SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   4 EYLÜL ün etrafindaki SAHIS kim?? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4386)

kadir20 04.09.2005 17:29

4 EYLÜL ün etrafindaki SAHIS kim??

arkadaslar bugün stadyumumuzunda ismini tasidigi 4 eylül günü

bundan 4 hafta önce sivas ta sivassporun yapim asamasinda olan stadi 4 eylülü gezmek icin oraya gittim etrafina bakinirken orada üstü basi iyi olmayan birisi kendi kendine ve birazda sesli birsekilde ( burada ne var hergün kac kisi geliyor burasi müze mi ) seklinde sözlerle orayi gezmekte olanlari bir nevi kovuyordu ama ben hala bu sahsin kim oldugunu cikartamadim kim bu acaba???

1967_DERNEK_10UR 04.09.2005 22:46

[QUOTE=kadir20]arkadaslar bugün stadyumumuzunda ismini tasidigi 4 eylül günü

bundan 4 hafta önce sivas ta sivassporun yapim asamasinda olan stadi 4 eylülü gezmek icin oraya gittim etrafina bakinirken orada üstü basi iyi olmayan birisi kendi kendine ve birazda sesli birsekilde ( burada ne var hergün kac kisi geliyor burasi müze mi ) seklinde sözlerle orayi gezmekte olanlari bir nevi kovuyordu ama ben hala bu sahsin kim oldugunu cikartamadim kim bu acaba???[/QUOTE]
[B]SALAK MI ARIYON BİR SÜRÜ..STADI TABİ GEZMEK BİZİM HAKKIMIZ..[/B]

sivasli_tufan 04.09.2005 23:43

[QUOTE=ultraSivas_58][B]SALAK MI ARIYON BİR SÜRÜ..STADI TABİ GEZMEK BİZİM HAKKIMIZ..[/B][/QUOTE]
buna cok güldüm abi allah da seni güldürsun

Kibrisli 05.09.2005 00:25

Yurdum Insani Kendisini Görevlendirmiştir çok Vardir Böyle Tipler Ben Görevliyim Diye Gelmediğine şükür Et :d :d :d

GuNaY 05.09.2005 10:19

[QUOTE=ultraSivas_58][B]SALAK MI ARIYON BİR SÜRÜ..STADI TABİ GEZMEK BİZİM HAKKIMIZ..[/B][/QUOTE]
[b]:D :D ahhh memleket insanım ahhh.... sanane be adam gel insan gibi sor :)[/b]

SONMEZ 05.09.2005 10:46

.....

Bence Bu Kişi Onur'un Ruhu Olabilir...

1967_DERNEK_10UR 05.09.2005 19:18

[QUOTE=SONMEZ]Bence Bu Kişi Onur'un Ruhu Olabilir...[/QUOTE]
[b]SEN NEDİYON AĞBI GECELERİ RÜYAMA BİLE GİRİYOR STADYUM..AH BİR AÇILIŞI YAPSAK HAYIRLIYSA...:([/b]

serhankaburcuk 06.09.2005 13:25

[QUOTE=ultraSivas_58][b]SEN NEDİYON AĞBI GECELERİ RÜYAMA BİLE GİRİYOR STADYUM..AH BİR AÇILIŞI YAPSAK HAYIRLIYSA...:([/b][/QUOTE]

[b]Acele etme inşallah stad Trabzon maçına yetişecek...Maraton tribünün betonları atılımış...Haftaya hazırmış stadyum..Ufak tefek ince işleri kaldı stadın...[/b]

GeCeVeMaVi58pRf 06.09.2005 14:34

[QUOTE=kadir20]arkadaslar bugün stadyumumuzunda ismini tasidigi 4 eylül günü

bundan 4 hafta önce sivas ta sivassporun yapim asamasinda olan stadi 4 eylülü gezmek icin oraya gittim etrafina bakinirken orada üstü basi iyi olmayan birisi kendi kendine ve birazda sesli birsekilde ( burada ne var hergün kac kisi geliyor burasi müze mi ) seklinde sözlerle orayi gezmekte olanlari bir nevi kovuyordu ama ben hala bu sahsin kim oldugunu cikartamadim kim bu acaba???[/QUOTE]

bence bu normal adamlar boyle bişr ilgi görmediler demekki sivaslı gardaslarım stadın yapımını yakından takıp edıyorlar helal olsun sivaslıl gardaslarıma...

kadir20 06.09.2005 18:52

arkadaslar bu sahis i görüp taniyan varmi acaba

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:26.