![]() |
Şansal Büyüka Gözüyle SIVASSPOR
Sivas'ın cok iyi bir takim olduguna dikkat ceken Sansal Büyüka Kırmızı Beyazli takimin oyununu degerlendirdi.. SIVASSPOR / Fenerbahce maçini yorumlayan Sansal Büyüka, Cuma günü gazetemde yazacagim yazi öncesinde bir arastırma yaptim ve bu Sivasspor'un 5 Milyon dolar maliyeti oldugunu gördüm ve bu takim Fenerbahce'ye karsı kafa kafaya mücadele etti.. En pahali oyunculari 350 Bin dolar alan Kalla.. diyerek Kirmızi Beyazli takıma övgüler yagdirdi..
|
ŞANSAL ABİYEDE BU YAKIŞIR GERÇEKLERİ GÖREN HERŞEYE OBJEKTİF YAKLAŞAN BİRİ TEK KUSUR ERMAN TOROĞLUYLA PROGRAM YAPMASI :)
|
sow tv den kaldırdılar şansal la ermanı
en sevdiğim spor programı idi. erman da mesleğinde 1 numara şansalda. |
Özellikle dünkü maçla tüm dikkatleri üzerimize çekmeyi başardık. İnşallah
farkımızı, kalitemizi ortaya koydukça daha çok gündeme geleceğiz. |
[QUOTE=drummer]sow tv den kaldırdılar şansal la ermanı
en sevdiğim spor programı idi. erman da mesleğinde 1 numara şansalda.[/QUOTE] maraton show tvye geri döndü... |
blackkite dün takip ettim ama yoktu sanırım shawa geçtikten sonra tekrar ligtv ye döndü
|
[QUOTE=Blackkite]maraton show tvye geri döndü...[/QUOTE]
iki haftadır sow tv de yoklar ben devamlı takip ediyorum bir aara geldiler ama tekrar sessiz sedasız geri döndüler lig tv ye |
[b]Aferin Şansalcıgıma....Ayrıca dün Ömer ÜRÜNDÜL de taraftarımızı çok övdü...Çok ateşli bir taraftarı var dedi...[/b]
|
sivaslı degil ama sivasta yıllarca yaşamış.. temeltepenin ayazını genzine cekmiş.
bu onurlu insana saygım sonsuz....... Helal sana Şansal |
TEŞEKKURLER ŞANSAL. BU LIGDE SİVASSPORDA VAR HATIRLAMANIZA SEVINDIK. ARADA OLSA BILE BIZI HATIRLAYIN. SIZ MEDYA UNUTSANIZDA BIZ SİVASSPOR SIZLERE HATIRLATIRIZ
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:42. |