SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Son Dakika - Flaş - SIRP KALECİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4763)

Kokomo 25.08.2005 17:15

Son Dakika - Flaş - SIRP KALECİ

Asagidaki haber Ajansspor'da son dakika gelismesi olarak cikti.
Dogru mudur ? Balili transferi olmadı mı ?

Ligin yeni takımı Sivasspor, ikinci yabancı kalecisini aldı !.. 3 gündür Almanya'da bulunan ve dün Sivas'a dönen Werner Lorant'ın anlaştığı Sırp kalecinin yarın şehre geleceği öğrenildi..

Kokomo 25.08.2005 17:33

Recep

Bir Turk kaleci alınsa daha iyi olur.
Mesela Recep gibi.

Dağcı 25.08.2005 17:37

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Eğer Sırp bir kaleci aldılarsa ben bu işe pek sevinmedim.[/SIZE][/FONT]

kangalli_irfan_almanya 25.08.2005 17:38

valla nediyecegimi bilmiyorum ama insallah yararli bi yabanci transfer olustur eger bi gercklik yönü varsa haberin

gurbetten saygi ve selamlar........

Kokomo 25.08.2005 17:46

Bugün Balili antremana çıkmış. Dolayısı ile 7.bir transfer hakkımız yok.
Ajansspor açıkladı ama pek dogru bir haber değilmiş gibi geliyor bana.

Yakında ogreniriz.

paradoks 25.08.2005 17:57

sevgili hemserilerim kaleci transferi nerden cıktı yaa?balili bizim için iyi bir transfer olur kanaatindeyim...adam her gittiği takımda takır takır gol atıyor..bekleyelim ve görelim ne olacak?bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim

karakule58 25.08.2005 18:11

Bencede 2 Ci Bir Yabanci Kaleciye Ihtiiyacimiz Yok ... Yapilacaksa Transfer Orta Sahaya Yapilmaliydiii....akin Bence Güzel Bir Kaleci...

GeCeVeMaVi58pRf 25.08.2005 21:23

valla bizim öncelikle bir orta sahaya ihtiyacımız vardı kaleciye degil...

fenerli_58 25.08.2005 22:26

bencede ihitiyacimiz yok insaalah sivasporumuz icin yarrali olur

Kokomo 26.08.2005 08:30

Balili Olmuyor !

Sivasspor’da Balili krizi

Yiğidolar’ın ısrarla istediği İsrailli golcünün yöneticilere, “Kayserispor’dan alacağım olan 175 bin doları tahsil etmeden kesinlikle imza atmam” dediği ortaya çıktı
26.08.2005

Son gün pazartesi
Sivasspor, uzun zamandır takip ettiği ve prensip anlaşmasına vardığı Balili transferinde sıkıntı yaşıyor. İsrailli golcünün, geçtiğimiz sezon formasını giydiği Kayserispor’dan alacağı olan 175 bin dolar için FIFA’ya başvurduğu ve bu parayı almadan imza atmayacağını söylemesi üzerine Kırmızı-Beyazlı kulüp beklemeye çekildi. Tarafların önümüzdeki pazartesi günü bir kez daha buluşacağı ve Balili transferinde son kararın verileceği bildirildi.

Augustine yedekte!
Bu arada Sivasspor yönetimi bu gelişme üzerine alternatif isimler üzerinde yoğunlaşmaya başladı. Kırmızı - Beyazlılar’in Balili transferinin gerçekleşmemesi durumunda Ankaragücü’nün golcüsü Augustine için düğmeye basacağı öğrenildi. Siyahi yıldızın da Sivas’a sıcak baktığı, kulüplerin anlaşmasını beklediği ileri sürüldü. Ayrıca Vestel maçı hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor İstanbul’a gelip Radisson SAS Otel’de kampa girecek.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:32.