![]() |
ALLAH VERE FARK ATALIM AMA BEN BU MAÇIN AKSAMA ALINMASI GÜVENLIK NEDENIYLE FALAN .......NE BILIYM DONUYOR BISEYLER..
YENEMICEZ HERHALDE.. |
bu konu hakkında topiç actım inşallah delikanlı gibi olup topiçi silmezsiniz. sizin içiniz fesat herşeyi kötüye yoruyorsunuz. bu sene sivasın maclarına bir bakın ondan sonra bursaya şikeci deyin. önce herkes kendi kapısının önünü temizlesin. +90 penaltılar + bakanların posterleri yani hikaye uzun her takımın sitesine girin sadece sivas yazın alacağınız cevap hep aynı olacaktır. daha cıkmadan tüm takımların antipatisini kazandınız buda büyük iş helal olsun yiğidolara.
|
maden öyle sizinkilerde atsın +90 da... ama tabi karşı kaleye gitmeniz gerekecek oda biraz kasıyo tabii...
:lol: KISKANANLAR ÇATLASIN, KISKANANLAR ÇATLASIN... :lol: |
[color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color]
|
[quote=gunay]maden öyle sizinkilerde atsın +90 da... ama tabi karşı kaleye gitmeniz gerekecek oda biraz kasıyo tabii...
:lol: KISKANANLAR ÇATLASIN, KISKANANLAR ÇATLASIN... :lol:[/quote] sivastaki macta belli oldu zaten bizim yüzde yüzlük penaltımız verilmedi 2 dk. sonra uyduruk penaltıyla sivasa hakem penaltı verdi ve macı kopardı gerci o macta galibiyeti haketmedik ama yinede hakem bursanın kötü olduğu macta bile sahneye cıktı. siz rahat olun düğmeye cok basıldı sivasspor lige cıkacak cıkacakta süper ligde ne papacak orası malum. |
[quote=EfsaneTeksas][quote=gunay]maden öyle sizinkilerde atsın +90 da... ama tabi karşı kaleye gitmeniz gerekecek oda biraz kasıyo tabii...
:lol: KISKANANLAR ÇATLASIN, KISKANANLAR ÇATLASIN... :lol:[/quote] sivastaki macta belli oldu zaten bizim yüzde yüzlük penaltımız verilmedi 2 dk. sonra uyduruk penaltıyla sivasa hakem penaltı verdi ve macı kopardı gerci o macta galibiyeti haketmedik ama yinede hakem bursanın kötü olduğu macta bile sahneye cıktı. siz rahat olun düğmeye cok basıldı sivasspor lige cıkacak cıkacakta süper ligde ne papacak orası malum.[/quote] aglamayi birak gece gece yanimda mendil bile yok [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
ne ağlayacam dostum biz ne günler gördük biz türkiye kupası finalinde intertoto kupası finalinde ağladık takımımızla gurur duyduk diye. bu tip şeyleri biz geceli yıllar oluyor neyse siz anlamazsınız zaten takılın kafanıza göre
|
SEFA BEN GETİRİRİM GARDAS... NE KADAR İNCE KALPLİSİN HİC AKLIMA GELMEMİŞTİ :roll: NE BİLEYİM BEN İLK DEFA MAÇTAN ÖNCE AĞLAYAN TARAFTAR GÖRDÜM YAW :?:
|
şakacı cocuk günay
|
:lol: SEN SAKA ZANNET PAZAR AKSAMI ANLARSIN GERCEĞİ :lol:
SONRA DEMEDİ DEME :lol: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:58. |