SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Trabzonda Sivas-fener maçı.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5254)

heryerdeyiz61 07.11.2005 18:35

Trabzonda Sivas-fener maçı..

Aşağıda yazılanlar fenerli bi eziğin kendi sitelerinde foruma yazdıklarından alıntıdır.
--------------------------------------------------------------

Selam arkadaşlar yaklaşık bir kaç saat önce yaşadığım olayı sizlere aktarmak istiyorum. Duygularım Tam No Postluk ama, aldığım terbiye buna elvermiyor.

Bayram ziyareti için trabzona gelmiştik, kardeşimle bir cafeye gidip sivas maçını izleyelim dedik. Oturduk sessiz sessiz izlemeye başaladık sivas gol atınca, Cafe koptu... Başladı aziz yıldırıma küfürler, hayatımda hiç duymadığım küfürleri ediyolardı. Bi baktık sadece Fenerli biz varız. Ben dayanamadım kardeşime gidelim dedim. O yok dedi maç bitsin gideriz dedi. Gollerde ses çıkarmadık oturduk...

Maç 2-2 ye gelince, İnanılmaz küfürler yine başladı... O kadar gerilmiştimki tuncay golu atınca dayanamadım gol dedim. Sonra kardeşimle gülüştük.

Arkadan yaşlı bi amca siz fenerlimisiniz dedi? Bende iyi niyetle sorduğunu sandım bi an için mutlu bi şekilde evet dedim. İşte ondan sonra yaşadıklarımız kelimelerle anlatılmaz....

3 kişi birden ayağa kalktı. Fenerli Var LAN burda diye sonra bütün kafe üstümüze geldi. Baktım yaşlı amca bize sandelye fırlatıyo. Bir yanım karadenizli, delikanlı sanırdım hep onları. Ve 2. takımımım trabzondu. O delikanlıyız diye gecinen trabzonsporlular 2 kişiye ********ce saldırıyolardı. Başladılar bize yumruk sallamaya, kardeşim yara almasın diye onu kollarıma aldım, neye uğradığımı şaşırmıştım. 21. yüzyılda türkiyede bir ilde şehrin göbeğinde dayak yedim. Biri Silah bile çekti. Kendim için değil kardeşime bişey olacak diye çok endişelendim. Birden Adamın biri bizi korumaya aldı, sivil polismiymiş neymiş, bize küfrede küfrede dışarı çıkardı, Polislik bumu? ne sucumuz var !!! Sadece sessizce gol demiştik. Ayağa bile kalkmadan !!!

Birazdan uçağımız kalkacak, hala ellerim titriyo. Biraz sırtım ağrıyo. Kardeşim iyi çok şükür. Ben trabzonun böyle rezil bir şehir olduğunu bilmiyordum. Orda sivil olmasa heralde şu an hastanede olurduk. Bu olay güpe gündüz trabzonun göbeğinde olmuştur.

6s den nefret ederdim. Artık yarı memleketimde olsa, trabzonspordan nefret ediyorum.

Siz bu kadar delikanlısınız trabzonsporlular, sessizce oturan 2 fenerliye 25-30 kişi saldıracak kadar delikanlısınız.
--------------------------------------------------

Bu eziklere az bile yapmışlar ii kurtardılar

muRTix1 07.11.2005 18:39

az bile yapmışlar öldürselermiş ezikleri

1967_DERNEK_10UR 07.11.2005 18:41

[QUOTE=heryerdeyiz61]Aşağıda yazılanlar fenerli bi eziğin kendi sitelerinde foruma yazdıklarından alıntıdır.

Selam arkadaşlar yaklaşık bir kaç saat önce yaşadığım olayı sizlere aktarmak istiyorum. Duygularım Tam No Postluk ama, aldığım terbiye buna elvermiyor.

Bayram ziyareti için trabzona gelmiştik, kardeşimle bir cafeye gidip sivas maçını izleyelim dedik. Oturduk sessiz sessiz izlemeye başaladık sivas gol atınca, Cafe koptu... Başladı aziz yıldırıma küfürler, hayatımda hiç duymadığım küfürleri ediyolardı. Bi baktık sadece Fenerli biz varız. Ben dayanamadım kardeşime gidelim dedim. O yok dedi maç bitsin gideriz dedi. Gollerde ses çıkarmadık oturduk...

Maç 2-2 ye gelince, İnanılmaz küfürler yine başladı... O kadar gerilmiştimki tuncay golu atınca dayanamadım gol dedim. Sonra kardeşimle gülüştük.

Arkadan yaşlı bi amca siz fenerlimisiniz dedi? Bende iyi niyetle sorduğunu sandım bi an için mutlu bi şekilde evet dedim. İşte ondan sonra yaşadıklarımız kelimelerle anlatılmaz....

