![]() |
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KÜBRA (TWİTY_58) [ANNEEEEEEE] :)
SEVGİLİ KARDEŞİM KÜBRA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN....SENİNLE TANIŞMAMIZIN 1.YILI :) ... NİCE YILLARA KARDEŞİM..İNŞALLAH ÖMRÜN BOYUNCA HEP MUTLU,MESUT OLURSUN... :) :) :)
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]HAPPY BIRTDAY KARDEŞİMM :) [/COLOR][/FONT] |
[B][COLOR="DarkRed"]tesekkur ederım kardesım..bugun cok acayıp mutluyum..sizlerle bırlıkteyım..sevıldıgını bılınce ınsan daha fazla baglanıyor buraya ve burdakı ınsanlara..DAHA BERABER NICE NICE YILLARA:) [/COLOR][/B]
|
[QUOTE=twity_58][B][COLOR="DarkRed"]tesekkur ederım kardesım..bugun cok acayıp mutluyum..sizlerle bırlıkteyım..sevıldıgını bılınce ınsan daha fazla baglanıyor buraya ve burdakı ınsanlara..DAHA BERABER NICE NICE YILLARA:) [/COLOR][/B][/QUOTE]
KARDEŞİM... İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE HEP YANIMDAYDIN... HERŞEYİMİ SENİNLE PAYLAŞTIM.. İYİKİ VARSIN .. NİCE MUTLU YILLARA ;) :) |
[QUOTE=izmirli_yigido]KARDEŞİM... İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE HEP YANIMDAYDIN... HERŞEYİMİ SENİNLE PAYLAŞTIM.. İYİKİ VARSIN .. NİCE MUTLU YILLARA ;) :)[/QUOTE]
[B][COLOR="DarkRed"]vazifemiz gerci senle ugrasmak cok zor ama.. :D tam bir basbelasısın ..ama her yıgıdo gıbı senınde bende yerın farklıdır..BEN BURDAKI HERKESI HERSEYI COK SEVIYORUM.. :)[/COLOR][/B] |
HAPPY HAPPY BIRTHDAY TO YOU, KÜBRA :)
Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag. Dogum günün kutlu olsun. |
[QUOTE=twity_58][B][COLOR="DarkRed"]vazifemiz gerci senle ugrasmak cok zor ama.. :D tam bir basbelasısın ..ama her yıgıdo gıbı senınde bende yerın farklıdır..BEN BURDAKI HERKESI HERSEYI COK SEVIYORUM.. :)[/COLOR][/B][/QUOTE]
EVET HERKES BENİMLE UĞRAŞAMAZ :) :) AMA İYİKİ VARSIN KARDEŞİMM.. HAPPY BIRTDAY ;) |
iyi ki dooooooğduuuuuuuuuuunn küüüüüüüüüüüübraaaaaaaaaaaaaaa aa :)
[color=red][b]İYİKİ DOĞDUN KÜBRA DAHA NICE MUTLU YILLARA.....SENİ SEVİYORUZZZ...
..[/b][/color] [b]özgür yılmaz[/b] |
[B]CANIM BENİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN :D NİCE YILLARA İNŞ... ABOOO SENİNDE NİNE HALİNİ GÖRECEZ WAYYYBEEEE :D
AKREP HAAA KOLAY GELE BİZE :D[/B] |
[QUOTE=Gunay][B]CANIM BENİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN :D NİCE YILLARA İNŞ... ABOOO SENİNDE NİNE HALİNİ GÖRECEZ WAYYYBEEEE :D
AKREP HAAA KOLAY GELE BİZE :D[/B][/QUOTE] İNŞ.ABİ İNŞ... ABİ VALLA BENDE AKREBİM :) :) |
[QUOTE=Gunay][B]CANIM BENİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN :D NİCE YILLARA İNŞ... ABOOO SENİNDE NİNE HALİNİ GÖRECEZ WAYYYBEEEE :D
AKREP HAAA KOLAY GELE BİZE :D[/B][/QUOTE] [B][COLOR="DarkRed"]canım benım sana kıyak gecerız..döner kendımı sokarım akrep olarak ama senı sokmam :D[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:40. |