![]() |
DESTEKLİYORUZ
[IMG]http://img56.imageshack.us/img56/9664/mecnunotyakmaz35xb.jpg[/IMG]
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, yabancı futbolcu kontenjanı konusunda Futbol Federasyonuna destek verdiklerini açıkladı. Kulüplerin kaldırılmasını istediği yabancı futbolcu sınırlaması konusunda Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy’un almış olduğu 6+2 formülüyle ilgili görüşlerini dile getiren Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz “ Formülü destekliyoruz “dedi. Yabancı sayısının artırılmasının milli takım açısından sıkıntı yaşatacağını,kulüpler açısından ise iyi olacağını dile getiren Otyakmaz “ Kulüpler sahaya 6 yabancı sürerken, kadrolarında yine 2 yabancı sporcu bulundurabilecekler. Bu karar takımlar açısından çok iyi bir karar. Bu kararı Sivasspor olarak destekliyoruz “ dedi. MİLLİ TAKIM AÇISINDAN SAKINCALI Milli takıma sporcu verme açısından yabancı futbolcu sayısının artırılmasının sakıncasını da dile getiren Otyakmaz “ Türk sporcuların milli takıma kazandırılması, kalitesinin artırılması yolunda çalışma yapılması gerekiyor.Futbol Federasyonunun almış olduğu karar kulüpler açısından çok yararlı olabilir. Sivaspor olarak bu kararı destekliyoruz “dedi. |
BAŞKANIMIN DÜŞÜNCELERİNE KATILIYORUM
|
Baskann bu dusuncesine katiliyorum!!
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]BAŞKAN NE DİYORSA O DUR..FAZLA SÖZE GEREK YOK..[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
BAŞKAN İŞİNİ BİLİR KATILIYORUM.
|
baskanimizin sozlerine katiliyorumda cok yabanci futbolcu sayisi turk futboluna zarar verir
|
Aslında 6 yabancı yeterli bir sayı,bu sayının artırılmasını isteyen Aziz Yıldırım'dı sanırım onun hatırı kırılmasın diye yedekte 2 futbolcu daha bulunsun istiyorlar.Ne diyelim hayırlısı olsun.
|
abi turk futbolunu aziz yildirim mi yonetiyor?
|
bencede fazla zaten türk ekonomisi yurt dışından çok mal alıyoruz eğer kalite olarak düşünüyorsanız o zaman 5 taneside türk futboluna bir şeyler katar burda misyonerlik var türkler bu tuzağa düşmez türküz türk futbolu oynuyoruz...
|
[QUOTE=cevik]BAŞKANIMIN DÜŞÜNCELERİNE KATILIYORUM[/QUOTE]
evet abi bende katılıyorum başkanımız ne diyorsa o dur. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:25. |