SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Fikret Ünsalin basin aciklamasi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4207)

LütfiÜnal 13.04.2005 08:31

Ben futbolun teknik yönünden fazla anlamam.Ama yüregiyle Sivasspora gönül verenlerdenim.Ayriyeten insanlik iliskilerine cok önem veririm.Kaleci Yavuzun oynatilmasi hatali olabilir,teknik direktörün hatali aciklamasida futbolculari olumsuz yönde etkilemistir onada katiliyorum.Anlayamadigim sey sayin Fikret Ünsalin ben takip ettigim sürece ikinci büyük hatali aciklamasi.Böyle aciklamalar basina yapilmaz.Hicbir yöneticinin taraftari gerdirmeye hakki yok.Bu tartisma sekli evindeki tartismayi odasinda degilde balkonda yapan aile düzenine benziyor.Ve böyle ailelerede Anadoluda hangi deger verilir bunu bu sitenin ziyaretcileri cok iyi bilir.Böyle aciklamarin bedelini daha agir öderiz.
Gözle görülen bazi yöneticilerin Süperlige ve bunun getirecegi baskilara hazir olmadiklari.Sezon sonunda görevini birakacagini aciklayan sayin basin sözcüsü böyle sacma sapan aciklamar yapacaksa hem kendine hemde bizlere iyilik etsin ve görevini bir an önce devretsin.Hizmetlerinden dolayida tesekkürler.

skywriter 13.04.2005 08:44

Lutfi abiye kesinlikle katiliyorum, Fikret beyin yaptigi aciklama cok gereksiz ve yanlistir. Fakat sanirim dun tekrar bir aciklama daha yapmis ve Hocamiz bizim herseyimizdir demis. Bu laflari igneleyici aciklamalar yapmadan once soylemesi gerekirdi diye dusunuyorum.

Ünsal: "Hocamızın arkasındayız.."
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, yönetimle teknik direktör İsmail Kartal arasında bir problem varmış gibi gösterilmesinin doğru olmadığını belirterek, ''Biz hocamızın arkasındayız demeyeceğim.. Hocamız bizim herşeyimizdir'' dedi..
Ünsal, yaptığı yazılı açıklamada, Sivasspor Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın geçen hafta Sivasspor'dan ayrılacağını açıklaması ve pazar günü Mardinspor mağlubiyeti ile birlikte Sivasspor'da büyük çalkantılar olduğu yönünde çıkan haberlerin kamuoyuna yanlış şekilde yansıtıldığını iddia etti.

Ünsal, şunları kaydetti:
''Hocamız Mardin maçı öncesi şanssız olarak değerlendirdiğimiz bir röportaj yapmış ve bunun neticesinde tabiri caizse bir bardak suda fırtınalar kopartılmaya çalışılmıştır. Benim, kaleci Yavuz'u hasta hasta oynatmasını eleştirmem de gayet doğaldır. Bunu bahane ederek yönetimle teknik direktörün arasında önemli problemler varmış gibi gösterilmesi camiamıza yarar değil, zarar verir. Netice olarak biz hocamızın arkasındayız demeyeceğim. Hocamız bizim herşeyimizdir. 28 haftalık başarının da mimarıdır. Yönetim olarak hem teknik heyetimizin, hem de futbolcularımızın morallerini en yüksek seviyede tutmalarını istiyoruz. Unutmasınlar ki, 28 haftadır Sivasspor'u lider olarak götürenler de kendileridir. 38 yıllık tarihinde Birinci Süper Lig'e çıkarma şerefine nail olacaklar da kendileridir.''

Dün düzenlediği basın toplantısının ardından gazetecilerle yaptığı özel sohbetin haber yapılarak, Sivasspor'da karışıklık varmış gibi gösterildiğini belirten Ünsal, şunları kaydetti:
''Sivasspor mazisinde Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından olan Lefter'i de Naci Özkaya'yı da ve Bülent Eken gibi değerli hocalarla da çalışma şansını yakalamıştır. Yukarıda belirtiğim hocalarımızın yanı sıra isimlerini şu anda sayamayacağım birçok değerli futbol adamımız daha kulübümüze hizmet etmişlerdir. Biz Sivaslılar olarak tüm değerli hocalarımızdan memnunduk. Onlarda bizden memnundu. Hepsi ile gönül bağımız halen devam etmektedir. Hal böyleyken kendiside Türk futbolunun önemli isimlerinden biri olan şu andaki teknik direktörümüz İsmail Kartal'ın da değerini bilmemek, Sivasspor'u getirdiği noktayı taktir etmemek, Anadolu insanının ve özellikle Sivas'ın Yiğidolarının karakterine yakışmaz.''

