SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   PFDK YA BASKINA GİDİYORUZ... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4202)

CoReLdRaW_ArdA 24.02.2005 16:17

[color=red][size=6]arkadaşlar bizler istanbuldaki sivasporlu taraftarlar olarak leventteki türkiye futbol fedarasyonunun biz SİVASSPOR'a en ufak şeyde verdikleri cezayı yanlarına bırakmayalım biz pazar günü yapılacak olan toplantıdan sonra pretestoya gidiyoruz hepinizi bekliyoruz....[/size][/color]

puar 24.02.2005 16:20

[quote=CoReLdRaW_ArdA][color=red][size=18]arkadaşlar bizler istanbuldaki sivasporlu taraftarlar olarak leventteki türkiye futbol fedarasyonunun biz SİVASSPOR'a en ufak şeyde verdikleri cezayı yanlarına bırakmayalım biz pazar günü yapılacak olan toplantıdan sonra pretestoya gidiyoruz hepinizi bekliyoruz....[/[/color]size][/quote]

evet gidiyorzu sivasspor sahipsiz değildir...burda haksız rekabeta son vermye çağıryoruz...sivassporun hakkını yedirmeyiz...

1967_DERNEK_10UR 24.02.2005 16:25

[color=red][/color][size=18]arkadaşlar yapacağınız protesto doğal bir durum ama ince eleyip sık dokumak lazım küçük bir kıvılcımla büyük bir yangın çıkabilir protesto etmeden önce sivasspor yönetimine ve başkanımız sayın mecnun otyakmaz'a danışmadan bu işe kalkışmayalım .yani ben şunu demek istiyorum köprüden geçene kadar ..................................dayı diyelim.biz istersek topunu bir kaşık suda boğarız...bizimle uğraşmasınlar .zaten sivas'ın derdi sivas'a yeter ...

puar 25.02.2005 09:40

[quote=ultraSivas_58][color=red][/color][size=18]arkadaşlar yapacağınız protesto doğal bir durum ama ince eleyip sık dokumak lazım küçük bir kıvılcımla büyük bir yangın çıkabilir protesto etmeden önce sivasspor yönetimine ve başkanımız sayın mecnun otyakmaz'a danışmadan bu işe kalkışmayalım .yani ben şunu demek istiyorum köprüden geçene kadar ..................................dayı diyelim.biz istersek topunu bir kaşık suda boğarız...bizimle uğraşmasınlar .zaten sivas'ın derdi sivas'a yeter ...[/quote]

gardas sessizmi kalalım diyosun yani??

1967_DERNEK_10UR 25.02.2005 10:47

[quote=akincilar][quote=ultraSivas_58][color=red][/color][size=18]arkadaşlar yapacağınız protesto doğal bir durum ama ince eleyip sık dokumak lazım küçük bir kıvılcımla büyük bir yangın çıkabilir protesto etmeden önce sivasspor yönetimine ve başkanımız sayın mecnun otyakmaz'a danışmadan bu işe kalkışmayalım .yani ben şunu demek istiyorum köprüden geçene kadar ..................................dayı diyelim.biz istersek topunu bir kaşık suda boğarız...bizimle uğraşmasınlar .zaten sivas'ın derdi sivas'a yeter ...[/quote]

gardas sessizmi kalalım diyosun yani??[/quote][color=red][/color]hayır sessiz kalma gibi bir durum söz konusu olamaz elimizden geldiği kadar bu olayların üsütüne gitmeliyiz.ama şu sıralar federasyon zaten şaçmalayıp olur omadık cezalar veriyor bize yönetimle görüşüp böyle bir tepki versek daha iyi olur .tepkisiz kalırsak üsütümüze daha çok gelirler biz 6 milyonluk bir camiayız ve gücümüzü göstermek zorundayız.

serhankaburcuk 25.02.2005 11:55

[size=4][b][i]Ultra dogru söylüyor köprüyü geçene kadar ayıya dayı meselesi...Kesinlikle sessiz kalmamız söz konusu değil ama sesimizi daha medeni yollarla gösterebiliriz...Mesela e-mail vb...gibi...Kulübüz süper lig yolunda ilerlerken bunu daha sonraya ertelemeliyiz...[/i][/b][/size]

puar 25.02.2005 12:07

bu konuda bekleyelim...zaman herşeyi gösterir ama sivasspor sahipsiz değil bunu herkezde bilsin..naşta fedarasyon

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:11.