![]() |
Maçın Ardından
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46674&token=42748[/IMG]
Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Torku Konyaspor’a 2-1 yenildikleri maçtan sonra, iyi oynadıkları mücadelenin karşılığını alamadıklarını söyledi. Her iki takım için de güzel maç olduğunu dile getiren Bakkal, şunları söyledi: “Deplasmanda bu kadar çok direkten dönen ve pozisyonunuz varsa atacaksınız diye düşünüyorum. Maçta hiç kimse idare etmedi. Herkes yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalıştı. Biraz daha üretken olabilirdik. Beklemediğimiz anlarda goller geldi. Oyunu tutan ve coşkuyu ortaya koyun bir Sivas vardı. Bu mücadelenin üzerine koyarak devam edeceğiz. Bu şekilde bu mücadele ve bu inanç ile devam ettiğimiz sürece çoğu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Bence iyi oynadığımız mücadelenin karşılığını alamadık. Kaçırdığımız net gol pozisyonları var. Ben oyuncularımdan memnunum ellerinden geleni yaptılar.” |
Cevap: Maçın Ardından
Takımda kıpırdanma var ancak yeterli değil 13 maç kaldı en az 24 puan lazım, her hafta umutlarımızı kaybediyoruz...
|
[b]Yenilsekte,kümede düşşek ben mesut hocayı suçlamam,deplasman özürlü takımız,takımın morale ihtiyacı var,pskolojisi bozuk oyuncuların,taraftarlarda öyle ,takımın özgüveni yok,osmanlı maçını gördükten sonra,rize maçının ilk yarısında ve konyada oynadığımız oyuna bişey diyemiyorum,farklı kazanabileceğimiz Eskişehir maçını kaybettikten sonra,lig tarihinin rekorarını kırıp trabzona yenildikten sonra hocalara çok suç bulmuyorum,şu maçta sağlam bi forvet ve solbek olsa rahat kazanırdık,3 yıldır solaçıksızlığın ve forvetsizliğin ceremesini sivasspor çekiyor,hocamızın bencilliğe acil müdahale etmesi lazım[/b]
|
Bu seneyi boşver hocam önümüze bakalım..Sen kal bu takımın başında zaten severek geldin,kur kafana göre ptt lig takımını uzun mukavele imzala idareyle yormayalim yipratmayalim kendimizi,kahrolan gerçek sivassporlular sahip çıkacak olan da onlardır...evet bunlar acı ama gerçek.. işimiz çoook ama çok zor ...
özellikle atifin pozisyondan sonra bu is olmaz dedim takım ruhu olmayan bencil bir adam yüzünden puansız döndük..ah be atıf ahh önde oluruz- berabere oluruz o zaman vurrr dağlara taslara vurrr kizdikmi yok ama hata bizde simarttik.. inanin berabere olsa o pozisyonda mac yine kizmayiz ama bizi puandan ettin ve takim arkadaşların dahi kahroldu..senin sevildiğini bildikleri için kavga etmediler senle, kimse kendini yakmak istemez bu saatten sonra..inşallah kurtarırız hocam insaallah... |
[QUOTE=antik58;968752]Takımda kıpırdanma var ancak yeterli değil 13 maç kaldı en az 24 puan lazım, her hafta umutlarımızı kaybediyoruz...[/QUOTE]
13 degil, 12 mac kaldi |
9 topçun ağzıyla kuş tutsa, Bir Aatıf çıkar atamaz, bir Setkus çıkar tutamaz gideriz eşşek cennetine... Ahh taraftarım vaah taraftarım. Herkes kendine bir yol bulur. Hocamız bir takım bulur, oyuncular gider, ya sen nereye gideceksin bilemiyorum.
|
Sezonun en iyi futbolunu oynadık, Ev sahibini sahasına hapsettik.
Bir de Atıf bencil olmasa bu sütunda başka türlü yazılar yazılıyor olacaktı. [B]Benim hâlâ umudum var![/B] |
Kalan 12 macin 2si bjk ve fenerle. Kaldi mi 10. 3ü de akhisar, basaksehir, kasimpasa kaldi mi 7. Trabzondan da puan cikmasini bekleyemeyiz kaldi mi 6. 6 macin 6tisini da kazansak 17+18=35 yine duseriz, hatta kazânamayiz. Yani dustuk..
|
Yenildik diye taraftar yine umutsuzları oynuyoz tecrübeli gözüken yigidolar dahi karamsar.Sen umutsuz olursan hoca ne yapsın topcu ne yapsın ben şunu söylüyorum bu takım bugün oynadıgı topu oynasın kalan 12 maçın 7 sini allahın izniyle alır kalın saglıcakla
|
[B][I]Mesut hoca ile birlikte adeta tamıma can geldi diyebiliriz. T.Konyaspor maçında çok güzel ve baskılı bir oyun oynadık, Mesut hocanın dediği gibi oynadığımız güzel oyunun karşılığını alamadık, pozisyonları değerlendirebilseydik, takımı göklere çıkaran yorumlar okuyor olacaktık. Şimdi ise takım yerden yere vuruluyor.
Yine söylüyorum, bu takım böyle istekli, arzulu, kazanma hırsıyla oynarsa beş altı maç sonra tehlike bölgesinden çıkmaya başlarız. [/I][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:10. |