![]() |
Djalma, Sivas’a gidiyor
[IMG]http://3puan.com/images/uploads/tsl/djalma.jpg[/IMG]
Djalma, Sivas’a gidiyor 11 sezon aradan sonra Süper Lig’e veda eden Sivasspor, küme düşmesi kesinleşmeden önce Gençlerbirliği’nin yıldızı Djalma’yı transfer etmek için görüşmelere başlamıştı. Sezonu 7 gol, 8 asistle tamamlayan ve sözleşmesi sona eren Angolalı futbolcu Yiğidolar’a söz vermişti. Takım küme düşünce bu transferin suya düşmesi bekleniyordu. Ancak Djalma’nın, Sivassporlu yöneticilere, “Sorun değil, ben Sivasspor’da oynarım” diyerek sözünü tuttu. Mecnun Otyakmaz’ın yeniden başkan seçilmesi durumunda Djalma önümüzdeki sezon Yiğidolar’da forma giyecek. [B]Fanatik'in bu haberine inandim mi derseniz, hayir. Ama haber haberdir paylasalim bakalim...[/B] |
Cevap: Djalma, Sivas’a gidiyor
Lig başlayana kadar fanatik bizim kadroyu kurar :)
|
Fanatik gazetesindeki Sivasspor haberlerinin %70'i yerel kaynakli.
Yerel gazetecilerden biri ya da bir kaci Fanatik'e calisiyor. Bu haberin arkasinda yine yerel medya oldugunu düsünüyorum. |
öfff beee çok hızlıyız :D Ulan fanatik daha yönetimin ne yapacağı belli değil transfer mi yapsınlar. Adamlar normal zaman da yapmıyorlar bu zamanda mı yapacaklar :))) şu an da meselemiz transfer değil yönetimdir.
|
[B]Bence Yalan haber. daha yonetımın ne oldugu belırsız olan bır donemde, transfer yapılacagını zannetmıyorum.
Eğer ki transfer yapılmaya baslanıyorsa da mecnun başkan ıle yola devam edılıyor demektır.[/B] |
[QUOTE=Divriği58;976312][B]Bence Yalan haber. daha yonetımın ne oldugu belırsız olan bır donemde, transfer yapılacagını zannetmıyorum.
Eğer ki transfer yapılmaya baslanıyorsa da mecnun başkan ıle yola devam edılıyor demektır.[/B][/QUOTE] [B]Yönetime ne olmuş ki.[/B].;););) |
yönetimin bir yere gittiği yok, sadece biz bu işi yapmazsak kimse gelip bu yükün altına girmez haaa diye mesaj verdiler, o kadar.
bu yüzden transfer görüşmeleri illa ki yapılıyordur (iç ve dış transfer). ancak djalma ile anlaşılmış mıdır, sazan gibi atlamamak lazım fanatik haberlerine, bu yüzden inanmayalım ancak görüşülmüş müdür, olabilir. |
PTT ligi icin fazla masrafli bir oyuncu oldugunu düsünüyorum. Kendisi israrla Sivassporda oynamak isteyip maddi anlamda fedakarlik yaparsa neden olmasin ;) 95% yalan haber diye düsünüyorum.
|
Yalan süper ligde bize gelmedi ptt de mi gelecekti :D
|
bu sitede yorum yapanların çoğu boş boş konuşuyor bizde bunları gale alıp okuyoruz ben bunların çoğunun Sivassporlu olduğunu ve Sivassporu sevdiğine bile inanmıyorum
takımını seven iyi gündede kötü gündede sever |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:11. |