![]() |
Sivasli sporculardan olusmali.
s.a su asagidaki yazacaklarima sizler ne dersiniz bilmiyom.Biz sivasliyiz ve baska sehirin cocuklarina benzemeyiz.Bu takima simdiden kalici ve koklu cozumler konulmali en azindan yurt ici veya yurt disinda top kosturan sivaslilardan takimi kurulmali ve bununla birliktesivasli olmanin verdigi surla o ruh yapisina sahip mucadeleci ruhu ile oynamaliyiz ,antermanlarda mehter marsini koyarak muzikli bir dopinkle bu takimi oyle bir havaya sokmaliki teknik heyet sivasi sivas yapan en buyuk unsurlarin basinda gelmeli,parasiyla gelip oynanayan oyunculardanrdan % 100 basari beklemek benece abes olur.sivasli olursa birde yuregi ile oynarsa korka degilde cesaretle iste ozaman adam gibi adam takim gibide takim olur.Selam ve dua ile
|
[QUOTE=VURUCUTIM]s.a su asagidaki yazacaklarima sizler ne dersiniz bilmiyom.Biz sivasliyiz ve baska sehirin cocuklarina benzemeyiz.Bu takima simdiden kalici ve koklu cozumler konulmali en azindan yurt ici veya yurt disinda top kosturan sivaslilardan takimi kurulmali ve bununla birliktesivasli olmanin verdigi surla o ruh yapisina sahip mucadeleci ruhu ile oynamaliyiz ,antermanlarda mehter marsini koyarak muzikli bir dopinkle bu takimi oyle bir havaya sokmaliki teknik heyet sivasi sivas yapan en buyuk unsurlarin basinda gelmeli,parasiyla gelip oynanayan oyunculardanrdan % 100 basari beklemek benece abes olur.sivasli olursa birde yuregi ile oynarsa korka degilde cesaretle iste ozaman adam gibi adam takim gibide takim olur.Selam ve dua ile[/QUOTE]
valla katilmamak elde degil |
ya gardaşım sen işi abartmışsın sen bu düşüncenle gönlünün-hayallerinin takımını kurmuşsun dünya üzerinde böyle bir takım varmı olabilirmi sence
|
öyle deme lezgi gardas arkadasimizda zaten bütün takim demiyor genelde sivaslilardan olusmali diyor süperlige her mevkide baska takimlarda banko oynayan oyuncularimiz var
sana trabzon misalini vereyim trabzon zamaninda neden basariliydi cünki hep trabzonlulardan olusan oyuncular vardi |
Bence Yanliş Bir Düşünce Neden Derseniz,sivassporun şampiyon Olduğu Kadroda Kaçtane Sivasli Vardi?yürekleriyle Oynadilar O önemli Birde Takim Oyunu Arkadaşlik önemli Gerisi Boş
|
[SIZE=2][FONT=Comic Sans MS]Konuya farkı bir yönden yaklaşmak istiyorum. Takım içinde tabiki sivaslı futbolcular da olmalı. Ama asıl altyapıya çok önem verilmeli, genç futbolcular yetiştirilmeli. Hem takımıza hem de kasamıza fayda sağlayabiliriz.[/FONT][/SIZE]
|
bence cok iyi bir düsünce sivasli yuncu oldugu zaman is daha farkli olur ama bunu yapmak riskli olur risk almadanda hic birsey olmaz,benim tanidigim sivasli genc oyuncular var almanyadan ama hicbirinin elinden tutulmuyor bunlara biraz sahip cikilisa gelecegin süper oyuncusu olurlar amaaa nerdeeeeee
|
Sivasli Futbolculardan Olusmali
Bu arzu hayalden öteye gidemez. Insanlarin profesyonel düsünmesi gerek. Karni en iyi nerde doyuyorsa, vatani orasi olur. Ne yazik ki bu böyle. Takimi yöneten, basta teknik direktör, futbolculari motive ederek hedef belirlemesi ve o hedefi bütün camianin benimsemesi gerek. Eger bütün Sivaslilar hedefe kitlenirse ve yanici bir arzu ile hedefi düsünürse basari kendiliginden gelir.
|
[QUOTE=VURUCUTIM]s.a su asagidaki yazacaklarima sizler ne dersiniz bilmiyom.Biz sivasliyiz ve baska sehirin cocuklarina benzemeyiz.Bu takima simdiden kalici ve koklu cozumler konulmali en azindan yurt ici veya yurt disinda top kosturan sivaslilardan takimi kurulmali ve bununla birliktesivasli olmanin verdigi surla o ruh yapisina sahip mucadeleci ruhu ile oynamaliyiz ,antermanlarda mehter marsini koyarak muzikli bir dopinkle bu takimi oyle bir havaya sokmaliki teknik heyet sivasi sivas yapan en buyuk unsurlarin basinda gelmeli,parasiyla gelip oynanayan oyunculardanrdan % 100 basari beklemek benece abes olur.sivasli olursa birde yuregi ile oynarsa korka degilde cesaretle iste ozaman adam gibi adam takim gibide takim olur.Selam ve dua ile[/QUOTE]
[b]Arkadaşım sen olayı biraz abartmışsın...Sen bizi İspanya ligindeki Atletico BİLBOA ile karıştırıyorsun...Bi bask bölgesi takımı değiliz...Bunu yıllar önce Sivasspor zaten yapmıştı ve başarılı olamamıştı...Senin dediğin [color=blue]gazoz ağacı[/color] o da burda yetişmiyor...Hemde düşünsene İbrahim Toraman Sivaslı çağır bakalım Sivasa gelecekmi?Biraz mantıklı düşünelim...[/b] |
YA ARKADASLAR NIYE BASKASININ FIKRINE SAYGI DUYMUYORSUNUZ O GÖRÜS ONU BAGLAR YANI BU TUTUM LARINIZ HIC HOS DEGIL BUDA BU ARKADASIN FIKRI BIZLER BU YÜZDEN BIR ARPA BOYU YOL ALAMIYOZ BIRAKIN HERKES FIKRINI SÖYLESIN ALAYCILIK YAKISMIYOR YIGIDO ARKADAS SIVASLILIK RUHUYLA YAZMIS HAKKINIZI HELAL EDIN KIMSEYI KIRMAK ICIN YAZMADIM KIMSEYEDE YARAN MAK ICINDE DEGIL SELAM VE DUA ILE |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:29. |