SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Fenerbahçeden yigidolara selam (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4443)

berk-- 28.12.2005 23:23

Fenerbahçeden yigidolara selam

öncelikle 1.lige çıkışınızı kutluyorum ne kadar ii bir takım olduğunu ispatladı sivasspor gerek ligdeki konumu gerekse aldığı sonuçlar herkezi şaşırtmakta başarılarınızın devamını diliyorum arkadaşlar sivassporun formasından almak istiorum fiyatları ne kadar acaba bi bilgi verebilirmisiniz?

GuNaY 29.12.2005 00:01

[B]Öncelikle hoşgeldin....
Forma satışı sadece Sivas'ta yapılıyor...[/B]

yusuf_07 29.12.2005 00:22

[QUOTE=berk--]öncelikle 1.lige çıkışınızı kutluyorum ne kadar ii bir takım olduğunu ispatladı sivasspor gerek ligdeki konumu gerekse aldığı sonuçlar herkezi şaşırtmakta başarılarınızın devamını diliyorum arkadaşlar sivassporun formasından almak istiorum fiyatları ne kadar acaba bi bilgi verebilirmisiniz?[/QUOTE]
KARDEŞİM SİTEMİZE HOŞ GELDİNNN.

berk-- 29.12.2005 17:03

Hoşbulduk arkadaşlar sağolun.
benim ark gelicek sivasa ondan rica edicemde ne kadarsa parasını vermek istiorum çocuğa o bana ayıp olmasın die söylemiyecektir fiyatını ama ben yinede vermek istiorum parasını ne kadara satılıo acaba?

1967_DERNEK_10UR 29.12.2005 17:08

[QUOTE=berk--]Hoşbulduk arkadaşlar sağolun.
benim ark gelicek sivasa ondan rica edicemde ne kadarsa parasını vermek istiorum çocuğa o bana ayıp olmasın die söylemiyecektir fiyatını ama ben yinede vermek istiorum parasını ne kadara satılıo acaba?[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][I]KAÇ TANE LAZIM..TEMİN EDERİZ...[/I][/COLOR]

DaTa 29.12.2005 17:11

tam bılımıorm ama 40 la 50 arası olması lazm

MAVİ_BERE 29.12.2005 17:16

..

[QUOTE=berk--]öncelikle 1.lige çıkışınızı kutluyorum ne kadar ii bir takım olduğunu ispatladı sivasspor gerek ligdeki konumu gerekse aldığı sonuçlar herkezi şaşırtmakta başarılarınızın devamını diliyorum arkadaşlar sivassporun formasından almak istiorum fiyatları ne kadar acaba bi bilgi verebilirmisiniz?[/QUOTE]

kardeş hoş geldiniz!!!

sinan58_34 29.12.2005 17:23

sitemıze hosgeldınız verdıgınız dostca mesajlardan dolayı tesekkurlerımızı sunarız

shadow3458 29.12.2005 17:30

KARDEŞİM HOŞ GELDİN EĞER İST KADIKÖYDE OTURUYORSAN SANA BİR ADRES VEREBİLİRİM O MAĞAZA SİPARİŞ ÜZERİNE ORJİNAL FORMAYI GETİRİYOBEN ORDAN LADIM 46 YTL

erhan5834 29.12.2005 17:33

[COLOR="Blue"]GARDAŞ HOŞ GELDİN SİVAS VE SİVASSPOR COM AİLESİNE SİVASTA YAPILIYO SATIŞLARI 40 İLA 50 YTL ARASI FİYATLARI [/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:01.