![]() |
ARKADAŞLAR KABUL ETMELİSİNİZKİ MALATYASPOR SİVASDAN DAHA İYİ VE TECRÜBELİ BİR EKİB BİRBİRİMİZE DÜŞECEĞİMİZE DİYARBAKIR-MALATYA GİBİ BİRLİK OLMALIYIZKİ 4 BÜYÜKLERE KAFA TUTABİLELİM
[url]WWW.HFY44.COM.TR.TC[/url] [url]WWW.HFY44.SİSTEMLERİ.COM[/url] |
[quote=hfy44]ARKADAŞLAR KABUL ETMELİSİNİZKİ MALATYASPOR SİVASDAN DAHA İYİ VE TECRÜBELİ BİR EKİB BİRBİRİMİZE DÜŞECEĞİMİZE DİYARBAKIR-MALATYA GİBİ BİRLİK OLMALIYIZKİ 4 BÜYÜKLERE KAFA TUTABİLELİM
[/quote] sadece senin su dedine katiliyorum tecrübelisiniz, iyi olan büyük olanda Sivasspor gardas biz 4 büyük nen isimiz olmas, bizim isimiz Rakiplerimiz, onuda Sahade cvp veririz. |
HEYCANINI ANLIYORUM
|
[b]HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS[/b]
|
gardaşım Sivasın Ne Kadar Büyük Bir Camia Olduğunuda Bu Siteden Anlamışsındır... Ne Kadar Tecrubesiz Olsakta Bİz Alnımızın Teriyle Süper ligde Mücadele Edeceğiz Ve Şuna İnanıyorum Ki 4 Büyükleri Kıskandıracak Centlimen Bir Taraftar Kitlesine Sahibiz..
|
[quote=hfy44]ARKADAŞLAR KABUL ETMELİSİNİZKİ MALATYASPOR SİVASDAN DAHA İYİ VE TECRÜBELİ BİR EKİB BİRBİRİMİZE DÜŞECEĞİMİZE DİYARBAKIR-MALATYA GİBİ BİRLİK OLMALIYIZKİ 4 BÜYÜKLERE KAFA TUTABİLELİM
[url]WWW.HFY44.COM.TR.TC[/url] [url]WWW.HFY44.SİSTEMLERİ.COM[/url][/quote] [i]Gardaş bizimde kimse ile birbirimize düştüğümüz yok...Hep birlikte Anadolu kulüpleri olarak birlik beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor...Ama dün Malatyasporun sitesine girdim ve yazılanları üzülerek izledim...Böyle yazılar dostluğu bozar..Lütfen daha güzel yazılar yazalım ne gereği var dostluğun fair playin bozulmasına...[/i] |
[color=blue][b]serhan abinin dedigi gibi dostluk mesajları onemli.. burada kendimizi motive edici yazılardan baska yazmıyoruz.. size hakaret yok... bu bizim gelenegimiz...
tecrübe konusuna gelince haklısın tecrübeniz var ve anadolu takımları olarakta zaten birliktelik icinde olmalıyız... bu demek deildirki bizden tecrübelilr diye kimseye boyun egecek deiliz...[/b][/color] |
[b]NE DOSTLUĞU SİZİN DOSTLUĞUNUZ DİYARBAKIRLA SİZE KALSIN BİZDEN UZAK OLUN ALLAH'A YAKIN OLUN..[/b]
|
selam
ben sivasli arkadasimin nicki altinda yaziyorum ve malatyaliyim. arkadaslar galiba sizlere dostluk elini uzatmis bir malatyaliya zaten gereken nezaketi gostermissiniz ama biraz yuksekten ucmuyormusunuz burasi 2. lig degil o hakaret ettiginiz malatya spora gun gelir diyarbakir gibi muhtac olursunuz iste o zaman sizlere elinizi tutmak icin uzattigimiz elimiz yuzunuze samar olarak döner.bu laflarinizi unutmayin ben tekrar gelecegim bu arada bizde sivasli ve malatyali akraba olarak iddaya girdik sivas yenerse ben sivas logosunu arabamda tasiyacagim malatya yenerse o daha dogrusu onlar sizlere sivaslilarin arabasindaki malatya logosu ile cekilmis resmi gondermekten zevk duyacagin cumartesini beklemeyin.eceli gelmis komsu takimi k4endini birden sampiyon görürmüs 1. ligde hadi kolay gele....... hasim GÜRBÜZ.....
|
selam
arkadaslar spor dosluktur sevgidir lütfen yorum yaparken biraz daha güzel seyler yazmaya gayret edelim malatya da anadolu takimi birlik ve beraberlik icinde olmamiz gerekmezmi her iki takimada basarilar diliyorum iyi oynayan kazansin.....sinasi bahcivan
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:12. |