![]() |
Almanya`da Sivaslilar Bayram Söleninde bulusuyor.
Arkadaslar lütfen buraya yaziniz kimlerin katildigini Insallah Sölende Bulusup Tanisiriz |
Caglayan gardas, Solen hangi sehirde, ne zaman yapilacak, Sivasspor yararinami, yoksa Sivaslilar tanisma solenimi, eger detayli yazarsan bizde hollandadan katiliriz. Simdiden sagol.
|
Almanya`da Sivaslilar Bayram Söleninde bulusuyor.
22.01.2004 tarihinde Gelsenkirchen`de yapilan organizede tüm Sivaslilar biraraya geliyorlar. Bu geceye tüm Sivaslilar davetlidir. Bilgi icin +49 172-2772600 veya +49 179-7793790 . mail adresi: [email]mail@sivaslilar.de[/email] |
slm caglayan
ben yüzde yüz katilirim geceye zaten essen de oturuyorum gelsenkirchen e cok yakin ya $ölen nerede olacak adresini verebilirmisin`? |
selam Zarali gardas gece hakkindaki bilgileri ve adresi [url]www.sivaslilar.de[/url] den alabilirsin tesekkürler :D
|
Avrupadaki tüm Sivasli Hemserilerimizi "Sivaslilar Tanisma Bayram Sölenine" bekliyoruz.
Gelin tanisalim, kaynasalim, dayanisma icerisinde olalim. |
Avrupadan tüm hemserilerimizi bekliyoruz.
Gelmek isteyen arkadaslar burada yazarlarsa cok güzel olur. Böylece gecede birbirimizide tanimis oluruz. Burada hem yazisiyoruz, ama görüsme imkanimiz olmuyor maalesef. Bu gecemizde cekilen tüm resimleri [url]www.sivasspor.com[/url] sitesindeki Galeri bölümünde yayinlayacagiz. |
ben 100% geliyorum
bu gece kacmaz abi :!: |
Zarali gardas, geldiginde beni salonda bul, seninle tanismak isterim.
Gelecek arkadaslar burada haber ederlerse sevinirim. Ayrica bu sitemize katilan arkadaslarla özellikle tanismak istiyorum. Gecede görüsmek üzere |
nasip olursa Cumartesi saat 3 te Münihten cikacagiz güzel bir gece olacagindan cok eminim . :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:05. |