![]() |
2005'in En Cok Cevaplanan Forumları...
[B][COLOR="Red"][I]İlk 5[/I][/COLOR][/B][LIST=1][*][B]LÜTFEN OY ATALIM ...!!!!! [/B] --- [COLOR="Red"]1.463 [/COLOR]--- 12.040 --- Anketler (CAGLAYAN)[*][B]KİM BU GECE KUSLARI....?[/B] --- [COLOR="red"]1.173 [/COLOR]--- 13.092 --- Taraftar (abircan)[*][B].QUIZ. BILGI OYUNU [/B] --- [COLOR="red"]786[/COLOR] --- 5.510 --- Eglence (puar)[*][B]İSTANBUL'DA TARAFTAR DERNEĞİ KURALIM[/B] --- [COLOR="red"]515[/COLOR] --- 6.348 --- Taraftar (invisible)[*][B]SİZE GÖRE SİTENİN ''EN''LERİ KİMLER? [/B] --- [COLOR="red"] 285[/COLOR]--- 4.238 --- Sitemiz Hakkında [url]www.sivasspor.com[/url] (dogukan58)[/LIST]
|
BİZİM TARAFTAR DERNEGİ TOPİĞİ İLK BEŞE GİRMİŞ NASILSA
|
vallami? nasil olduda?
|
demekki ilgi bayagı bi çoktu bu konulara
|
[QUOTE=alimuharrem58]BİZİM TARAFTAR DERNEGİ TOPİĞİ İLK BEŞE GİRMİŞ NASILSA[/QUOTE]
Buna benzer birkaç topic birleştirildi,sanırım onunda etkisi olmuştur. |
[QUOTE=arifcoskun]Buna benzer birkaç topic birleştirildi,sanırım onunda etkisi olmuştur.[/QUOTE]
[B]BENCEDE HEPSİ BİRLEŞTİRİLDİ..ONDANDIR...[/B] |
BEN VALLA HEPSİNE GİRDİM Bİ TEK QUIZ. BILGI OYUNUNA GİRMEDİM
|
aslında bu anket yanlış bence bazı topicler var ooooo ne kadar cevaplanmış..
|
[QUOTE=alimuharrem58]BİZİM TARAFTAR DERNEGİ TOPİĞİ İLK BEŞE GİRMİŞ NASILSA[/QUOTE]
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Topiği var ama halen İstanbul gibi bir metropolde bir Sivasspor taraftarlar derneği yok...Çok üzücü bir durum....[/COLOR][/FONT][/B][/I] |
benim topic te(en ler) ilk bese girmiş vayyy bee!!!!!!!!!!!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:41. |