![]()  | 

Avrupa'da ki Türklere 

Sevgili Yiğidolar. Üniversite oyunlarında KKTC'ye yapılan ayıpı hepberaber protesto etmiş sitemizin gücünü e-postalarla kullanmış ve yapılan yanlışı insanların yüzüne vurmuştuk. 
	Bana yakın zamanda gelen bir e-posta'da 18 MART 2006 tarihinde Almanyadaki tüm Türkleri Berlinde bir araya getirecek [B]"Her Yer Lozan olacak" [/B]isimli [B]Sözde Ermeni Soykırımına karşı bir miting düzenleneceği yazıyordu[/B]. Ben Kıbrıs'tan gidemeyeceğim için Avrupada'ki TÜRKleri örgütlemek istedim. Altta bu mitingi düzenleyen [B]"Büyük Proje 2006"[/B] isimli grubunun çağrı bildirisinden bir paragraf ve çağrı için kullanılan bir afiş var. Bu grup kim, kimlerden oluşuyor, kim destekliyor bilmem ama Ulusal Bilinç için desteklemeniz inancındayım[B]İlgilenmeniz umuduyla[/B] [I]"18 Mart, 1915 Büyük Çanakkale Deniz Zaferimizin yıldönümüdür ve aynı zamanda Şehitler Günüdür. “Talat Paşa Harekatı”nın bu anlamlı tarihe denk gelmesi, milletimizin kararlılık ve özgüven içinde ulusal hedeflerle seferber olması ve başarısı için güç ve esin kaynağı olacaktır. Lozan 2005’le açılan yolda, milletimizin bağımsızlık tarihine yeni bir zafer sayfası ekleyecek olan “Berlin Talat Paşa Harekatı”na bayraklarınızla katılarak güç vermenizi diliyoruz. "[/I]  | 

tüh berlin bana uzak olmasa giderdim 
	ama hic belli olmaz yolum düsebilirde bilgilerin icin tesekürler  | 

bana uzak yaw berlin ben belcika da yasiyorum 
	 | 

ben almanyadayimda duisburg kendine yakin 
	banada var baya ama hic belli olmaz giderim:)  | 

ben berlindeyim 
	 | 

[B][I][CENTER]ERMENİLERE EN GÜZEL CEVABI BAYRAĞIMIZLA VERMELİYİZ..[/CENTER][/I][/B] 
	 | 

vallaha arkadaslar bende hollandadan sivasspor sitesine katiliyorum biliyorsunuzdur 
	 | 

arkadaşlar gitmelisiniz..ders kitabında ermeni katliamı ne demek yaa..kim kimikatletmiş.. 
	almanlar yahudileri, fransızlar cezayiri,ve çoğu avrupa ülkeri afrikayı katledince, amerikalılar kızılderelileri katledince neden kimse görmüyorda ,olmamaış bir katliam için neden herkes türkiyeye tavır alıyo.. uyuma hükümet avrupa birliği için ne hallere düştü türkiye gör artık..bırak AB yi artık bırak..  | 

[QUOTE=agca58]arkadaşlar gitmelisiniz..ders kitabında ermeni katliamı ne demek yaa..kim kimikatletmiş.. 
	almanlar yahudileri, fransızlar cezayiri,ve çoğu avrupa ülkeri afrikayı katledince, amerikalılar kızılderelileri katledince neden kimse görmüyorda ,olmamaış bir katliam için neden herkes türkiyeye tavır alıyo.. uyuma hükümet avrupa birliği için ne hallere düştü türkiye gör artık..bırak AB yi artık bırak..[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]bunlar iyice azıttılar..bu kadar büyük bir rezalet olmaz..kendi yaptıklarını sümen altı yapıyorlar bizi karalıyorlar...[/FONT][/CENTER][/I][/B]  | 

neyse ben gelmeye cabalicam bana adres verin ne zaman saat kaca da orda olacagiz 
	 | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:25. |