![]() |
ALDIĞIMIZ KARARLAR!!!
[B]1)Lis67de yapılacak organizasyonların hepsinde bu gruba üye olan herkes katılacaktır...
2)Maçlara koskolu atkısı forması vs. seylerle gelmeyenlere bilet verilmeyecektir! 3)LiS67 Pankartı yapılmalısını uygun gördük. 4)Grupta disiplinsiz davranışta bulunanlara cezalar verilecek...bunun içerisinde maça gelipde bağırmayıp maçı izleyenlerde cezaya dahildir... 5)Çekirdekçilere karşı saygılı olunacak 6) [url]www.sivasspor.com[/url] da kendimize ait forum sayfasını açtık ...toplantı ve organizeleri burdan takip edeceğiz... 7)Kolpadan sinyalden farkımız olsun!!!! 8)Toplantıya katılan Sivas lisesi,Gazi lisesi ve Selçuk anadolu lisesinde ki arkadaşlar'a teşekkür ediyorum...[/B] |
[COLOR="DarkGreen"][B][CENTER]BAŞKAN GÜZEL KARARLAR ALINMIŞ TEBRİK EDERİM...[/CENTER][/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B][CENTER]GRUBUN TRIBUN E COSKU VE RENK KATACAK...[/CENTER][/B][/COLOR] |
bencede hayirli olsun
|
GARDAŞ NASIL ÜYE OLACAZ.
BEN ANKARADA OTURUYOM ONA GÖRE |
ankaradayız hekimo coskun vekadirde var yanımızda
ne dernerği kim secti sizi yada en güzel soru siz kimsiniz? |
güzel yazmışın gardaşım
yürü be kim tutar seni |
hiç bilgimiz yok
|
[B] Biz 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği tarafından sivasta ki liseli gençlere sivasspor sevgisini asılamak için kurduk üye olmak için de bizzat kişinin kendinin derneğe başvurması gerekiyor!!!
başka soru varsa yanıtlayabiliriz!aklınızda bişey kalmasın kolpadan sinyalden farkımız olsun![/B] |
KARARLARI OKUDUM GÜZEL HAYDİ HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH BİR DEGERLERIDE BASARILI OLUR
|
KARARLARI OKUDUM GÜZEL HAYDİ HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH BİR DEGERLERIDE BASARILI OLUR
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:17. |