![]() |
LORANT GİDECEK Mİ?
1860 Munich'ten teklif alan Sivasspor Teknik direktörü Werner Lorant, konuyla ilgili Ajansspor.com'a açıklamalarda bulundu..
Lorant, Ajansspor'dan Olcay Gören'in sorularını telefonla yanıtladı: Eski takımından teklif aldığını gizlemeyen Alman Teknik adam "Evet bana teklifte bulundular.. Teknik Direktörleri ve menajerleri kovuldu.. Beni tam yetkiyle takımın başına getirmek istiyorlar.. Dilersem Teknik Adam olarak dilersem de tam yetkiyle takımın başına geçebileceğim.." dedi.. "Teklifi kabul edecek misiniz?" şeklindeki sorumuza net bir yanıt vermekten kaçınan Lorant "Düşünme aşamasındayım" demekle yetindi.. Alman Hoca Sivasspor'da mutlu olduğunu, yöneticiler ve futbolcularla uyum içinde çalıştığını söylemesine rağmen "Önümüzdeki 4-5 hafta oynayacağımız maçlara bakacağım ve kararımı öyle vereceğim.." diyerek, beklenmedik sonuçlar alması durumunda 1860 Munich'in teklifini kabul edebileceğinin sinyallerini verdi.. Pazar günü Teknik Direktör Reiner Maurer ile yollarını ayıran 1860 Munich’de 1992’den 2001 yılına kadar görev yapan Lorant, bu zaman zarfında kulübü Şampiyonlar Ligi elemesine kadar taşımıştı. Çarşamba günü Eintracht Frankfurt ile kupada karşılaşacak olan mavi beyazlılarda bir zamanlar Lorant’ta kaptanlık yapan ve bu sezonun başından beri kulüpte antrenörlük görevini yürüten Bernhard Trares yeni bir Teknik Direktör bulunana kadar takımın başında olacak. Alman ekibinde yönetimin Lorant'a cevah vermesi için ne kadar süre tanıdığı ise bilinmiyor.. Werner Lorant'ın sitemize yaptığı açıklamada söylediği üzere 1 ay düşünmesi durumunda; 1860 Munich yönetiminin tavrının ne olacağı merak konusu.. LORANT GİDERSE RIZA HOCA GELİR SİVASA |
aman eksin olsun rıza hoca
|
Bence RIZA Calimbay daha iyi,hemde SIVASLI!!!
|
1860 MÜNCHEN WALTER SCHACHNER ILE ANLASTI.
SCHACHNER YARIN IMZA ATACAK. BU KONUDA BURDA KAPANMISTIR , 1860 einigt sich mit Reuter Der Weltmeister wird Manager,[b] Schachner wohl Trainer [/b] München - Ein bisschen hat es Roland Kneißl schon am Freitag geahnt. Nach dem blamablen 0:0 des TSV 1860 gegen Ahlen schlich er, zu dem Zeitpunkt noch Sportchef, durch die Katakomben der Allianz Arena und prophezeite: "Das wird eine richtige Scheißwoche." So kam es dann auch - und doch ganz anders, als Kneißl dachte. Die Woche brachte keine neuen Streitigkeiten mit Aufsichtsräten, sondern die Vertragsauflösung. |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]1860 MÜNİH TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ BULMUŞ ARTIK BU TÜR ASPARAGAS HABERLERE İNANMAYALIM..[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
Lorant hat angeblich schon ein Angebot
Der absolute Knaller wäre allerdings eine Rückholaktion von Werner Lorant. Der derzeitige Coach des türkischen Erstligisten Sivaspor jedenfalls bringt sich bereits selbst ins Spiel. "Alte Liebe rostet nicht. Wenn mich von 1860 jemand anruft, würde ich mir die Sache überlegen", sagte Lorant. In türkischen Medien wird er noch konkreter: "Ja, ich habe ein Angebot von 1860 erhalten," wird er dort zitiert. arkadaslar bu isin asli masli yok Lorant bir yere gitmiyor demin 1860 Münich 31.12.2008 yilana kadar Stefan Reuter´nen imza atti haber´in asli masli yok Türk gazteciler abartilar Lorant bir dedi gazteci 10 yazmis .... |
teknik direktörle ilgili şüphelere çağlayan abi noktayı koymuş..
hocamız takımın başında.. |
[QUOTE=CAGLAYAN]1860 MÜNCHEN WALTER SCHACHNER ILE ANLASTI.
SCHACHNER YARIN IMZA ATACAK. BU KONUDA BURDA KAPANMISTIR , 1860 einigt sich mit Reuter Der Weltmeister wird Manager,[b] Schachner wohl Trainer [/b] München - Ein bisschen hat es Roland Kneißl schon am Freitag geahnt. Nach dem blamablen 0:0 des TSV 1860 gegen Ahlen schlich er, zu dem Zeitpunkt noch Sportchef, durch die Katakomben der Allianz Arena und prophezeite: "Das wird eine richtige Scheißwoche." So kam es dann auch - und doch ganz anders, als Kneißl dachte. Die Woche brachte keine neuen Streitigkeiten mit Aufsichtsräten, sondern die Vertragsauflösung.[/QUOTE] rahatladim loranti almazdilar zaten sanmiyorum adami kovdular neden geriye alsinlar |
EGERKI OYLE BIR ACIKLAMA YAPTISA LORANT SIVASA HIC AMA HIC SAYGISI YOK DEMEKTIR. HEM TAKIMI HEMDE SIVASIMIZI YARI YOLDA BIRAKMASIN
|
Ya bu asılsız habeler nereden ve nasıl geliyor bilemiyorum ama,sanıyorum dedikodudan ibaret.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:39. |