SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   neden (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5316)

1967 dernek serkan20 01.06.2005 13:59

[b]sayın site yönetimi sizin bir konuda dikkatinizi çekmek istiyorum
benim açtığım bazı topicler silinmiş bunun nedeni nedir?
bizim bu topicleri açmamızdaki amaç sitedeki tüm kardeşlerimizle görüşümüzü paylaşmaktır
eğer bu yüzden sileceklerse bir daha yazmayalım
benim iki tane topicim silindi
eğer bundan sonrada silinecekse ben bir daha yazmayacağım
şunu unutmayın sayın site sahipleri
böyle yaparsınız çok insan kaybedersiniz
ben şunu kabul ediyorum bir çok sivaslı gardaşlarımla ve sizinle bu siteniz sayesinde tanıştık
ama siz böyle yaparsanız bize karşı çok ayıp etmiş olursunuz.
bu arada eğer silmek istediğiniz topicler olursa çok eski topicleri silin
rağbet görmeyenleri değil
saygılarımla[/b]
[size=2][b]BANDIRMADAKİ TEK SİVASLI
SERKAN[/b][/size]

1967_DERNEK_10UR 01.06.2005 14:05

SERKAN KARDEŞİMİZ.BU TOPİC YÜZÜNDEN BİRAZ ÜZÜLMÜŞ SERKANIN YAZMIŞ OLDUĞU TOPİC YALNIŞLIKLA SİLİNMİŞ OLABİLİR.ZATEN SİTE YÖNETİMİ GEREKEN CEVABI SERKAN KARDEŞİMİZE BİLDİRİR...BUNDAN SONRA DEVAMLI YAZILARINI BEKLİYOZ...NE DEMEK YAZMIYACAM...

puar 01.06.2005 14:05

? mesela gardas

1967 dernek serkan20 01.06.2005 14:08

[b]hemen söyleyeyim
topicleri
1. bu benim sayfam
2.bizansa hayır
bu iki topicim silindi. soruyorum bunları kim neden sildi?[/b]
[size=2][b]BANDIRMADAKİ TEK SİVASLI
SERKAN[/b][/size]

malik58 01.06.2005 14:10

[size=2]Benim de bir topic'im silinmişti. Sivas fm'i eleştiren bir topicti, herhalde ben yanlış anlaşılmaya mahal verdim diye üstünde durmadım. Ama böyle insanLar bi şeyi tartışamayacaksa; ve sadece ucu birilerine dokunuyo diye topic silip bunu da haber vermeksizin(en azından bir görüş bildirmeden ) yapıyosanız bu ayıp... Şurda kimse kisenin kötülüğünü istemez, bi şeyleri eleştriyorsa da hepizin iyiliği ve belki de beraber eğlenmemiz içindir. Bu duruma lütfen dikkat..... [/size]

[size=2][color=red]LÜT[/color][/size][size=2][color=blue]FEN[/color][/size]

GuNaY 01.06.2005 14:12

[size=2][color=blue][b]serkan gardas rüstü abinin son yazmıs oldugu yazıyı okudunmu bilmiyorum... ama ben buraya birazdan yazarım... seninle ilgili olan bir konu olmadıgını bilmeni isterim...[/b][/color][/size]

1967 dernek serkan20 01.06.2005 14:14

[b]bu kampanya güzel oldu
tüm sivaslı kardeşlerimin desteğini bekliyorum
topic silnimesine son verin [size=2]LÜTFEN[/b][/size]

1967 dernek serkan20 01.06.2005 14:16

[quote=gunay][size=2][color=blue][b]serkan gardas rüstü abinin son yazmıs oldugu yazıyı okudunmu bilmiyorum... ama ben buraya birazdan yazarım... seninle ilgili olan bir konu olmadıgını bilmeni isterim...[/b][/color][/size][/quote]
[b]bu konuylamı ilgili ne yani artık düşündüklerimizi dile getirmeyecezmi[/b]?[b][size=2]BANDIRMADAKİ TEK SİVASLI SERKAN[/b][/size]

GuNaY 01.06.2005 14:18

[size=2][color=black][b](((Bu topic cok kötüye kullaniliyor.
bu yüzden burda durmasi daha uygun diye düsündüm.
Rüştü Elmas)))[/b][/color][/size]
[size=2][color=blue][b]bu yazıdan once birkac kisi farklı site isimlerini yazmıslardı... ve rüstü abide bu sekilde bir acıklama yaparak kilitlemiş... senden kaynaklanan bir durum deil.. tam tersi senin iyi niyetini kullanan insanlardan dolayı bu sekilde oldugunu dusunuyorum... umarım beni anlamıssındır... senin yazılarında gayet güzel bunu biliyorsun.. yazmayacagım diye bir sey sahsen ben kabul etmiyorum... senin yazılarınıda okumak istiyorum... ve benim gibi dusunen insanlar oldugu icin bizi bundan mahrum etmeyecegini dusunuyorum...
bu sekilde bir form acmadan once keske birilerine sorup sebebi ogrenseydin... burada topic'i silinmeyen biri olduguna inanmıyorum buna bende dahil...[/b][/color][/size]

1967 dernek serkan20 01.06.2005 14:22

[b]ya bak belki site ismini kiltledi diyelim bir sonraki topicim neden silindi?
artı rüştü abide beni tanır ben bu sitenin en faal insanlarından biriyim
ve yayınlamış olduğum sitemde bu siteyi kötülercesine birşey yok ve sadece kişisel site bunun zararımı var?[/b]
[size=2][b]BANDIRMADAKİ TEK SİVASLI SERKAN[/b][/size]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:49.