![]() |
Sizce (Kayserispor-Sivasspor ) Maçının Yıldızı Kim di?
Sizce (Kayserispor-Sivasspor ) Maçının Yıldızı Kim di?
|
HEPSİ
BEN MACI CANI SEYRETİM TV DEN BEN HEPSİNİ COK BEĞENDİM
COK MÜCADELE ETTİLER HEPSİNİ TEBRİK EDERİM SİVASA VE SİVASLILARA BÖYLE MÜCADELE EDEN TAKIM LAZIM TAM DESDEK VERMELİYİZ BU TAKIMA YILDIZ (KALLA) |
Takimin tamami yildizdi. Hakem tüm kartlarini bizim aleyhimize kullandi. Kirmizi kartta hakli idi. Ama penalti da çok haksizdi. Allahin adaleti (Hakki'nin hakeme gösterdigi gibi) gol olmadi.
|
takım tek yürek oldu...herkez iyiydi petkoviç haric...ama cem karaca biraz daha iyiyiydi.
|
macın yıldız bence 4 cü hakem serdar (acılı urfa) pardon tatlı
adam nerdeyse macı katledecekdiii |
hepsi süperdi...
Her Futbolcu Formasina yakis bir sekildi mücadele etti Petkov bile ... :) |
Hakki ve Kalla
Kayserinin golü Hakki ve Kallanin anlasamadigindan geldi ama mac boyunca Hakki ve Kalla en az 2-3 kesin Gol önlediler.
Bu konuyla alakasi yok ama ginede belki birisi yardimci olabilir.Bu sayfada bi ara birisi Sivas halaylari download i icin bi link vermisti.Bi zahmet o linkleri bilen yazsin. |
[COLOR="Black"][B]İşte bizim istediğimiz buydu İNANÇLI ve AZİMLİ futbol,hepside süperdi yalnız bugün Petkoviç kendisine ve profesyonelliğine yakışmayacak bir harekette bulundu onuda maçın stresine veriyoruz hayılısı buymuş diyoruz ancak bence bugün takımın en çok koşan ve çalışanlarından biride(tekrar söylüyorum hepsi harikaydı)Musa Kuştu ben onda karar kıldım.Şunuda yazamadan geçemeyeceğim şu basit goller [COLOR="Red"][B]SİVASSPOR[/B][/COLOR][/B][/COLOR][COLOR="Black"][B]a hiç yakışmıyor.[/B][/COLOR]
|
balili tabiki.
attığı gol harikaydı daha maçın başında kayserinin moralini bozdu. |
[B]Hepsi çok güzel mücadele etti....
Biraz daha öne çıkanlar musa kuş ve balili oldu....[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:13. |