![]() |
ben sivaslı bir öğrenciyim ÖSS 2004 te türkiye derecesiyle Bilkent Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünü burslu kazandım. Fakat maalesef ailemin maddi durumu beni rahat bir şekilde okutmaya yetecek düzeyde iyi değil(ama yine de buna da şükür demeyi ihmal etmeyelim değil mi= Çok şükür) bu sebeple sivaslı maddi durumu iyi olan hemşehrilerimden abilerimden, ablalarımdan burs istiyorum.
Yardımcı olan veya olmayan tüm hemşehrilerimden Allah razı olsun Selametle ve sağlıcakla (Şampiyon Sivasspor inş.) |
[b]apaciliginde bolesi baba ya..forumdan burs istiyeni de yeni gordum valla..ama insallah okuyan yardim edebilecek birileri cikar..bol sans.. 8) :lol: 8) :lol: :lol: :lol: [/b]
|
Valla inşallah bulursun be kardeş. Ama Bilkentin sana zaten burs veriyor olması lazım. Yurt da veriyolar. Hayırdır araba mı alacan???
|
[quote=KirmiziBeyaz]ben sivaslı bir öğrenciyim ÖSS 2004 te türkiye derecesiyle Bilkent Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünü burslu kazandım. Fakat maalesef ailemin maddi durumu beni rahat bir şekilde okutmaya yetecek düzeyde iyi değil(ama yine de buna da şükür demeyi ihmal etmeyelim değil mi= Çok şükür) bu sebeple sivaslı maddi durumu iyi olan hemşehrilerimden abilerimden, ablalarımdan burs istiyorum.
Yardımcı olan veya olmayan tüm hemşehrilerimden Allah razı olsun Selametle ve sağlıcakla (Şampiyon Sivasspor inş.)[/quote] valla insallah bulursun kardeş te ..Kardeşim bizde okuduk üniversite ama ne bileyim böyle bir forumda şaşırdım valla.... sen zaten dediğin şekilde üniversiteyi kazandıysan senin aramana gerek yok burs vermek için seni bulurlar.... gülmek istiyorum...hahahahahahahahahahahahah |
sivaslıyız dedik o yönden buraya mesaj attık ama kusura bakmayın herhalde rahatsız ettik
bilkent meselesine gelince burs verdikleri doğru ama ne kadar verdiklerini bilkentin getirilerinin yanında gö_türülerini bilmeden yazmak biraz ilginç değil mi bence asıl garip olan sizin yaptığınız BAŞLIKTA Sivaslilarin [u][i][b]Dayanisma [/b][/i][/u] Formu. yazıyor galiba herneyse ben yaptığım işten dolayı pişman olacak değilim kardeşler ne yapalım paramız yok işte gerçek bu! neyse tekrar kusura bakmayın hemşehrilerim Selametle |
:roll:
|
Valla Bilmetin verdiği burs hakkında bilgimiz olmasa konuşmazdık. Burs ücreti sanırım 130 $ o da aylık 180 milyon gibi bir rakam denk geliyor. Aylık kalma parası vermiyorsun, hem yurt okul içinde olduğu için ulaşım parası vermiyorsun. Eğer sen zaten Bilkentte okuyanlarla denk bir hayat yaşamaya çalışıyorsan o zaman senin bütün forumlarda burs talep etmen gerekir, eğer yok ben okulumu okuyup bitireceğim ve ileride başarılı bir hayat süreceğim diyorsan ailenden gelebilecek 50 ila 100 milyon lira arasında bir destekle yaşaman için gerekli bütün ihtiyaçlarını karşılayabilirsin. O açıdan yani...Yoksa bursunda gözü olanın gözü çıksın :lol:
|
Ben de Bilkent'te okudum, arkadasin dedigi gibi verdigi burs $130'di. Fakat bildigime gore artik cogu bolumdeki yeni ogrencilere burs vermiyorlar, sadece ogrenim ucreti almiyorlar. O yuzden arkadasin burs aramasi cok da mantiksiz degil. Ama en azindan yurtta ucretsiz kalacaksin arkadasim, kafani fazla takma, cuzi bir miktarla gecinebilirsin.
Herhangi bir dernekten ya da kurulustan burs bulabilecegini sanmiyorum, cunku insanlarin ilk tepkisi sunlar oluyor; ozel okulda okudugun icin bursa ihtiyacin olmayacagini, ya da ismin burslu ogrenci oldugu icin yeterli derecede paranin oldugunu dusunuyorlar. Kisisel iletisime gecip varlikli kisilerden burs bulmaya calisirsan, ya da okulun sagladigi birkac programda calisirsan maddi sikintin olacagini sanmiyorum. Arkadasa fazla yuklenmeyin arkadaslar, destek bulacagini tahmin ettigi icin buraya yazmis. Tum Sivaslilar gelsin, herkes birseyler yazsin istiyoruz degil mi? O zaman birbirimizi kirmayalim... |
paramız olsa Johnnie Walker içerdik
versace gömlek giyerdik 2 şarap 1 cigara işte budur kahpe dünyaaaaaaaa. durumlar yukarıda olduğu gibi ap açık görünüyo |
[quote=ForzaSivas]paramız olsa Johnnie Walker içerdik
versace gömlek giyerdik 2 şarap 1 cigara işte budur kahpe dünyaaaaaaaa. durumlar yukarıda olduğu gibi ap açık görünüyo[/quote] [b]allah menfeza veysel iiki paran yok..[/b] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:13. |