SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   parasini takimiyla paylasan taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5279)

sivasli_tufan 28.07.2005 21:05

Danimarka'nın Ringisted kentinde yaşayan Sivaslı Yusuf Şahin adlı gurbetçi, arkadaşları arasında topladığı bin 500 YTL'lik yardımı Sivasspor'a teslim etti.

Ringisted Türk Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Şahin, "Sivasspor'un başarısı özellikle yurtdışında yaşayan biz Sivaslılar'ı mutlu etti. Biz de birkaç arkadaş biraraya gelerek Sivasspor'a küçük bir yardımda bulunmak istedik" diye konuştu.

Sivasspor 2. Başkanı Mehmet Oflaz ise yapılan yardım miktarının önemli olmadığını belirterek, "Önemli olan bu takıma gönül vermiş insanların böyle bir düşünceyi hayata geçirmesidir. Bağış miktarından çok biz manevi olarak etkilendik. Gurbetçilerimiz gerçek bir Sivaslılık örneği teşkil etmişlerdir. Bu tür davranışlar Sivasspor Yönetim Kurulu'nun çalışma şevkini artırır. Bu davranışın tüm gurbetçilerimize örnek teşkil etmesini diliyorum" dedi.

GuNaY 28.07.2005 21:15

[size=6][color=blue][b]helal olsun gardasımıza... ins bu sekilde maddi manevi tardımların yurtdısından devamı gelir...[/b][/color][/size]

1967_DERNEK_10UR 28.07.2005 21:20

[quote=mergesenli_58]Danimarka'nın Ringisted kentinde yaşayan Sivaslı Yusuf Şahin adlı gurbetçi, arkadaşları arasında topladığı bin 500 YTL'lik yardımı Sivasspor'a teslim etti.

Ringisted Türk Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Şahin, "Sivasspor'un başarısı özellikle yurtdışında yaşayan biz Sivaslılar'ı mutlu etti. Biz de birkaç arkadaş biraraya gelerek Sivasspor'a küçük bir yardımda bulunmak istedik" diye konuştu.

Sivasspor 2. Başkanı Mehmet Oflaz ise yapılan yardım miktarının önemli olmadığını belirterek, "Önemli olan bu takıma gönül vermiş insanların böyle bir düşünceyi hayata geçirmesidir. Bağış miktarından çok biz manevi olarak etkilendik. Gurbetçilerimiz gerçek bir Sivaslılık örneği teşkil etmişlerdir. Bu tür davranışlar Sivasspor Yönetim Kurulu'nun çalışma şevkini artırır. Bu davranışın tüm gurbetçilerimize örnek teşkil etmesini diliyorum" dedi.[/quote][b]HELAL OLSUN YİĞİDOLAR İŞTE SİVASSPOR TARAFTARI BÖLE OLMALI SİZ HERŞEYE LAYIKSINIZ GURBETÇİ YİĞİDOLAR...İNŞALLAH KOMBİNE BİLET KAMPANYASINDA DA BÖLE GÜZEL BİR DAYANIŞMA GÖSTERCEZ....[/b]http://www.sivasspor.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2560#36731

lezgi 28.07.2005 21:58

NEDİYELİM HELAL OLSUN HERŞEY SİVASSPOR İÇİN

sivaslibozo 29.07.2005 00:26

HELAL olsun gercekten o yigido gardaslarimiza....

bizde bu sekilde yapabilirizzzzz ama isin gercekcesii....
SIVASLILAR olarak bu konuda cook passiv kaliyoruzzzz....

38 yil bekledik ...simdi DESTEK zamani.....

iki üc gün sonra büyük takim diye adlandirilan medya maymunlarinin önünde rezil olmayalim...
en kötüsüde o bazi Serrefsiz yazarlar ve spor oteriterlerine medya konusu olmayalimm...

herkes gönlünden birazz verirseeee ...ki inaniyorum her sivasli nerde yasarsa yasasin .... gönlünde SIVAS ASKI daima vardir..
ve ufak bi yardimi esirgemezz

neyseee

tabi abilerimiz bu isi organize edebilirler..benim yasim daha biraz kücük ama abilerimiz bu isinde üstesinden gelirler INSALLAH

Vesselam

Bilmiyorum 29.07.2005 07:34

[quote=lezgi]NEDİYELİM HELAL OLSUN HERŞEY SİVASSPOR İÇİN[/quote]

İMZA

volcano58 29.07.2005 07:44

[quote=mergesenli_58]Danimarka'nın Ringisted kentinde yaşayan Sivaslı Yusuf Şahin adlı gurbetçi, arkadaşları arasında topladığı bin 500 YTL'lik yardımı Sivasspor'a teslim etti.

Sivasspor 2. Başkanı Mehmet Oflaz ise yapılan yardım miktarının önemli olmadığını belirterek, "Önemli olan bu takıma gönül vermiş insanların böyle bir düşünceyi hayata geçirmesidir. Bağış miktarından çok biz manevi olarak etkilendik. Gurbetçilerimiz gerçek bir Sivaslılık örneği teşkil etmişlerdir. Bu tür davranışlar Sivasspor Yönetim Kurulu'nun çalışma şevkini artırır. Bu davranışın tüm gurbetçilerimize örnek teşkil etmesini diliyorum" dedi.[/quote]

helal olsun örnek gösterilecek takdire şayan bi davranış sergilemiş dostlarımız Allah razı olsun hepsinden umrım sivasporumuzda bu sevgiyi karşılıksız bırakmaz

Yigido_War 29.07.2005 09:05

[color=brown][size=6]İŞTE BİR YİĞİDO ÖRNEĞİ BAŞKA SÖZE GEREK YOK[/size][/color]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:18.