![]() |
cumartesi saat 20:30 da sivastan hareket eden YEniçeriler grubu bugün saat 13:30 sıralarında sivasmıza döndük.
Maçta çok güzel bağrıldı iyi destek verildi biz boş yere demiyoruz Ne Yağmur Ne ÇamurDinler her zaman her yere gider severse gönülden sever bu alemde yeniçeriler |
KARDESİM BÜTÜN SİVASLI YİĞİDOLAR ADINA SİZLERE VE DİĞER TARAFTARLARIMIZA TESEKKÜR EDİYORUZ...DÜN TELEFONUNU ÇOK ARADIM AMA AÇMADIN YOLDAYKENDE ARADIM.....
...........YENİÇERİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR............ |
veysel abi naber ben özgür sitedeyım antalya maçını beklıyoruz
|
Manisa yocularına gönülden teşekkür ediyorum. Sivas Sivas seslesini duyunca inanın tüylerim ürperdi. Varolasınız yiğidolar.....
|
bi dahaki deplasmanlara daha saglam gidilecek insallah..sinavlar felan araya girdi..manisa maci kaynadi arada..bu arada ozgur siteye uye ol
|
kardeş gittiğiniz deplasmanlarda fotoğraf çekebilirseniz çok iyi olur onları burda sergileyebiliriz. ayrıca ağzınıza sağlık sesinizi burdan duyduk.
|
[quote=mericcas]kardeş gittiğiniz deplasmanlarda fotoğraf çekebilirseniz çok iyi olur onları burda sergileyebiliriz. ayrıca ağzınıza sağlık sesinizi burdan duyduk.[/quote]
digital fotoğraf makinası bulsak olur.Bu arada meriç maça gelir digital makina ayarlasana |
Arkadaslar tabiiki burada cektiginiz resimleriniz sergileyebiliriz.
Güzel resimlere her zaman yer vardir. Siz cekin biz dünyadaki tüm yigidolara gösterelim :wink: :k1: |
İSTANBULDAKİ BÜTÜN MAÇLARA BURADAKİ HEMŞOLARI DESTEK İÇİN BEKLİYORUZ... 8)
|
helal olsun size siz degirleri gibi sahte taraftar degilsiniz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:26. |