÇACI adlı taraftar topluluğu maç içerisinde kendilerini görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldırdı.
Maçın bitimiyle birlikte oturdukları koltukları kıran taraftarlar yan tirübünlerde bulunan Sivasspor taraftarlarına kırık koltuklarla saldırdılar. Karşılıklı küfürleşmelerin devam ettiği taraftarlar kavgasında rakip takım taraftarları ellerinde taşlarla olaya müdahale etmek isteyen güvenlik görevlilerine karşıda eylemde bulunan taraftarlar tepki topladı. KOLTUKLARI PARAM PARÇA ETTİLER Konyaspor’u desteklemek için gelen UNI NALÇACI adlı taraftarlar 4 Eylül Stadyumunun güzelliğini çirkinleştirdi. Çirkin saldırılarda bulunan taraftarlar iki Sivasspor taraftarının taşla yaralanmasına sebep oldu. |
Sporla, Futbolla uzaktan yakından ilgisi olmayan bu çirkin hareketi şiddetle kınıyorum.
|
sivasa kavgaya geldikleri topicdeki yazılarından belliydi zaten.
|
valla ben hep yazdım nalcacılardan dost olmaz yalancılar diye..
carsı grubuna sopa attık gibi boş laflar söylüyorlardı.. ama siz hep iyi şeyler yazdınız dostuz şuyuz buyuz.. benim yazdıklarımıda hep sildiniz. simdi demeyin yazdıklarından belliydi diye... besle kargayı oysun gözünü misali..... |
EWET KONYALI Bİ TARAFTAR TOPİÇ AÇMIŞTI HER ŞEYİ BİLMEMİZ GEREKİRDİ
KONYASPOR TARAFTARINI NEFRETLE KINIYORUM |
KONYALILARA IYI DILEKLERLE DOST DIYE SARILDIK, SITEMIZDE TAHRIK EDICI YAZILARINA KATLANDIK,BIR KAC ARKADASIMIZIN UYARILARINI GÖZARDI ETTIK.NASILDA GAFIL AVLANDIK..................
NO COMMENT |
4 yıl konyada kaldım cevre illerden gelip konya halkını seven görmedim ve duymadım. hepsi bir değil iyiside var diyeceksiniz ama malesef .yanılıyorsunuz.
Güzel bir söz var konyanın altında erenler üzerinde?bibbb sansür ) malumlar yaterdiye.NALCACI grubu ise tinerci ve alkolik isanların toplandığı bir gruptur. |
nalcacının biri diyorya 5 otobüs doldu 6 doluyor yok 7 oldu yok 10 oldu...
biz istanbula 50 araba gittik ankaraya 40 araba gittik.. yalan dolan .. ben söylediklerinde yalanını çıkarmaya çalışıyorum ... benim yazdıklarımı siliyorsunuz alın bunlarıda silin isterseniz... doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar... siz yazın daha konyalı kardeşlerimiz gelin alkışlayalım söyle yapalım..çiçekler böcekler verelim birbirimize... yöneticiler bunlarıda silin tamammı? |
böyle taraftar olmaz olsun.hem kendilerine
hemde külüplerine yazık ediyolar.şiddetle kınıyorum. |
BUNLAR ÇEKEMEMEZLİKTİR...
[B]KENDİNİ KONYASPOR TARAFTARI GİBİ GÖSTEREN BU ŞAHISLARIN AMACI ASLINDA NEDİR BİLİYO MUSUNUZ?
-TARİHİNDE İLK KEZ SÜPER LİGEÇIKAN SİVASSPOR TAKIMI VE TARAFTARIYLA SÜPER LİGİN EN GÜVENİLİR VE EN MİSAVİRPERVER YERİDİR.. TÜM MEDYA BUNU KABUL ETMİŞTİR.. FAKAT BAZI KESİMLERİN SİVASSPORUMUZUN BAŞARISINI VE MİSAVİRPERVERLİĞİNİ ÇEKEMEMESİ ARTIK BÖYLE OLAYLAR ÇIKARTARAK SİVASIN ADINI KÖTÜLEMEK İSTEMEKTEDİRLER... MEDYA İNŞALLAH BU OYUNLARA GELMEZ.... SAYGILARIMLA...[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:24. |