SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   SALİH ABİ (5841) Doğum Günün Kutlu Olsun.... :) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4825)

GuNaY 03.12.2005 00:44

SALİH ABİ (5841) Doğum Günün Kutlu Olsun.... :)

[B][COLOR="Red"]Salih abim[/COLOR] form bordundan doğum günün olduğunu gördüm ve kutlamak istedim affına sığınıyorum:)

Sitemizin değerli abilerindensin...
Hakkı abinin kısaca anlatımıyla;

sitemizin
en.... yıldızelilisi.......
en..... bencik köylüsü.....
en....... Alamanya görmüşü....
en.........Connect'i.....
en.............Alınganı.....
en...............yavaş bilgisayara sahip olanı
en.................kocaelilisi (izmitlisi aynı zamanda)
en................... iyi etlekmek ısmarlayanı
en.....................beni bu ara hiç arayıp sormayanı

ama..ama....en altın kalp lisi salih abeyyyyyyyyyyyyyyyyyy NİCE BERABECE YILLARA ABİM... İYİKİ VARSIN :)[/B]

BROTHERS58 03.12.2005 00:48

KENDİSİNİN ADINI COK DUYUP TANISAMADIGIM SALİH ABİNİN DOGUM GÜNÜNÜ KUTLARIM.SAGLIKLI NİCE SENELERE ABİ!

SivasLady 03.12.2005 01:17

yeni yasin

salih abi yeni yasin hayirli ugurlu olsun
sana nice saglik mutluluk ve sevgi dolu
uzun yillar dilerim.

FASIL-I BAHAR 03.12.2005 03:44

[QUOTE=Gunay][B][COLOR="Red"]Salih abim[/COLOR] form bordundan doğum günün olduğunu gördüm ve kutlamak istedim affına sığınıyorum:)

Sitemizin değerli abilerindensin...
Hakkı abinin kısaca anlatımıyla;

sitemizin
en.... yıldızelilisi.......
en..... bencik köylüsü.....
en....... Alamanya görmüşü....
en.........Connect'i.....
en.............Alınganı.....
en...............yavaş bilgisayara sahip olanı
en.................kocaelilisi (izmitlisi aynı zamanda)
en................... iyi etlekmek ısmarlayanı
en.....................beni bu ara hiç arayıp sormayanı

ama..ama....en altın kalp lisi salih abeyyyyyyyyyyyyyyyyyy NİCE BERABECE YILLARA ABİM... İYİKİ VARSIN :)[/B][/QUOTE]

Yaşa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara...

abim nice yıllaraa

FASIL-I BAHAR 03.12.2005 03:47

Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara...

FASIL-I BAHAR 03.12.2005 03:48

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun!

ertus07 03.12.2005 14:17

doğum gününü kutlu olsun salih abi

alimuharrem58 03.12.2005 14:50

ABI DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN

DJMuRaT 03.12.2005 14:52

[B]aBİ YAŞINI YAZMAMIŞLAR...20.YAŞ GÜNÜNÜ KUTLARIM ABİ..aLLAH 21.YAŞINDADA BİZLLERLE BİRLİKTE MAÇA GİTMEYİ NASİP ETSİNNN[/B]

FATIMA 03.12.2005 14:54

[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]Tonton bir dede olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun :)[/FONT][/I][/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:25.