SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   BAYAN TARAFTARLARIN ISTEK VE FIKIRLERI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4182)

RüStü ElmaS 10.10.2005 15:28

BAYAN TARAFTARLARIN ISTEK VE FIKIRLERI

BAYAN KARDESLERIMIZIN SITEMIZ HAKKINDAKI DÜSÜNCELERI BIZLER ICIN COK ÖNEMLIDIR.
SIZLERIN SITEMIZ HAKKINDA ISTEK VE FIKIRLERINIZI BEKLIYORUZ.

SIZLER ICIN NASIL DAHA IYI BIR HIZMET VEREBILIRIZ VE SU ANDAKI HIZMETLER ACABA SIZLER ICIN YETERLIMI?

CÜSSKB-Aynur 10.10.2005 15:41

Teşekkürler, bence yeterli. Gerek duyulduğu zaman sorun ve isteklerimizi mod.arkadaşlarımıza iletebiliyoruz, hepside çok yakından ilgileniyorlar. Sağolsunlar.

twity_58 10.10.2005 16:17

Rüstü abicim bu site için sana cok tesekkurlerımı ıletıyorum.... cidden bana cok sey kattğını düsünüyorum.. bircok sivaslıyla tanıstım bircok abi ve kardes edindim... yoksa kimin aklına gelırdı kı yollarımızın kesısmesı fakat bu site sayesınde yollar kesiyor yani buyuk bır aracı oluyor..

kendı adıma ıtıraf etmem gerekırse bende bır alıskanlık hatta alıskanlıktan da öte bır hobiye dönüstü bu site... istanbul kıtaları baglıyor bu sitede işte bizlerı baglıyor bırıbırıne... dunyanın heryerınden katılan destekleyen yıgıdoların varlıgını bılmek cok onur ve guru verıcı ...bende böyle güzel bir siteyı bize kazındırmak da emegı gecen herkes ten Allah razı olsun dıyorum tesekkur edıyorum

böyle devam edelimmm... :)

Sweetgirl 10.10.2005 17:07

bayan istekleri deyince aklima yemek tarifleri, dantel örnekleri geliyor. Aman abi sakin böyle bir sey yapim deme. :D

10.10.2005 17:50

BENCE YETERLİ MODETORLERİ BİLE VAR GERÇİ ONLARA SORULDU SORU AMA

BENCE ÇOK RAHATLAR BURDA

FATIMA 11.10.2005 15:49

her şey güzel....

bayan taraftarlar olarak sitenin hemen hemen herşeyinden memnunuz, üstelik bir de teşekkür etmek istiyorum özelliklede sitenin müdavimi olan taraftar erkek arkadaşlarımız dışarıdan gelebilecek her hangi bir taşkınlık esnasında herşeyi kontrol altına almayı biliyorlar,,,,,hepsi seviyeli ve saygıdeğer arkadaşlar:) (bazıları bu yazıya şaşıracak galiba....)
evet rüştü abi herşey çok güzel gidiyor,ee bizimde payımız var tabi bunda canım.....siteyi dişi kuş yaparmış.....:) yalanmı yaniiiiiiiii........

yusuf_07 11.10.2005 16:41

BENCE DE BAYANLAR BU SİTEDE YETERİ KADAR RAHATLAR.ONLAR OLMASA SİTE BU KADAR SEVİYELİ OLMAZDI.HEPSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM............

sahane 13.10.2005 12:48

bencede bu sitede bayanların aradığı herşey var.ben 1 yıldır bu siteye üyeyim ve bilgisayarın başına her oturduğumda kesinlikle giriyorum.tanıyanlar beni hatırlayacaktır.chat sayfasında sadece bayan olarak ben vardım ve hiç abes bi hareket görmedim.şimdi bakıyorum hemcinslerim siteyi sarmış.bu çok hoş bişey.bayanların futboldan nefret ettiğini düşünenler buraya bi uğramalı bence.bir samsunlu olarak bu site benim vazgeçilmezim.inanıyorum ki hepte öyle olacak.
Bişeye değinmeden edemeyeceğim.Hayrettin Yerlikaya'nın futbol geçmişini okudum az önce.İsteğim kadroda bulunan diğer futbolcularında biyografisini görmek.Böyle olursa sitenin birde magazinel boyutu ortaya çıkar.Haksızmıyım?
böylece sitede bayan elinin varlığı belli olur....

x_burnley 13.10.2005 14:03

selam

bizler bayan taraftarlarımızdan memnunuz onların bu güzelim sitede sorun yaşadıklarını sanmıyorum özelliklede (fatma)bacım bu konuda çok iyi ve bizleri yeri geldiğinde kötü kişilere karşı sakilleştirmede bir numara kübra zaten bizim minik kuşumuz onu hiç birşeye değişmeyiz sweet desen oda mükemmel bir insan valla bana göre onların burda canı hiçbir zaman sıkılmaz zaten hergün o yüzden burdalarya

Arif Coşkun 14.10.2005 15:39

SPORADA BAYAN ELİ DEĞERSE

Bayan sız bir toplum düşünülebilinirmi? Belki hemcinslerim biraz alınacak ama bayanlar daha dikkatli her konuda.Mesela trafikte bile ne kadar kurallara uyarak araç kullanıyorlar. Hani derlerya duymuşunuzdur,ev işlerinde bayan eli değmeli derler.Bayan olan yerde düzen olur, bayan olan yerde tertip olur.Bayan olan yerde küfür olmaz,kavga olmaz. Onun için çeşitli spor etkinliklerine bayanları daha çok kazandırmak gerek. Türbünlerde herkes eşiyle ablasıyla,kardeşiyle birlikte gelse izlese kötümü olur. Herşey erkeklerin tekelinde değilki.
Herkese saygılar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:04.