![]() |
Bursa-Sivas maci saat 19:00'a alinmis. Konu hakkinda bilgisi olan var mi? Mac TRT ve TRT-Int'te yayinlanacak mi?
|
[size=2][b][i]Bu iyi olmadı bence...Hem takımı hemde seyirciyi etkiler diye düşünüyorum..[/i][/b][/size]
|
trt de saat 1: de canli olarak gösteriyor.canli vermezler saat 19:00 da haberler görünüyor federasyon yapti yine yapacagini :x
|
kötü oldu ...... maç 7 de biter gece kaçta gelicezde sabah işe gidicez.....
neyse sivasspor için gidicez... hep destek tam destek.. VATAN 58 MEKAN 34 58 GENÇLİK.... |
[quote=alico58_58]trt de saat 1: de canli olarak gösteriyor.canli vermezler saat 19:00 da haberler görünüyor federasyon yapti yine yapacagini :x[/quote]
[size=2][b][i]Aslında doğru söylüyorsun maçı eğerki canlı olarak vereceklerse Maçı saat 19:00'a alamazlar...Bu işte var bir bit yeniği ama hadi hayırlısı...Ama ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar Sivassporumuz bununda üstesinden gelecek güce sahiptir... ........ŞİMDİ DESTEK ZAMANI.................[/i][/b][/size] |
ya gardaslar mac 1 de ya 19 da elazığ macı var...trtde bugun yine gördüm...trtınt dede canlı yayınlanacak
|
[size=2][color=red]yaa herkez bişey dioo anlamadım gittm bu işi o na göre kardeşim maça gitcez inş[/color].[/size]
|
BEN FUTBOL FEDERSAYONUNUN SİTESİNDEN BAKTIM MAÇ SAAT 19:00 DA ELAZIĞ MAÇI 13:30 A ALINMIŞ......
|
trt te nin teletexsinde iş yok...
|
onlarde ne yaptıklarını bilmiyorlarki gardaşım :lol: :lol: :lol:
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:27. |