![]() |
GELECEĞİN YILDIZ ADAYLARI
HER SEZON ANADOLU TAKIMLARINDA KENDİNİ GÖSTEREN GENÇ YILDIZ ADAYLARI TRANSFER SEZONUNDA 3 BÜYÜKLERİN KISKACINA GİRİYOR,BU GENÇ FUTBOLCULARI KADROLARINA KATMAK İSTİYORLAR.BU SENEDE TRANSFER PİYAYASASINI KARIŞTIRACAK FUTBOLCULARI BEN KENDİMCE SIRALADIM,SİZCE GELECEĞİN YILDIZ ADAYLARI KİMLER???İŞTE BENİM LİSTEM..
SİVASSPOR-HAYRETTİN KAYSERİSPOR-GÖKHAN ÜNAL GENÇLERBİRLİĞİ-MEHMET ÇAKIR(BENİM FAVORİM) V.MANİSA-CANER ANKARAGÜCÜ-UMUT DENİZLİSPOR-ÖMER RIZA |
YILDIZ OLARAK SADECE HAYRETTIN VAR DIGERLERI HAVAAAAAAAA
|
bence the_cem arkadasin saydigi listede en kaliteli olanlari su an icin Hayrettin ve Mehmet Cakir, ama Vestel Manisaspordaki Canerde gelecek vaad eden bir futbolcu, simdiden avrupadan talioleri var....
|
HAYRETTİN GURURUMUZ OLMAYA DEVAM EDİYOR...BU AYIN ALTIN ADAMI SEÇİLMİŞ..BRAVO HAYRETTİN...SİVAS SENİNLE GURUR DUYUYOR...
|
bence bu oyuncular 3 büyük takima gitseler bile su anda oynadiklari gibi oynayacaklarini zannetmiyorum,ama isterimki yabanci alacaklarina bu gencleri alsa bence daha iyi
örnek: ertugrul saglam besiktas transfer etti önce yedek klubesi daha sonrada golcü oyuncuyu defans ta oynatti gönderdiler,simdi ise kayserispor un basinda harikalar yaratiyoor,demek istedigim biraz milliyetci olsak disardan degilde kendi yetenekli oyunculari kesfetsek daha iyi olmaz mi sizce? |
ARKADAŞLAR BENİM İSTEDİĞİM BU LİSTE DIŞINDA SİZİN BELİRLEDİĞİNİZ BİR YILDIZ ADAYI YOKMU,2. LİGDEDE OLABİLİR BU İSİM.İLERİKİ YILLARDA BU FORUMA BAKARAK^^BEN DEMİŞTİM^^ DEMEK İSTEMEZMİSİNİZ....
|
şu yazdıklarından hayrettin vede çakır...gerisi traş... hayrettin liglerin sol kanattaki en iyi ismi.
|
[QUOTE=puar]şu yazdıklarından hayrettin vede çakır...gerisi traş... hayrettin liglerin sol kanattaki en iyi ismi.[/QUOTE]
[B]çakır kim ya???[/B] |
mehmet çakır gsyi tek başına yıkmıştı genlerde oynuyor...gelecek görüyorum onda.
|
[QUOTE=puar]mehmet çakır gsyi tek başına yıkmıştı genlerde oynuyor...gelecek görüyorum onda.[/QUOTE]
[B] zaten gS yi yıktıysa senin gözünden kaçmaz...Bende geleğin yıldızı olarak Serveti görüyom...:D[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:17. |