![]() |
Gaziantepspor / SIVASSPOR Maci Tahmin ve Yorumlari
Vallaha neden Yalan Söyleyeyim Sivassporumun Malatya karsisindaki Performansi beni cok etkiledi. ve Önümüzdeki Deplasman macini alacagimiza cok Inaniyorum.
ve Bu Macin SKORU Bence .......... Gaziantepspor : 1 SIVASSPOR : 2 |
İnanmak başarmanın yarısıdır.Hadi ben de senin dediğin gibi diyeyim Çağlayan abi:1-2.Herkes bu işe inanırsa futbolcuları da inandırırız.HADİ ASLANLARIM SİZ ALIRSINIZ BU MAÇI.BİZLER İNANDIK SİZ DE İNANIN,BİZİM İÇİN BU MAÇI ALIN!!
(G.Antep'in ilk maçını beklesemiydik acaba?:)) |
Ben bu maci 1-0 aliriz diyorum.
Antep 0 - 1 Sivasspor Masaallah yigidolarimiz bizim yüzümüzü kara cikarmadilar vede bundan sonrada cikarmayacaklarina inaniyorum. |
Gaziantep :0 Sivasspor: 1 Inşallah Bu Maçi Aliriz
|
Aliriz 1 Farkla
Bence 1, 0 Veya 2- 1 Le Geçeriz
|
zor olacak yine
sanirim gollu beraberlik olur veya bir farla biz aliriz 2-2 veya 2-3 gibi. biz iyi takimiz antep her ne kadar toparlaniyim desede o eski antep degil artik. hayirlisi insallah...
|
Berabere biter.
G.Antep:1 Sivasspor:1 |
..
Gaziantep : 1 / SİVASSPOR : 2 Malatya maçında çok iyi oynadık Gaziantepi yenecek Güçteyiz...
|
Arkadaşlar Gaziantep bugün oynayacağı Samsunspor maçında kendini belli edecek. Ama Malatyaspor'a göre daha dişli ve köklü bir takım. Ağer maç Gaziantep'te değilde Adana'da oynanırsa şansımız biraz artar. O zamanda maç 1 - 1 olur diyorum
|
Bu Maçi Aliriz!!
Abi Gaziantep her zaman beğendiğim takımdı. Artık o Gaziantep yok. Gaziantep hep Türk yıldızlar kazandırmıştır. Ama geçen sene Gaziantep i beğenmedim. Bosna lı bir teknik adamla olmaz bu iş bu maçı alırız. Hatta Gaziantep bu sene 2. lige bile düşer.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:52. |