tolga06 13.04.2005 09:00

Fikret Ünsal a sesleniyorum. acaba futboldan ne kadar anlıyorsunuz. Siz teknik direktörden daha iyi mi bileceksiniz. Acaba Sivas spor yenseydi yine böyle konuşucakmıydınız.... Futbolu bilenlere bırakın bence burdan İsmail hocamı kutluyorum tam bir futbol profesyoneli ve şansızlığı böyle amatörlerle çalışıyor olması .... Başkanın bu durumlara el koyması lazım. Hocam arkandayız moralini bozmaa..... Şuna dikkat hoca ne yapsın her hafta as kadrodan 5-6 oyuncu eksik Sivas Sporu gösterdiği tam bir mucize bence..... sen bursa gibi kocaeli gibi takımların arasından çok haftalardır lider ol eee bir maç kaybettin diye hocayı yerden yere vur bu zihniyeti kınıyorum bence Fikret Ünsal yaptığı açıklamalar şanssız ve talihsiz.... Futbolu bilenlere bırakın...... bunuda şuanda Sivas sporda en iyi bilen İsmail Hoca..... Hocam süpersiniz lütfen devam......

LütfiÜnal 13.04.2005 09:00

Skywriter kardes Fikret Ünsalin ilk aciklamasi önemlidir.Su zamanda en az ihtiyacimiz olan sey karmasa ve yönetimdeki uyumsuzlugu disariya sizdirmak.Tabak kirildiktan sonra ne kadar tamir edilsede eski haline gelmez .Bu inceliklere böyle önemli konumda bulunan görevliler özellikle dikkat etmeleri gerekir.Konustukca olumsuzlasiyor.

EMİNÇOLAK 13.04.2005 09:05

LÜTFÜ ABİ ÇOKGÜZEL YORUM YAPMIŞSIN BENCEDE YÖNETİCİLER YAPTIKLARI AÇIKLAMALARA DİKKAT ETMELİDİR

V1CT0RY 13.04.2005 09:11

[color=darkred][i][b]BEN FARKLI Bİ GÖRÜŞTYİM FİKRET ABİNİN YAPTIĞI BU AÇIKLAMANIN ZAMANI GELMİŞTİ.BU BAZI KESİMLERE UYARI NİTELİĞİNDEDİR.EĞER BÖYLE Bİ AÇIKLAMA OLMASA YÖNETİMİN TAKIMA TAVRI BELLİ OLMAYACAKTI.BU BENİM GÖRÜŞÜM KİMSEYİ BAĞLAMAZ.[/b][/i][/color]

LütfiÜnal 13.04.2005 09:27

Victory gardas görüslere her zaman saygi duymak lazim.Fakat Fikret bey böyle talihsiz aciklamayi basinla degil yönetimle paylasip orada tartismasi lazim.Sonra teknik direktörün is alanina basin araciligi ile müdahele etmek hic hos bir davranis degil.
Sivasliyiz fikirlere ve kul hakkina saygiliyiz

V1CT0RY 13.04.2005 09:30

[color=darkred][i][b]BELKİ HAKLISIN AMA ABİ SON GUNLERDE YASANAN TAKIMIN KÖTÜ GİDİSİNDE İSMAİL HOCA 1.DERECEDE HATALI BUNUN YANINDA Bİ DE O AÇIKLAMAYI YAPINCA GAZETELERE FİKRET ABİNİNDE UYARI NİTELİĞİNDE BU AÇIKLAMAYI YAPMASI GEREKİRDİ...BU SADECE FİKRET ABİYE DEİL BAŞKA BİRİSİDE YAPABİLİRDİ AMA FİKRET ABİ YAPTI BENCEDE HAKLI[/b][/i][/color]

EMİNÇOLAK 13.04.2005 09:41

VIKTOR GARDAŞ BEN SANA KATILMIYORUM TAKIM SÜPER LİGE ÇIKACAKSA BURADA İSMAİL HOCANIN EMEĞİ VE KATKISI BÜYÜK

V1CT0RY 13.04.2005 09:43

[color=darkred][i][b]ZATEN BENDE EMEĞİ KATKISI YOK DEMEDİMKİ EN BUYUK EMEK ONUN AMA SON YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASI VE ARDI ARDINA GELEN HATALAR SONUNDA BÖYLE Bİ AÇIKLAMA GEREKİYORDU BENCE[/b][/i][/color]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:16.