![]() |
Sivas'ta Ziya belirsizliği
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46698&token=42858[/IMG]
Sivasspor evinde oynayacağı Antalya karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü. Sivasspor evinde oynayacağı Antalya hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Mesut Bakkal nezaretinde gerçekleşen antrenmanda yan top çalışması yapıldı. Bakkal bu çalışma sırasında futbolcularını sık sık uyararak çeşitli taktikler verdi. Fizyoterapist eşliğinde çalışan Ziya Erdal ise bugünden sonra takımla çalışmaya başlayacak. Ancak yetişip yetişmeyeceği henüz belli değil. |
Cevap: Sivas'ta Ziya belirsizliği
Ziyanın alternatifi şu an sağlam görünüyor, lakin özellikle yeni sistemde sağlam ön libero gerekiyor bize. Yiğit ve Konenin önemi çok büyük. Kırmızı kart ve sarı kart cezası almamız yüksek bir ihtimal. Bundan dolayı Kone ile Yiğitin dönüşümlü oynamasından dolayı önemleri bir kat daha artırıyor...
|
Gözüm Fatih Çıplak i aramıyor değil
Umarım kıymetini iyi biliriz de yok parasına elimizden kacirmayiz |
gelde şimdi giresun a kiraladığımız fatih'i arama
|
Varlığında ne gördük ki yokluğuna yanalım
|
[QUOTE=sivaslıadem;969166]Gözüm Fatih Çıplak i aramıyor değil
Umarım kıymetini iyi biliriz de yok parasına elimizden kacirmayiz[/QUOTE] [QUOTE=FALÇATA 58;969192]gelde şimdi giresun a kiraladığımız fatih'i arama[/QUOTE] Bugün Giresun maçına baktım, Fatih Çıplak 18 kişilik kadroda yoktu. |
[QUOTE=tavatir;969243]Bugün Giresun maçına baktım, Fatih Çıplak 18 kişilik kadroda yoktu.[/QUOTE]
Sanırım sakat 3-4 maçtır bende göremiyorum. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:38. |