![]() |
OLİMPİYAT'A İETT OTOBÜSÜ...
ARKADAŞLAR,
TRABZON MAÇI İÇİN BELİRLİ NOKTALARDAN İETT ARAÇLARI TAHSİSİ İÇİN GİRİŞİMLERİM OLDU, GELİŞMELERİ, HAREKET NOKTALARINI VE SAATLERİNİ DAHA SONRA BİLDİRİRİM... SELAMLAR... |
[QUOTE=SONMEZ]ARKADAŞLAR,
TRABZON MAÇI İÇİN BELİRLİ NOKTALARDAN İETT ARAÇLARI TAHSİSİ İÇİN GİRİMLERİM OLDU, GELİŞMELERİ, HAREKET NOKTALARINI VE SAATLERİNİ DAHA SONRA BİLDİRİRİM... SELAMLAR...[/QUOTE] [b]Mustafa abi sen bizim herşeyimizsin...Abi otobüsleri ayarlarsan büyük iş yapmış olursun...Aslında abi sen cezalısın bu haftaki maça gelmedin ama canın sağolsun...:)[/b] |
TRABZON MAÇI İÇİN BELİRLİ NOKTALARDAN İETT ARAÇLARI TAHSİSİ İÇİN GİRİŞİMLERİM OLDU, GELİŞMELERİ, HAREKET NOKTALARINI VE SAATLERİNİ DAHA SONRA BİLDİRİRİM... SELAMLAR...[/QUOTE] VALLA ÇOK GÜZEL VE OLMASI GEREKEN BİR CALISMA İNŞALLAH GERCEKLESIR ÇÜNKÜ İSTANBULDAKI KARDESLERIMIZ YOLUN UZUN OLDUGUNU BAHANE EDIYORLARDI VE VASITA SORUNU VAR DUIYORLARDI İNMŞALLAH BAKACAGIZ NE KADAR TARAFTAR GELECEK İNŞALLAH GEREKEN İLGİ OLUR... |
...............
SERHANIM, GS MAÇINDA İST. DIŞINDAYDIM.
YOKSA HİÇ DURUR MUYUM...??? HELE HELE SİZİN GİBİ DEĞERLİ ARKADAŞLARI GÖRMEK İÇİN VE TAKIMIMIZA DESTEK İÇİN KOŞA KOŞA GELİRİM... İNŞALLAH TRABZON MAÇINDA GÖRÜŞÜRÜZ. |
TRABZON MAÇI İÇİN BELİRLİ NOKTALARDAN İETT ARAÇLARI TAHSİSİ İÇİN GİRİŞİMLERİM OLDU, GELİŞMELERİ, HAREKET NOKTALARINI VE SAATLERİNİ DAHA SONRA BİLDİRİRİM... SELAMLAR...[/QUOTE] [B]VAROL SÖNMEZ ABI ...İNŞALLAH SONUÇ ALINIR..[/B] |
...............
EVET ARKADAŞLAR, BÜYÜK BİR AKSİLİK OLMAZSA
OTOBÜS KONUSU TAMAMDIR. AŞAĞIDAKİ İLAN YÖNETİM TARAFINDAN PERŞEMBE GÜNÜ FOTOMAÇ GAZETESİNDEN YAYINLANACAKTIR. ÇORBADA TUZUM OLDUYSA NE MUTLU BANA (MUSTAFA SÖNMEZ) Haydi Yiğidolar Maça! Büyük takım olacak mıyız? Artık kararınızı verin! Büyük takımlar yalnızca taraftarlarıyla büyür! Büyük taraftar nüfus sayısına göre değil, statlardaki taraftar sayısı ile ölçülür! Maçlardaki boş tribünlerle büyük takım olunmaz! Sivasspor’un büyük camia ve büyük takım olduğunu ispat etmek istiyorsak, İşte stat, İşte maç! Sivasspor-Trabzonspor maçı Cuma günü Saat:20.00’ de İstanbul-Atatürk Olimpiyat Stadında, büyüklüğünüzü gösterin! Stadı doldurun! Gücümüzü tüm Türkiye görsün! Not: Stat doğu ve batı olmak olarak ikiye ayrılmıştır. Batı tribünü Sivas, doğu tribünü Trabzon taraftarlarına ayrılmıştır, biletler 20 YTL’ dir. Kulübümüz tarafından otobüs kaldırılacaktır. Anadolu yakası otobüs kalkış noktaları Kadıköy İETT otobüs duraklarından Ümraniye Tepeüstü’nden Üsküdar meydanından Kartal meydanından Pendik istasyondan Sultanbeyli Merkez Camii karşısından Saat: 16:00 da hareket edecektir Avrupa yakası otobüs kalkış noktaları Mecidiyeköy İETTotobüs duraklarından Taksim meydanı otobüs duraklarından Saat: 17:00 da hareket edecektir. Biletler Biletix gişelerinden temin edilebilir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ ne TEŞEKKÜRLER EDERİZ. SİVASSPOR YÖNETİM KURULU |
COK GUZEL OLUR
COK GUZEL OLUR COK SIKINTI CEKIYORUZ TABIKI BUNA DEGECEK BISEY YAPIYORUZ AMA ULASIMDA ONEMLI EGER BOYLE BI HIZMET OLURSA ISTANBUL TARAFTARI OLARAK COK SEVINIRIZ
|
otobüsler umarım yiğidolaradır sadece ?
umarım otobüsler yanlızca yiğidolara ayrılmıştır, tslilerle beraber olmaz gidiş dönüşte anadolu yıldızı rekabeti doğar sonra mazallah :)
|
BU GELİŞME ÇOK GÜZEL OLMUŞ AMA İŞ SAATİ MÜNASEBETİYLE MALESEF BANA UYMUYOR NE YAPALIM TAKSİYE VERİCEZ PARAYI:(
|
[QUOTE=kursad58]BU GELİŞME ÇOK GÜZEL OLMUŞ AMA İŞ SAATİ MÜNASEBETİYLE MALESEF BANA UYMUYOR NE YAPALIM TAKSİYE VERİCEZ PARAYI:([/QUOTE]
EVET KURSAD ABI BIZIM CALISMA SATIMIZE UYMUYOR TOPLANIR BERABER GIDERRIZ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:31. |