SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   FEDERASYON FENER'E BAHÇE... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4175)

BOUN 02.10.2005 11:56

FEDERASYON FENER'E BAHÇE...

Sevgili yiğidolar dün akşamki Fener-Konya maçında da görüldüğü üzre Fenerbahçe yönetimi maç kazanma hususunda son derece kaliteli kadrosunu hala yetersiz buluyor olacak ki federasyondaki gizli elini kullanmaya devam ediyor.

Belki itiraz eden arkadaşlarım olabilir ama biraz mantıklı düşünelim, maçta dört tane hakem olacak ve bu dört tane adamdan birisi dahi Anelka'nın o mükemmel smacını görmeyecek. Öyle mi?

İşte Türkiye liginde 3 Ekim öncesi son durum. Bir Anadolu takımı nasıl katledilir sıcak bir örnek. Anadolunun umuduyla, emeğiyle, alın teriyle birileri nasıl utanmadan da oynuyor. Görüyorsunuz değil mi?

Bundan iki yıl evvel Beşiktaş-Samsun maçında bütün Türkiye'nin gözü önünde birbirinden saçma beş kırmızı kartla şampiyonluğu Beşiktaş'tan alıp Fener'e hediye eden 'gizli el' bugün yine iş başında ve icraatlarına devam ediyor. Ne diyelim... Boğazlarında kalır inşallah....

Bizim bütün Sivassporlular olarak buradan çıkarmamız gereken çok önemli sonuçlar var diye düşünüyorum. Eğer bir olmazsak, bütün olmazsak, takımımıza maddi ve manevi her türlü ve her zaman sahip çıkmazsak; bizim de başımıza iki gün sonra bu tür olaylar gelecektir ve hakkımız şerefsizce gaspedilmeye çalışılacaktır.

Lütfen ders çıkaralım. Bir olalım. Bütün olalım. Her zaman her yerde takımımıza sahip çıkalım. Hepinize selamlar.

ali agca 02.10.2005 12:23

HEP DESTEK TAM DESTEK

COK HAKLISIN HER ZAMAN V HERYERDE DESTEGIMIZI ESIRGEMEYELIM
BU GUN ONLARA YARIN BIZE BIZDE ANADOLU KULUBUYUZ
BIRBIRIMIZE SAHIP CIKALIM DESTEK VERELIM
HEP BIRLIKTE HAREKET EDRSEK KIMSE YANLIŞ YAPMAYA CESARET EDEMEZ
[SIZE=3]HEP DESTEK TAM DESTEKK SİVASSPORRRR[/SIZE]

sinan-58 02.10.2005 12:35

arkadaş bence yanlış duşunuyorsun fenerbahçenin 2 sezondur yaptığı itirazlardan ve isteklerden hiçbiri kabul edilmedi bjk nın ise yaptığı tum itiraz ve istekler kabul edildi

EKO58 02.10.2005 12:38

çok saçma bir konu ayrıca gereksiz bir topik
için çok acıyor galiba bir beşiktaşlı olarak hala eski mazide 5 kırmızı kartlı tarihtesin
ayrıca konyaspor o gölü yediğinde 2-1 oldu neden bırakıyorki maçı biraz zorlasa belki 3.golü atacak ama en basitine gidip oyunu bırakıyorlar yani psikolojileri kaldırmıyor paraysa para kardeşim hakemde satın alınır takımda istediğiniz kadar karşı çıkın bu tür olaylar her zaman oluyor.bu devirde maddi olarak güçlü olmak gerekiyor.

dos santos 02.10.2005 13:55

çok gerekli ve bahse değer bir topic.arkadaşım konuya çok dogru yaklaşmış.artık bu fenerlilerin yaptıkları çok olmaya bşaladı.acaba kendileri 2 tane elle atılmış bir gol sonrası puan kaybetselerdi neler olurdu.rize ve konyada haksız 3 puan aldılar...

Arif Coşkun 02.10.2005 14:01

hakemlerin arkasında kimler varsa şiddetle kınıyorum

Bu kadarda olmaz! Göz göre göre lades. Pes doğrusu. Bu büyük takım denen takımalr bu kadar korunacaksa,diğerlerinin burada işi ne. Hakem baktıki FB gol atamıyor bari ben atayım dedi. Çok ayıp o Konyasporlu futbolcuların elınterlerine yazık. Bugün onlara yarın bize. Lütfen bunlara karşı tek yürek olup birlikte haraket etmek lazım. Bir takım bu kadar hillelerle taktiklerle korunamaz.

1967 dernek serkan20 02.10.2005 14:03

anti bizans

ben boşuna istanbul takımlarına kıl olmuyorum işte görün şerefsizliği
bu adiler yıllardı anadolu takımlarını sömürerek yaşıyorlar
ve kimsede gıkını çıkarmıyor
we buna rağmen halada hem sivası hemde adi istanbul kuluplerini destekliyorlar
walla ben yalan sölemem ben bu hafta dua ettim inşallah avrupada günlerini görürler diye.
ilk önce gs gitti sırada diğerleri war.
anadoluyu yıllarca sömüren zihniyet yok olsun artık
bıktımmmm bu istanbul köpeklerinden

bugrakova 02.10.2005 14:07

olmaz

her takıma olacak hali yok sivasspor a yapamazlar sivasspor a tam desttek var her zman arkasındyız

kangali 02.10.2005 19:43

fenerin dunku golu

tahkim kurulu dunku fener konyaspor macini tekrar yonatmazsa konyaspora yazikolur.ayrica fenerin boyle saibeli galibiyetlerin arkasina sigindigina gecmis yilarda sahit olduk.insallah tff.cesaretli bir karar alir ve maci tekrarlatir.ne dersiniz gardaslar.

superglam 02.10.2005 20:11

G.saray Sivasspora penaltı atarken ne düşündü acaba????

gardaşım konyanın yenilmesi bizim için daha iyi şaibeli maibeli napacan..! sen sivasspora bak.! Adam olalardıda o kızgınlıkla fenere 2 tane daha gol atlardı. resmen dağıldılar demekki oyun disiplini ne kadar önemli. futbol 90 dk. ligimizde nice şaibeli goller var.!! Fakat görüyorum ki konyayı en çok G.saraylılar kendilerince hakkkı yenildi öyle gol olurmu falan filan. oysa ki sivasspora O penaltı verilmeyebilirdi.!! verildi ümit gözünü kırmadan golünü attı. O zanan diyelerdi "ya ben bu penaltıyı içime sindiremiyorum dışarı çekecem" deseydiya.?? Umarım yanılıyormuyum değilmi sevgili kangallı kardeşim?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:39.