![]() |
Muhammed i niye gönderdik!!!???
Sivasspor com dan takip ettiğime göre geçen sene şampiyon olmamazı sağlayan başmimar oyuncumuz ve biricik kaptanımızı neden gönderdik?İlk duyduğumda şoka uğradım.
Sivasspor deyince ilk akla gelen hayrettin hakkı ve muhammed.Ayrıca ilk dönemde sakatlığı olmasına rağmen fevkalade performans gösterdi. Yönetimin bir bildiği illa vardır ama yerine alınan Cemcan Muhammed Ali kadar ne teknik ne de tecrübeli.Bu sene yararlı olması çok zor. Allah inşaallah böyle bir kaptanı, önder futbolcuyu , teknik ve klas oyuncuyu aratmaz Sivassporumuza... |
[B][FONT="Comic Sans MS"]FUTBOL BU....NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ....SONUÇTA PARA KAZANIYO BU İŞTEN FUTBOLCULAR....EKMEK YİYECEĞİ YERE GİTMESİ ÇOK NORMAL....BİR MUHEMMED GELİR DİERİ GELİR...[/FONT][/B]
|
madem futbolcusun madem bu işten ekmek yiyosun her şeye katlanırsın
|
[COLOR="Navy"][I][B]Benim aldıgım duyuma göre M.Ali ile hocamız uyuşamamış ve yıldızları bir türlü barışmamış....Muhammedin yerine Diyarbakırdan Serdar ı aldık....Ve cem Cana karşılık İstanbulspora yolladık...[/B][/I][/COLOR]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][COLOR="Navy"][I][B]Benim aldıgım duyuma göre M.Ali ile hocamız uyuşamamış ve yıldızları bir türlü barışmamış....Muhammedin yerine Diyarbakırdan Serdar ı aldık....Ve cem Cana karşılık İstanbulspora yolladık...[/B][/I][/COLOR][/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]USTA HAYIRLISI OLSUN NE DİYELİM...[/FONT][/B] |
[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]USTA HAYIRLISI OLSUN NE DİYELİM...[/FONT][/B][/QUOTE]
[I][FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Navy"]Eyvallah Abdülhey....[/COLOR][/B][/FONT][/I] |
insallah yenı takımında ıyı olur bana kalsa gonderılmesını ıstemezdım
|
[QUOTE=serhankaburcuk][COLOR="Navy"][I][B]Benim aldıgım duyuma göre M.Ali ile hocamız uyuşamamış ve yıldızları bir türlü barışmamış....Muhammedin yerine Diyarbakırdan Serdar ı aldık....Ve cem Cana karşılık İstanbulspora yolladık...[/B][/I][/COLOR][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I][CENTER]EVET REİS BİDE SAKATLIĞI SORUN OLUYORDU MUHAMMEDİN DEVAMLI SAKAT OLMASI TAKIMA VERİMLİ OLAMAMASI BAŞ ETKEN OLDU...İŞE YARAMIYOSA YOLLAMAK EN GÜZELİ...[/CENTER][/I][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=1967_dernek_erhan][COLOR="Blue"][CENTER][I][CENTER]EVET REİS BİDE SAKATLIĞI SORUN OLUYORDU MUHAMMEDİN DEVAMLI SAKAT OLMASI TAKIMA VERİMLİ OLAMAMASI BAŞ ETKEN OLDU...İŞE YARAMIYOSA YOLLAMAK EN GÜZELİ...[/CENTER][/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Yinede bize çok emekleri oldu geçen sezon Süper liğe çıkmamızda çok faydaları oldu...Kendisnin yolu ve bahtı açık olsun inşallah başarılı olur ve bizde buradan gurur duyarız....[/COLOR][/FONT][/B][/I] |
[QUOTE=serhankaburcuk][I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Yinede bize çok emekleri oldu geçen sezon Süper liğe çıkmamızda çok faydaları oldu...Kendisnin yolu ve bahtı açık olsun inşallah başarılı olur ve bizde buradan gurur duyarız....[/COLOR][/FONT][/B][/I][/QUOTE]
[COLOR="Olive"][FONT="Comic Sans MS"]Evet Sivassporumuz için yaptıkları sayılamaz.Yeni kulubünde de Sivasspor da ki gibi başarılı olur inşaallah[/FONT][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:06. |