![]() |
FORUMDAKI GEREKSİZLER...
BU FORUMU DEVAMLI TAKIP EDIYORUM..
YORUMLARI OKUMAYA CALISIYORUM.. BIR FIKRIM OLDUGUNDA YAZIYORUM.. BENIM DIKKAT ETTIGIM BIRI YORUM YAPIYOR.. ALINTI YAPILIYOR ALTINA BENDE KATILIYORUM GARDAS GIBI GEYIKTEN SEYLER YAZILIYOR..... HERKEZ KATILDIGINI YAZARSA BUNUN BIR ANLAMI OLACAGINI SANMIYORUM.. BENCE KISILERIN YORUMLARI ONEMLI... YORUMLARIN YAZILMASINI DAHA FAYDALI BULUYORUM... |
lutfen!!!
[QUOTE=34-murat-58]BU FORUMU DEVAMLI TAKIP EDIYORUM..
YORUMLARI OKUMAYA CALISIYORUM.. BIR FIKRIM OLDUGUNDA YAZIYORUM.. BENIM DIKKAT ETTIGIM BIRI YORUM YAPIYOR.. ALINTI YAPILIYOR ALTINA BENDE KATILIYORUM GARDAS GIBI GEYIKTEN SEYLER YAZILIYOR..... HERKEZ KATILDIGINI YAZARSA BUNUN BIR ANLAMI OLACAGINI SANMIYORUM.. BENCE KISILERIN YORUMLARI ONEMLI... YORUMLARIN YAZILMASINI DAHA FAYDALI BULUYORUM...[/QUOTE] gardas herseyın ıyı guzelde tamam kabul edıyozda su <geyıkten< lafını kaldırıp bıraz daha duzgunce tabır etsen herkes senı anlayacaktır! |
kardesım ııde katılıyorum demek zorundayız yada o kısının yazısı hakkında yorum yapma istegı duyuyoruz ama kımın yazısıoldugu bellı olmalı ayrıca aynı seylerı bastan bastan yazacagımıza forumlara da katılmıs olmak için alıntı yapıyoruz tesekkurler geyık nıtelemesı de yanlıs olmus
|
YORUMLARI OKUMAYA CALISIYORUM.. BIR FIKRIM OLDUGUNDA YAZIYORUM.. BENIM DIKKAT ETTIGIM BIRI YORUM YAPIYOR.. ALINTI YAPILIYOR ALTINA BENDE KATILIYORUM GARDAS GIBI GEYIKTEN SEYLER YAZILIYOR..... HERKEZ KATILDIGINI YAZARSA BUNUN BIR ANLAMI OLACAGINI SANMIYORUM.. BENCE KISILERIN YORUMLARI ONEMLI... YORUMLARIN YAZILMASINI DAHA FAYDALI BULUYORUM...[/QUOTE] [b]KATILIYORUM GARDAŞ[/b] |
HAKLISIN GARDAŞ
[QUOTE=efsanedavulcu][b]KATILIYORUM GARDAŞ[/b][/QUOTE]
KATILIYORUM SANA |
YORUMLARI OKUMAYA CALISIYORUM.. BIR FIKRIM OLDUGUNDA YAZIYORUM.. BENIM DIKKAT ETTIGIM BIRI YORUM YAPIYOR.. ALINTI YAPILIYOR ALTINA BENDE KATILIYORUM GARDAS GIBI GEYIKTEN SEYLER YAZILIYOR..... HERKEZ KATILDIGINI YAZARSA BUNUN BIR ANLAMI OLACAGINI SANMIYORUM.. BENCE KISILERIN YORUMLARI ONEMLI... YORUMLARIN YAZILMASINI DAHA FAYDALI BULUYORUM...[/QUOTE] canım kardesım su geyık lafını kaldırsan bencede guzel olur tamam haklı oldugun yerler var ama daha kıbar bir dille anlatabılırsın ama yinede saol düşüncelerin için... |
[B]HAKLI OLDUGUN NOKTALAR VAR... HENUZ UYELERİMİZ TAM OLARAK FORMU KULLANMAYA BASLAMADI... BELLİ BASLI UYELER FORUMLARDA AKTİF... VEYA BİRCOGU SADECE İMZA SEKLİNDE FİKRİNİ DİLER GETİRİYOR...[/B]
|
BEN BIRAZ FARLI DÜŞÜNECEM KUSURUMA BAKMAYIN.BURDA ACILAN KONULARDA OLSUN ELEŞTİRİLERDE OLSUN,O KADAR GÜZEL YAZMIŞLARKI TÜM AYRITILARI,DETAYLARI İZAH ETMİŞ ,SANA YAZILACAK BİR ŞEY BIRAKMAMİŞ ŞİMDİ NE YAPMAM GEREKIR. OKUYUP GECMEM Mİ LAZIM YOKSA ([COLOR=Red]İMZA -SANA KATILIYORUM-HAKLISIN V.S)[/COLOR] YAZDIGIMIZ ZAMAN YORUM YAPAMAYAN İNSANLARMI OLYORUZ?
|
iyi hosda,katiliyorum demeyelimde ayni seyleri yazip duralimmi yani?????????
|
bakın bu forumda herkesten yorum bekleyemeyiz
çünkü bazen benim bile yazılan yazılara destek verdiğim için alıntı alıp altına imza yazıp bırakıyorum çünkü doğru söze ne gerek bende her zaman imzamı atarım |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:25. |