![]() |
Tebrikler,Teşekkürler SİVASSPOR'A bir galibiyet sevinci daha bizlere tattırdığın için.Hele gurbetteki sivaslılar olarak bunun tadı bir başka güzel.Şampiyonluk yolunda bundan sonraki maçlarınızda başarılar dilerim.Hırsınız fapfazla,stresiniz apaz olsun.Selamlar.Petkim/Aliağa/İZMİR :D
|
WALLAHİ CEMİL BENDE SENİN GİBİ GURBETTEYİM ANKARADAYIM BENDE ÇOK SEVİNDİM GURBETTE TEK Kİ SEVİNCİMİZ SİVASSPOR
|
ARKADASLAR,
YINEDE SIZ TÜRKIYEDESINIZ. GERCEK GURBETTE INSAN BIZLERIZ. YANI YABANCIYIZ. VEDE ALMANLARIN GÖZÜNDE HEP YABANCIYIZ :( SIZIN YERINIZDE OLMAK ISTERDIM SU AN. AMA MAALESEF BÖYLEYMIS KADERIMIZ. |
Rüştü abi çok duygusal konuştun be!üzüyorsun bizi.Çok haklısın asıl gurbettekiler sizlersiniz ve biz çevremizdeki gurbetçilerden sizin durumunuzu biliyoruz.Elbette Türkiye'de olduğumuz için çok mutluyuz,şanslıyız.Ama inanıyorum ki siz de hem orada geleneksel faaliyetler yaparak,hem de fırsat buldukça sıla'ya gelerek sıkıntılarınızı biraz hafifletebilirsiniz.Yine de Allah yardımcınız olsun,yabancı memlekette olmak zor vesselam.
|
[quote=RüstüElmas]ARKADASLAR,
YINEDE SIZ TÜRKIYEDESINIZ. GERCEK GURBETTE INSAN BIZLERIZ. YANI YABANCIYIZ. VEDE ALMANLARIN GÖZÜNDE HEP YABANCIYIZ :( SIZIN YERINIZDE OLMAK ISTERDIM SU AN. AMA MAALESEF BÖYLEYMIS KADERIMIZ.[/quote] Rüştü kardeş şu anda işyerimde PETKİMDE iki alman arkadaşla paletleme makinaları kurulması ve çalıştırılması konularında birlikte çalışıyoruz.uwe ve matthias.Kendileri sizlere selamlarını iletmemi benden istediler. |
ABİCİM SİZ GERCEK GURBETTESİNİZ AMA BURDA MASALLAH SINIRLAR PEK BELLİ OLMUYOR... HERKES AYNI YERDE GİBİ ELİNE SAGLIK :) :) :)
|
[quote="CEMILAKTURK"][quote=RüstüElmas]ARKADASLAR,
Rüştü kardeş şu anda işyerimde PETKİMDE iki alman arkadaşla paletleme makinaları kurulması ve çalıştırılması konularında birlikte çalışıyoruz.uwe ve matthias.Kendileri sizlere selamlarını iletmemi benden istediler.[/quote] Abi Uwe ve Matthiasa selamlar. :) Hallo Uwe und Matthias, wie geht es euch? Wo kommt Ihr her aus Deutschland? |
SİVASSPORA BİZE BİR MUTLULUK DAHA YASATTIĞI İÇİN VE RÜŞTÜ ABİYE BİZLERİ DUYGULARIMIZI PAYLASACAGIMIZ GARDASLARIMIZI BULACAGIMIZ ORTAM OLUSTURDUGU İÇİN ÇOOOOOOOOOK AMA ÇOOOOOOOOKKK TEŞEKKKÜÜÜRRRRRLERRRR.....
|
aşığım ben sivasa ya :D hepsine helal olsun...başımızı eğdirmeyen bu futbolculara helal olsun
|
türkiyede almanyda fransada hollandada dunyanın her bir yanında nerde olursa olsun SİVASSPORUMUZUN bu başarısı hepimizi mutlu ediyor....bizim bu duygularımızı paylaşmak için bu ortamı hazırlayan başta rustu abi olmak uzere tum site çalışanlarına emeği geçenlere sonsuz teşekkurler...
____________________________________________ [b][color=indigo]BULT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:26. |