![]() |
MUSA-VOLKAN TAKASI
Sivasspor Yönetiminin Galatasaray’dan transfer etmek istediği Volkan’a karşılık Musa Kuş’u vermek istediği öğrenildi.
Teknik direktör Werner Lorant’ın ısrarla takımında görmek istediği Galatasaraylı Volkan’ı kadrosuna dahil etmek isteyen Sivasspor Yönetimi bu futbolcuya karşılık Musa Kuş’u Galatasaray’a vermek istediği öğrenildi. Musa Kuş’un Galatasaray’a gitmeyi çok istediği öğrenilirken Galatasaray Yönetiminin Sivasspor Yönetiminin yaptığı bu takas teklifine sıcak bakmadığı öğrenildi. Galatasaray Yönetim-inin Musa’ya karşılık olarak Suat Usta ve genç futbolcularından bazılarını önerdiği gelen haberler arasında. Sivassporlu ve Galatasaraylı Yönetici-lerin bu takas için önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelip son kararını vereceği bildirildi. |
ASLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...
|
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]galatasarayın yaptığı teklif bence musa'nın sivassporda kalmasından daha cazip değil...musa gitmek istiyorsa tabiki çaresine bakılmalı ama böyle bi durum yoksa bence mantıklı bir transfer olmayacak gibi...hayırlısı olsun.[/FONT][/I][/B][/COLOR]
|
yaw allah aşkına şu adamı bırakın Ben sivassporum Paf takımındaki bir futbolcuyla değişmem volkani
|
ya böle bir transferin olması imkansız.volkan musanın yarısı kadar bize fayzdalı olamaz.ama sahada ıslıklayacak topçu istiyorsa yönetim alsınlar volkanı.çünkü o ıslık yemekten başka işe yaramaz.(ıslık= terbiyem müsade etmez yazmaya)
|
neden sivasspor kafayi volkana takti ondan birsey olmaz kalsin oldugu yerde
|
Musa-Volkan takasi
Arkadaslar bugun milliyet gazetesinin yazdigina gore Volkan Rize spor la anlasmaya varmistir.
|
lüzümsüz takas
:mad: neden sivasspor kafayi volkana takti ondan birsey olmaz kalsin oldugu yerde
|
volkan kim yaa sivasta ne isi birakin oldugu yerde kalsin
|
istemezzzzzzzzzzzzz arkadas
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:36. |