![]() |
Türkiye-İsviçre maçının bilet fiyatları
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 16 Kasım Çarşamba günü FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak maçın biletleri, yarından itibaren Biletix'ten satışa sunulacak.
Tribünlere göre bilet fiyatları şöyle: Kale Arkası......................: 30 YTL. Maraton Üst...................: 100 YTL. Maraton Alt A-B-F-G Blok.: 200 YTL. Maraton Alt D-E-C Blok....: 250 YTL. Maraton Sarı ................: 100 YTL. Maraton Lacivert ..........: 100 YTL. Fenerium C-D-E-F Blok....: 125 YTL. Fenerim A-G Blok...........: 100 YTL. Fenerium Lacivert ve sarı: 100 YTL. Haber7 |
Biraz İnsaf Yani...
Bilet fiyatları biraz yüksek değil mi ya? Takımın durumu kötü iken seyirciyi çekmek için fiyatları düşürenler, şimdi bu firsattan yararlanmak istiyorlar gibi geldi bana.
Fiyatların bence daha uygun olması gerekir. |
[b]bencede böylesine önemli bir karsılasmanın bilet fiyatları çok yüksek biz o stadı doldurmak istiyorsak ve almanyaya gitmek istiyorsak seyirci desteğine mutlaka ihtiyacımız var inşallah 2 mactanda galıp ayrılarak almanyaya gideriz [/b]
|
GERCEKTEN BILET FİYATLARI YUKSEK .BOYLE OLURSA KATILIM COK AZ OLUR.
|
[B]amaç milli duygu değil rant anlaşılan???? kim gelecek bu fiyatlara bağırmayan destek olmayan taraftar!!! tabi el altından bazı gruplar gelmezse!!![/B]
|
Biletix'ten satışa sunulacak.
Fenerium ne oluyor bize yahu dilimizi bozmak için neler yapıyoruz. |
katılım az olmaz stad dolar ama maalesef ses çıkmaz züppeler ne kadar destek vereceklerki maça ya kapıları açacaklar yada gene beleş alacaklar milleti içeriye her milli maçta olur bu tip şeyler kadıköyde bu olaylar nasıl döner bilmiyoru ama vardır bi yolu yoksa o taraftar takımı ateşeleyemez
|
[QUOTE=5841]GERCEKTEN BILET FİYATLARI YUKSEK .BOYLE OLURSA KATILIM COK AZ OLUR.[/QUOTE]
KATILIM DEĞİŞMEZ AMA İZLEYEN KİTLE DEĞİŞİR NİYE BÖYLE YAPIYOLAR ANLAYAMADIM GİTTİ YA 4 SENE ÖNCE 1 MİLYONA MİLLİ MAÇ SETREMİŞTİK İNÖNÜDE BU FEDERASYON GELDİ MAÇA GİDEMEZ OLDUK |
[B]bu fiyatlarla 28.000 bilet satılmıs... ama sahaya ne kadar etki edilir bilemem??? terim 55.000 yürekli taraftar istiyormuş, bizde kendisinde 15 tane yürekli futbolcu istiyoruz!!![/B]
|
[QUOTE=Gunay][B]bu fiyatlarla 28.000 bilet satılmıs... ama sahaya ne kadar etki edilir bilemem??? terim 55.000 yürekli taraftar istiyormuş, bizde kendisinde 15 tane yürekli futbolcu istiyoruz!!![/B][/QUOTE]
helal sana gunay harika bir yorum yapmissin senin duygularina bende katiliyorum cünkü 55.000 yürekli taraftar cikacak vede insallah destekleyecek insallah Bizim istedigimiz 15 yürekli oyuncu insallah onlarda cikar oynarlarda almanyaya gider takimimiz Taraftarin verecek hesabi olmayacak neticede ama oyuncularin verecekleri bir hesap olacak birinci macta gercek anlamda milli takimimizi göremedik yürekleriyle oynadiklarina inanamiyorum bu takim ne zor maclar aldilar bunuda gececeklerine cani gönülden inanmak istiyoruz haydi simdi tam zamani yüreklerini ortaya atmanin Bu arada bilet fiyatlarinada gelince baya bir pahali burada hangi akla hizmet ediyorlar anlamadim aslinda takimin taraftara ihtiyaci oldugu zamanda federasyon kalkiyor biletleri alinamayacak bir duruma getiriyorlar anlasiliyorki bu federasyon almanyaya gitmeyi istemiyor gibi geliyor bana |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:30. |