![]() |
Kayserispor/SİVASPOR MAÇI TAHMİN VE YORUMLARI
[img]http://www.sivasspor.com/images/stories/Kayserispor-Sivasspor.jpg[/img]
[B]Komşumuzla olan maçı yenerek kendimize üst sıralarda daha rahat yer bulmak istiyoruz.... kayseri: 1 SİVASSPOR: 2[/B] MACI LIG TV´i VERIYOR |
4 MACDA SADECE 1 PUAN ALABILDIK AMA BU SEFER BIZ SEYTANIN BACAGINI KIRMAK ISTIYORUZ
BENCE: KAYSERISPOR:1 SIVASSPOR:2 HAYDI SIVASIM ::D ::D :) |
şu an çıldırmak üzereyim...maçın etkisinden hala kurtulamadım ama yazalım bari...
kayseri-2 sivas-0 gerçek bu...bu anlayışla maç falan kazanamayız... |
bence bugun sanssızdık top bızı sevmedı....en ıyı yonumuzden bırı olan kontra ataga cıkmamız bunu herkez bılıo...bugun belkı 20 kere cıktık ama olmadı ıste.....onlar 2 kere geldıler attılar buna bence tecrube denıo baska bısı degıl..
|
bence
sivasımmmmmmmmmmmmmmm:2 kayserı :2 |
Sivas'in tilsimi bozuldu. Kayseri zor takim.Allah kolaylik versin. Beraberlige raziyim.
|
valla bjk maçındaki gibi goller kaçarırsak kayseri fark atar..
skor yazamıyorum.. 10 kişilik takıma bile 1 - 0 dan maç veren takım deplesmanda ne yapar bilemiyorum..kayserinin futboluda ortada.. |
BESIKTAS MACI OLMADI AMA INSALLAH BU MACI KAZANACAGIZ TAHMINIM kayserispor 0-2 SIVASSPORUM
<< VIYANALI YIGIDO >> |
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]sivasspor-1
kayseri-0[/COLOR][/FONT] |
Bu maci 0-2 alacagiz
Bu son BJK maglubiyetinden sonra Sivasspor`un tekrar kendine gelecegine inaniyorum.
Kayserispor`u yenerek takimimiz kendine olan güvenini tekrar kazanacaktir. Bu son haftalardaki düsüslerden sonra, Werner Lorant`in bazi taktiklerini tekrar gözden gecirecegine inaniyorum. Benim skorum: Kayserispor 0:2 Sivaspor |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:01. |