![]() |
[b]EVET ARKADAŞLAR SİVASSPOR DÜN CUMHURİYET KUPASINI ALDI...BÜTÜN SİVASSPORLU FUTBOLCULAR GÜZEL OYNADI AMA SİZE GÖRE EN DİKKAT ÇEKEN FUTBOLCULAR KİMLERDİ?[/b]
[b]FRAN[/b] [b]HAKAN BAYRAKTAR[/b] [b]MUSA KUŞ[/b] [b]ANDERSON[/b] [b]PETKOVİÇ[/b] [b]HAYRETTİN [/b]BU FUTBOLCULAR BANA GÖRE EN DİKKAT ÇEKEN İSİMLERDİ!!![b][/b] |
[quote=alper58][b]EVET ARKADAŞLAR SİVASSPOR DÜN CUMHURİYET KUPASINI ALDI...BÜTÜN SİVASSPORLU FUTBOLCULAR GÜZEL OYNADI AMA SİZE GÖRE EN DİKKAT ÇEKEN FUTBOLCULAR KİMLERDİ?[/b]
[b]FRAN[/b] [b]HAKAN BAYRAKTAR[/b] [b]MUSA KUŞ[/b] [b]ANDERSON[/b] [b]PETKOVİÇ[/b] [b]HAYRETTİN [/b]BU FUTBOLCULAR BANA GÖRE EN DİKKAT ÇEKEN İSİMLERDİ!!![b][/b][/quote] Cem Karaca,Murat duman harikaydı , |
[size=6][color=darkred]Bence Anderson çok iyiydi.[/color][/size]
|
[quote=alper58][b]EVET ARKADAŞLAR SİVASSPOR DÜN CUMHURİYET KUPASINI ALDI...BÜTÜN SİVASSPORLU FUTBOLCULAR GÜZEL OYNADI AMA SİZE GÖRE EN DİKKAT ÇEKEN FUTBOLCULAR KİMLERDİ?[/b]
[b]FRAN[/b] [b]HAKAN BAYRAKTAR[/b] [b]MUSA KUŞ[/b] [b]ANDERSON[/b] [b]PETKOVİÇ[/b] [b]HAYRETTİN [/b]BU FUTBOLCULAR BANA GÖRE EN DİKKAT ÇEKEN İSİMLERDİ!!![b][/b][/quote] + Mehmet Yıldız,Muhammed,Yusuf |
Bence yiğido kardeşler Fran ve Anderson çok isabetli transferler olmuş.
|
EN ÇOK DİKKATİMİ
ANDERSON(çok hırslı ve gol atmayı hep istiyor) musa kuş(çok iyiydi birazdaha hazırlanmalı) petkoviç(herkes biliyor ) |
[size=6][i]Anderson
Fran Sergio Musa Kuş Yusuf Peken... BENİM EN BEĞENDİKLERİM OLDU...[/i][/size] |
[b]
Anderson Fran Sergio Musa Kuş Yusuf Peken petkoviç[/b] |
petkovic
yusuf fran sergio hakki hayrettin yerlikaya 58 hakan cem karaca musa kus muhammet ali ertugrul arslan anderson mehmet yildiz daha ne diyim baska kaldimi ? |
[quote=mergesenli_58]petkovic
yusuf fran sergio hakki hayrettin yerlikaya 58 hakan cem karaca musa kus muhammet ali ertugrul arslan anderson mehmet yildiz daha ne diyim baska kaldimi ?[/quote] [b]HAKLISINNN___[/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:17. |