![]() |
sayın yiğidolar sizi dayanışmaya çağırıyorum ben bandırmada oturuyorum ve bir tane sivaslılar derneği bu beni çok üzüyor neyimiz eksik ayrıca afyonda okuyorum ordada durum aynı bir derneğimiz bile yok urfalıların bile derneği var benim elimde imkan olsa kuracağım bütün sivaslıları birleştireceğim. yiğidolar sizden anlayış bekliyorum. :( En büyük SİVASSPOR
|
Hemen hemen her yerde derneğimiz var ama...Demek ki ya o dediğin yerlerde potansiyelimiz yok,ya da oralardaki hemşehrilerimiz biraz duyarsız.Senin gibi duyarlı bir kardeşimiz bu şekilde sesini duyurmaya çalıştıkça eminim birileri onu duyar.Kendine iyi bak kardeşim,gayretlerini esirgeme.
|
ben bütün sivaslıları sağduyuya bekliyorum afyona ve bandırmaya sivaslı dernekleri açılmasını istiyorum açıldığı takdirde büyük ilgi göreceğinden adım gibi eminim her zaman her yerde en büyük SİVASSPOR
|
insallah oralarada dernegimiz acilir.aslinda sivassporun basarisi tum sivasliları birbirine daha cok yakinlastiriyor.arkadasim insallah bandırma ve afyonada birer dernegimiz acilir..saygilar..!!!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:40. |