![]() |
[size=6][color=darkblue][b]ÇOK ŞÜKÜR BU SENEDE ŞEHİTLERİMİZİ ZİYERET ETME ONLARA DUA ETME FIRSATINI YAKALADIM.... ALLAH KISMET EDERSE CUMARTESİ ÇANAKKALEYE ŞEHİTLERİMİZİ ZİYARETE GİDİYORUM.. YA BENDEN MUTLU VARMIDIR ?????
ŞEHİTLERİMİZE HEPİNİZİN SELAMINI DA GÖTÜRÜCEM.......[/b][/color][/size] |
[size=6][b]allah razı olsun gardaş
şehitlerimizi herzaman anmalıyız dualar etmeliyiz çünkü bir bayragımız bir devletimiz varsa ve böyle rahat ve hür yaşıyorsak onlara tüm şehitlerimize borçluyuz. bendende selam götür [/b][/size] |
[quote=emin58][size=6][b]allah razı olsun gardaş
şehitlerimizi herzaman anmalıyız dualar etmeliyiz çünkü bir bayragımız bir devletimiz varsa ve böyle rahat ve hür yaşıyorsak onlara tüm şehitlerimize borçluyuz. bendende selam götür [/b][/size][/quote] [color=darkblue][size=6][b] BAŞÜSTÜNE EMİN ABİM.......[/b][/size][/color] |
[b][color=darkred][size=7]bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır....
vatan..uğrunda ölen varsa VATANDIR... HER YEDİĞİMİZ LOKMADA...HER ALDIĞIMIZ NEFESTE ŞEHİTLERİMİZİN HAKKI VAR... RUHLARI SAD...MEKANLARI CENNET OLSUN BİZ RAZIYIZ...MİNNETTARIZ... ALLAH TA ONLARDAN RAZI OLSUN[/size][/color][/b] |
Sehitlerimizi hic unutmamaliyiz. Bendende selam gotur gardas..
SEHITLER OLMEZ, VATAN BOLUNMEZ... |
[quote=FatihSoner58]Sehitlerimizi hic unutmamaliyiz. Bendende selam gotur gardas..
SEHITLER OLMEZ, VATAN BOLUNMEZ...[/quote] [i][b] BAŞÜSTÜNE GARDAŞIM.....[/b][/i] |
[size=6][color=blue][b]kaptan bende bu hafta sonu çanakkale ziyaretine gidiyorum okuldan arkadaşlarla!!!!! orada görüşebilirmiyiz bilmiyorum ama bende herkesin selamını ayrıca ileteceğim... senin kadar mutlu biri daha var oda benim :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size]
|
[quote=gunay][size=6][color=blue][b]kaptan bende bu hafta sonu çanakkale ziyaretine gidiyorum okuldan arkadaşlarla!!!!! orada görüşebilirmiyiz bilmiyorum ama bende herkesin selamını ayrıca ileteceğim... senin kadar mutlu biri daha var oda benim :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size][/quote]
[color=darkblue][i][b] GARDAŞ BİZ CUMARTESİ GECE ÇIKACAĞIZ PAZAR ÇANAKKALEDE OLUCAZ. BELKİ KARŞILAŞIRIZ TELEFONLAŞALIM.....[/b][/i][/color] |
[size=6][color=blue][b]bizde cumartesi gece çıkıyoruz.. pazar sabahı orda olucaz nasipse... tabiki telefonlaşalım.. orda buluşuruz... başka gelen yokmu bu hafta???[/b][/color][/size]
|
[size=7][color=darkred]ZATEN BİR YİĞİDOYADA BU YAKIŞIR[/color][/size]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:19. |