SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   ÇANAKKALEYE ŞEHİTLERİMİZE GİDİYORUM :) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4170)

Kaptan-58 28.04.2005 10:30

[size=6][color=darkblue][b]ÇOK ŞÜKÜR BU SENEDE ŞEHİTLERİMİZİ ZİYERET ETME ONLARA DUA ETME FIRSATINI YAKALADIM.... ALLAH KISMET EDERSE CUMARTESİ ÇANAKKALEYE ŞEHİTLERİMİZİ ZİYARETE GİDİYORUM.. YA BENDEN MUTLU VARMIDIR ?????

ŞEHİTLERİMİZE HEPİNİZİN SELAMINI DA GÖTÜRÜCEM.......[/b][/color][/size]

EMİNÇOLAK 28.04.2005 11:01

[size=6][b]allah razı olsun gardaş
şehitlerimizi herzaman anmalıyız dualar etmeliyiz çünkü bir bayragımız bir devletimiz varsa ve böyle rahat ve hür yaşıyorsak onlara tüm şehitlerimize borçluyuz.
bendende selam götür [/b][/size]

Kaptan-58 28.04.2005 12:19

[quote=emin58][size=6][b]allah razı olsun gardaş
şehitlerimizi herzaman anmalıyız dualar etmeliyiz çünkü bir bayragımız bir devletimiz varsa ve böyle rahat ve hür yaşıyorsak onlara tüm şehitlerimize borçluyuz.
bendende selam götür [/b][/size][/quote]
[color=darkblue][size=6][b]
BAŞÜSTÜNE EMİN ABİM.......[/b][/size][/color]

HakkıTİMUÇİN 28.04.2005 12:38

[b][color=darkred][size=7]bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır....
vatan..uğrunda ölen varsa VATANDIR...

HER YEDİĞİMİZ LOKMADA...HER ALDIĞIMIZ NEFESTE
ŞEHİTLERİMİZİN HAKKI VAR...

RUHLARI SAD...MEKANLARI CENNET OLSUN
BİZ RAZIYIZ...MİNNETTARIZ...
ALLAH TA ONLARDAN RAZI OLSUN[/size][/color][/b]

FatihSoner58 28.04.2005 12:45

Sehitlerimizi hic unutmamaliyiz. Bendende selam gotur gardas..

SEHITLER OLMEZ, VATAN BOLUNMEZ...

Kaptan-58 28.04.2005 14:16

[quote=FatihSoner58]Sehitlerimizi hic unutmamaliyiz. Bendende selam gotur gardas..

SEHITLER OLMEZ, VATAN BOLUNMEZ...[/quote]
[i][b]
BAŞÜSTÜNE GARDAŞIM.....[/b][/i]

GuNaY 28.04.2005 14:36

[size=6][color=blue][b]kaptan bende bu hafta sonu çanakkale ziyaretine gidiyorum okuldan arkadaşlarla!!!!! orada görüşebilirmiyiz bilmiyorum ama bende herkesin selamını ayrıca ileteceğim... senin kadar mutlu biri daha var oda benim :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size]

Kaptan-58 28.04.2005 14:40

[quote=gunay][size=6][color=blue][b]kaptan bende bu hafta sonu çanakkale ziyaretine gidiyorum okuldan arkadaşlarla!!!!! orada görüşebilirmiyiz bilmiyorum ama bende herkesin selamını ayrıca ileteceğim... senin kadar mutlu biri daha var oda benim :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size][/quote]
[color=darkblue][i][b]
GARDAŞ BİZ CUMARTESİ GECE ÇIKACAĞIZ PAZAR ÇANAKKALEDE OLUCAZ. BELKİ KARŞILAŞIRIZ TELEFONLAŞALIM.....[/b][/i][/color]

GuNaY 28.04.2005 14:49

[size=6][color=blue][b]bizde cumartesi gece çıkıyoruz.. pazar sabahı orda olucaz nasipse... tabiki telefonlaşalım.. orda buluşuruz... başka gelen yokmu bu hafta???[/b][/color][/size]

yigido62 28.04.2005 14:50

[size=7][color=darkred]ZATEN BİR YİĞİDOYADA BU YAKIŞIR[/color][/size]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:19.