3 kişi birden ayağa kalktı. Fenerli Var LAN burda diye sonra bütün kafe üstümüze geldi. Baktım yaşlı amca bize sandelye fırlatıyo. Bir yanım karadenizli, delikanlı sanırdım hep onları. Ve 2. takımımım trabzondu. O delikanlıyız diye gecinen trabzonsporlular 2 kişiye ********ce saldırıyolardı. Başladılar bize yumruk sallamaya, kardeşim yara almasın diye onu kollarıma aldım, neye uğradığımı şaşırmıştım. 21. yüzyılda türkiyede bir ilde şehrin göbeğinde dayak yedim. Biri Silah bile çekti. Kendim için değil kardeşime bişey olacak diye çok endişelendim. Birden Adamın biri bizi korumaya aldı, sivil polismiymiş neymiş, bize küfrede küfrede dışarı çıkardı, Polislik bumu? ne sucumuz var !!! Sadece sessizce gol demiştik. Ayağa bile kalkmadan !!!

Birazdan uçağımız kalkacak, hala ellerim titriyo. Biraz sırtım ağrıyo. Kardeşim iyi çok şükür. Ben trabzonun böyle rezil bir şehir olduğunu bilmiyordum. Orda sivil olmasa heralde şu an hastanede olurduk. Bu olay güpe gündüz trabzonun göbeğinde olmuştur.

6s den nefret ederdim. Artık yarı memleketimde olsa, trabzonspordan nefret ediyorum.

Siz bu kadar delikanlısınız trabzonsporlular, sessizce oturan 2 fenerliye 25-30 kişi saldıracak kadar delikanlısınız.

Bu eziklere az bile yapmışlar ii kurtardılar[/QUOTE]
[COLOR=BLUE]SÖYLENECEK TEK KELİME VAR..İYİ OLMUŞ..SİVASADA ÖRNEK OLMASI DİLEKLERYİLE..[/COLOR]

5841 07.11.2005 19:05

FENERLI SEN BAYAGI ABARTMISSIN BÖYLE BIR OLAYIN OLDUNA İNANMIYORUM.NE KADARDA FANATIK OLURLARSA OLSUNLAR 25-30 KİŞİ SADECE IKİ KİŞİYE BUNLARI YAPMAZLAR.BENCE BÜYÜK BIR YALANNNNNNNNNN.

heryerdeyiz61 07.11.2005 19:07

birileri sırf gıcıklık olsun diye bunu yazmış olabilir diye düşünmen normal. ama ben Trabzondayım ve bunun olma ihtimali baya bi kuvvetli.
yalan olsa bile neden trabzon seçilsin bu yalanda? bide bu taraftan bak.

5841 07.11.2005 19:17

BENCE GICIKLIK OLSUN DIYE YAZMIŞ .TRABZON DAKI INSANLARI KÖTULEMEKTEN BAŞKA BIR ŞEY YAZMAMIŞ.BENIM OKADAR TRABZONLU ARKADAŞLARIM VARKI HEPSI ŞEKER INSANLAR.BUNLARI YAPACAKLARINA INANMIYORUM.OKİŞİ SEDECE KENDISINI KANDIRIYOR

heryerdeyiz61 07.11.2005 19:24

evet aynen dediğin gibi. gerçekten trabzon insanını tanıyan bunları bilir. ama iş fenerbahçe olduğu zaman ayrı. bu medya neden hiç sormaz trabzondaki olaylar hneden hep fener maçlarında çıkıyor diye. buraya bazen başka takım taraftarıda geliyo. ama onlarla hiç bi sorun olmuyor. çünkü insan gibi geliyolar maçı izlemeye. dediğin gibi trabzonda delikanlı adama en kral misafirperverlik yapılır. ama adam gibi adama. fener bunların dışında. o yüzden bu yazılanlar doğru olmasa bile bunun gibi bi çok yazılmayan olay olmuştur. bu kesin. bu sadece bi örnekti. ama yazılmayan kimbilir neler olmuştur. tüm bunların ışığında ben bununda doğru olduğunu düşünüyorum. çünkü burda gerçekten başka takım taraftarı öyle tezahürat yapmak gol diye bağırmak felan yapamazlar. buna izin verilmez.

DJMuRaT 07.11.2005 19:27

[QUOTE=heryerdeyiz61]Aşağıda yazılanlar fenerli bi eziğin kendi sitelerinde foruma yazdıklarından alıntıdır.

Bu eziklere az bile yapmışlar ii kurtardılar[/QUOTE]

[B]HELAL OLSUN SİZE DE BU YAKIŞIR HEPİNİZE TEBRİKLER TARZONA BAŞARILAR!!![/B]

deli_yigido 07.11.2005 20:02

Ulusal medya kallestır ve inandiramazsın kendini gardas.. :(

thing58012 07.11.2005 20:14

ARKADAŞLAR FAİR-PLAY'İ KAYBETTİM GÖREN VARMI ?
YAV FENERLİDE OLSA BESİKTASLIDA OLSA HATTA NE KADAR SEVMESEMDE DİYARBAKIRLIDA OLSA SİVASSPORDA ÖNCE FAİR PLAY VARDIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR LÜTFEN KENDİMİZİ KAYBETMEYELİM UNUTMAYALIM BİZ YİĞİDOYUZ BİZİM SALDIRIYA SATASMAYA KÜFÜRE İHTİYACIMIZ YOK GÜCÜMÜZÜ SAHADA ORTAYA KOYALIM SİVASSPOR BURDA DİYELİM YETER

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:04.