![]() |
TFF NIN KARARI
İSTANBULDA VE SIVASTA ESZAMANLI YAPILAN TFF YE SIYAH CELENK PROTESTOMUZ SONUCUNDA TFF NIN ALDIGI KARAR NETICESINDE SİVASSPOR GAZIANTEPSPOR MACI ISTANBUL OLIMPIYAT STADINDA OYNANMA KARARI ALINMISTIR
|
kararı duydum ve çok sevimdim PROTESTOMUZ İŞE YARADI GEL SİVASSPOR İSTANBULA İSTANBULLU YİĞİDOLAR SENİ BEKLİYOR.TÜM BU EYLEME DESREK VERENLERE HAKEDENLERE TEBRİKLER BİZLERE
|
biz neyi protesto ettik ne oldu hayırlısı
|
yaw bi eylemde biz yapah bide ankarada oynasınlar
|
BENCE ÇOK İYİ OLDU TFF YE CEVABIMIZ ÇOK AĞIR OLACAK
|
Iyi oldu...
Tüm emegi gecen (21 kisiye) arkadaslarima tebrikediyorum. HELAL OLSUN size Yanliz birktiler sizi ama siz yenliz basiniza basardiniz. |
[COLOR="Blue"][CENTER][I]İSTANBUL OLİMPİYAT STAYUMU KARARI ÇIKTI...BENCE ÇOK UZAK GEREKSİZ BİR KARAR...[/I][/CENTER][/COLOR]
|
[QUOTE=SivaslıMurat]Iyi oldu...
Tüm emegi gecen (21 kisiye) arkadaslarima tebrikediyorum. HELAL OLSUN size Yanliz birktiler sizi ama siz yenliz basiniza basardiniz.[/QUOTE] katılıyorum sana..tff yi protestıya gitmeyen istanbuldaki sivaslılar..lütfen antep maçında yanlız bırakmayın... |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]İSTANBUL OLİMPİYAT STAYUMU KARARI ÇIKTI...BENCE ÇOK UZAK GEREKSİZ BİR KARAR...[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
Gardas uzak dedigin yerde milyonlarca Sivasli yasiyor. onlar Sivasimizi detekler. |
bu maçı istanbullu yiğidolar doldurur.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:32. |